Προς το περιεχόμενο

PC case εως 50 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρίξε μια ματιά σε ένα βιντεάκι.

Semi-modular σημαίνει ότι το 4πινο/8πινο και 24πινο δεν είναι αποσπώμενα.

Ενταξει δεν ειναι σπουδαιο θεμα,δεν αλλαζουμε τροφοδοτικο/μητρικη συχνα. Για 36 ευρω το Zalman ειναι ευκαιρια οπως και να το δεις. (Εξαλλου μπορει να παρει μια επεκταση καλωδιου με 1 ευρω και να μην ανησυχει ουτε για αυτο.Λεπτομερειες.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο που εχει προσφορα το you.gr αξιζει http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-strike-x-chtreme-devil-red ;

περα απο την εμφανιση που ειναι υποκειμενικη(καγκουρικο χδ) σαν κουτι ειναι καλο;

http://www.kitguru.net/components/roald/aerocool-strike-x-xtreme-black-edition-case-review/2/

δες σχόλια-review και κρίνε

Συμφωνούμε οτι το zalman είναι vfm, το aero 800 φεύγει 5€ στο budget του φίλου. Για ΄μένα αξίζει το πεντάευρο γιατί τα μάτια μου το βλέπουν πιό όμορφο έχει καλύπτρα, θέσεις πίσω για δίσκους καλύτερη ποιότητα (εδώ κολλάει το μεταλλικό) και τέλος πάντων έχω μια προσωπική γνώμη βρε αδερφέ δεν σημαίνει οτι πρέπει να την ακολουθήσει ο Δημήτρης. Επειδή λοιπόν το κουτί δεν θα το βλέπει και θα το έχει στα πόδια λέω τα ακριβώς ίδια με το προηγούμενο post ή παίρνει το zalman και αλλάζει ανεμιστήρες ή μαζεύει και αύριο μεθαύριο ψάχνει κάποιο με μεγαλύτερο budget που θα καλύπτει τις ανάγκες του.

Είναι Vfm και το aerocool δες τι κουκλί είναι :-)

100% ειναι vfm και το aero 800 και πιο ευρυχωρο. Αν του αρεσει του φιλου και μπορει να δωσει 55 ευρω (τοσο δεν κανει?) και να δωσει και αλλο ενα 7αρι ευρω για εναν ακομη ανεμιστηρα,αυτο ειναι απο χρηστικη αποψη καλυτερο.  Αισθητικα, δεν λεω οτι ειναι ασχημο αλλα εμενα μου αρεσει λιγο περισσοτερο το Zalman. Και το Aerocool 800 παντως ειναι καλη προταση.  :)

100% ειναι vfm και το aero 800 και πιο ευρυχωρο. Αν του αρεσει του φιλου και μπορει να δωσει 55 ευρω (τοσο δεν κανει?) και να δωσει και αλλο ενα 7αρι ευρω για εναν ακομη ανεμιστηρα,αυτο ειναι απο χρηστικη αποψη καλυτερο.  Αισθητικα, δεν λεω οτι ειναι ασχημο αλλα εμενα μου αρεσει λιγο περισσοτερο το Zalman. Και το Aerocool 800 παντως ειναι καλη προταση.  :)

Έχει ήδη έναν ανεμιστήρα είπε δεν θα χρειαστεί να αγοράσει αλλα σίγουρα θα τον χρειαστεί με τις θερμοκρασίες που είπε πως έχει. Τέσπα ότι θέλει ας αποφασίσει!

Κατεληξα στο AEROCOOL 800..εχω ομως μερικες ερωτησεις που ισως φανουν χαζες..

Αφου η μητρικη μου εχει μια 4 πινη υποδοχη για case fan..που βαζω τους υπολοιπους εξτρα?

Κατεληξα στο AEROCOOL 800..εχω ομως μερικες ερωτησεις που ισως φανουν χαζες..

Αφου η μητρικη μου εχει μια 4 πινη υποδοχη για case fan..που βαζω τους υπολοιπους εξτρα?

το 500 εχει φαν κοντρολλερ που παιρνει 4. Αντιστοιχα και το 800 λογικα

το 500 εχει φαν κοντρολλερ που παιρνει 4. Αντιστοιχα και το 800 λογικα

Δεν το καταλαβα..υπαρχει καμια φωτο η βιντεο για να μου δειξης τι εννοεις?

Δεν το καταλαβα..υπαρχει καμια φωτο η βιντεο για να μου δειξης τι εννοεις?

ακυρο παιζει να μην εχει καν..χμμμ

Καλα και εσυ τι ρωτας για ανεμιστηρες πολλους αμα η μητρικη σου εχει ενα σλοτ??

Εκτος αμα δεν σε νοιαζει το cable management και τα συνδεσεις με molex,οποτε οι ανεμιστηρες aerocool ειναι 3pin/molex

ακυρο παιζει να μην εχει καν..χμμμ

Καλα και εσυ τι ρωτας για ανεμιστηρες πολλους αμα η μητρικη σου εχει ενα σλοτ??

Εκτος αμα δεν σε νοιαζει το cable management και τα συνδεσεις με molex,οποτε οι ανεμιστηρες aerocool ειναι 3pin/molex

οπως το εγραψες..δεν με πολυ νοιαζει

η μητικη μου ειναι η h110m-c

ψύκτρα σε cpu fan ο πίσω σε cha fan (cpu opt) και ο ένας μπροστά ή οι δύο μπροστά με molex

έτσι ακριβως τα έχω στην παραπάνω photo.

Μιά χαρά συμμαζεμένα θα τα έχεις

Υπαρχουν και ανταπτορες με ενα θηλυκο 3Pin σε 2 η περισσοτερα αρσενικα 3Pin http://www.e-shop.gr/startech-tx3-fan-power-splitter-cable-15cm-p-PER.813854

http://www.e-shop.gr/inline-fan-adapter-cable-3-pin-to-6x-3-pin-p-PER.754232

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...