Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την παίρνει και το zalman

Ωραίος! :-)  Το στριμώχνεις εκεί δεν θα φαίνεται τπτ οπότε άστο το aerocοol. Διαβάζοντας τα σχόλια για το zalman πάντως είμαι ντεμί

Για αυτο δυσκολευομαι να αποφασισω γιατι θα το κρατησω για χρονια το κουτι μιας και εχω καλο μηχανημα...i5 6600k ..την μητρικη δεν προβλεπεται να την αλλαξω συντομα,η καρτα γραφικων ειναι αυτη που θα φαει το upgrade πιο νωρις οταν χρειαστη

Δημοσ.

Για αυτο δυσκολευομαι να αποφασισω γιατι θα το κρατησω για χρονια το κουτι μιας και εχω καλο μηχανημα...i5 6600k ..την μητρικη δεν προβλεπεται να την αλλαξω συντομα,η καρτα γραφικων ειναι αυτη που θα φαει το upgrade πιο νωρις οταν χρειαστη

Εσύ αποφασίζεις, το πολύ πολύ άν πάρεις το zalman σε κανένα χρόνο αλλάζεις ανεμιστήρες.

Διαφορετικά το καθυστερείς και μαζεύεις περισσότερα για κουτί των 80-100€ αφού λες οτι θέλεις να το κρατήσεις χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και αυτο το βιντεο πρωτου αγορασεις,για να δεις στην πραξη τα υπερ και κατα της εγκαταστασης ειναι χρησιμο.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Δηλαδη αυτο το zalman θα το βαζατε στο γραφειο μεσα στα μουτρα σας να το βλεπετε καθε μερα?? Περι ορεξεως.. αλλα ξερω γω ρε παιδια

Στο πλαι του επιπλου. Γιατι? Ποιο ομορφο και κομψο και λιγο πιο μικρο ,καλυτερο χρωμα,ολο μαυρο, σε ολα καλυτερο το βλεπω εγω απο το αρκετα καλο αλλα με ενα ανεμιστηρα Aerocool.

Δημοσ.

Δηλαδη αυτο το zalman θα το βαζατε στο γραφειο μεσα στα μουτρα σας να το βλεπετε καθε μερα?? Περι ορεξεως.. αλλα ξερω γω ρε παιδια

δές που το έχει στην πραγματικότητα δεν θα το βλέπει.

Στο πλαι του επιπλου. Γιατι? Ποιο ομορφο και κομψο και λιγο πιο μικρο ,καλυτερο χρωμα,ολο μαυρο, σε ολα καλυτερο το βλεπω εγω απο το αρκετα καλο αλλα με ενα ανεμιστηρα Aerocool.

δύο ανεμιστήρες έχει το 800άρι το μπροστινό φωτιζόμενο ανάλογα το χρώμα του κουτιού και sorry αλλα δεν συγκρίνονται κάν στο κομμάτι ποιότητας για ομορφιά δεν συζητώ καν. Μιλάω για το συγκεκριμένο zalman και το 800 aero πλαστικούρα vs μεταλλικό

Δημοσ.

Λολ ενταξει ειπαμε, γουστα ειναι αυτα :)

Δημοσ.

Δώσε λίγα παραπάνω και πάρε το Agos

http://www.e-shop.gr/case-raijintek-agos-midi-tower-black-p-PER.813209

Ενταξει εισαι, μια χαρα. :)

Ομως εχε ενα σημαντικο υποψη σου. Αν δεν εχεις modular τροφοδοτικο πρεπει,πριν βιδωσεις την μητρικη να περασεις το 4απινο καλωδιο του τροφοδοτικου για το cpu  απο την τρυπουλα πανω αριστερα,γιατι μετα δεν χωραει. (Την κοκκινησα.)

Και αν χρειαστεί να ωγάλει το τροφοδοτικό θα πρέπει πρώτα να βγαλει τη μητρική?  :(

Δημοσ.

Και αν χρειαστεί να ωγάλει το τροφοδοτικό θα πρέπει πρώτα να βγαλει τη μητρική?  

Αυτο δεν εχει καν clearance στο back panel για τα καλωδια? Γιατι ετσι φενεται

Δημοσ.

δύο ανεμιστήρες έχει το 800άρι το μπροστινό φωτιζόμενο ανάλογα το χρώμα του κουτιού και sorry αλλα δεν συγκρίνονται κάν στο κομμάτι ποιότητας για ομορφιά δεν συζητώ καν. Μιλάω για το συγκεκριμένο zalman και το 800 aero πλαστικούρα vs μεταλλικό

Αυτο που προτεινες στο ευρος τιμης που ζητησε ο φιλος,ειναι το 500 που εχει εναν ανεμιστηρα. Εν τω μεταξυ αν και εψαξα,δεν γραφουν απο τι αποτελειται το 500ρι,αν ειναι μεταλλικο η οχι.Το μονο που διαβασα ειναι οτι το πανω μερος,η ραχη δηλαδη ειναι μεταλλικη.Υποθετω πως το υπολοιπο ειναι πλαστικο.

Δεν βρισκω τι σχεση εχει αν καποιο μερος του ειναι απο μεταλλο η οχι με την αιιθητικη .Για παραδειγμα σε μια συγκριση κουτιων μπορει να αναγνωριζω οτι ενα Χ κουτι εχει καλυτερο υλικο ,αλλα να μην μου αρεσει το design του. Για συγκεκριμενο παραδειγμα,ενω τα Lian Li εχουν καλη αλουμινενια κατασκευη,εμενα δεν μου αρεσουν καθολου σαν design. Οπως ειπωθηκε το γουστο ειναι προσωπικη υποθεση.

Στο θεμα μας,στο ευρος τιμης που θετει το μελος που ξεκινησε το θεμα,το Zalman δινει  περισσοτερα και ειναι χρηστικο.Το αν θα το επιλεξει για τον χ,ψ λογο ειναι δικη του υποθεση. Η προταση μου ειναι καλη για αυτα που θελει.Αν ελεγε 100 ευρω,θα προτεινα αλλο.

Και αν χρειαστεί να ωγάλει το τροφοδοτικό θα πρέπει πρώτα να βγαλει τη μητρική?  :(

Μαλλον οχι εφοσον εχει semi-modular .Αλλα και ετσι να ηταν,δεν αλλαζουμε τροφοδοτικο η μητρικη καθε χρονο,και το οριο τιμης μεχρι 50 ευρω,ειναι περιοριστικο.

Δημοσ.

Αυτο δεν εχει καν clearance στο back panel για τα καλωδια? Γιατι ετσι φενεται

Ρίξε μια ματιά σε ένα βιντεάκι.

Αυτο που προτεινες στο ευρος τιμης που ζητησε ο φιλος,ειναι το 500 που εχει εναν ανεμιστηρα. Εν τω μεταξυ αν και εψαξα,δεν γραφουν απο τι αποτελειται το 500ρι,αν ειναι μεταλλικο η οχι.Το μονο που διαβασα ειναι οτι το πανω μερος,η ραχη δηλαδη ειναι μεταλλικη.Υποθετω πως το υπολοιπο ειναι πλαστικο.

Δεν βρισκω τι σχεση εχει αν καποιο μερος του ειναι απο μεταλλο η οχι με την αιιθητικη .Για παραδειγμα σε μια συγκριση κουτιων μπορει να αναγνωριζω οτι ενα Χ κουτι εχει καλυτερο υλικο ,αλλα να μην μου αρεσει το design του. Για συγκεκριμενο παραδειγμα,ενω τα Lian Li εχουν καλη αλουμινενια κατασκευη,εμενα δεν μου αρεσουν καθολου σαν design. Οπως ειπωθηκε το γουστο ειναι προσωπικη υποθεση.

Στο θεμα μας,στο ευρος τιμης που θετει το μελος που ξεκινησε το θεμα,το Zalman δινει  περισσοτερα και ειναι χρηστικο.Το αν θα το επιλεξει για τον χ,ψ λογο ειναι δικη του υποθεση. Η προταση μου ειναι καλη για αυτα που θελει.Αν ελεγε 100 ευρω,θα προτεινα αλλο.

Μαλλον οχι εφοσον εχει semi-modular .Αλλα και ετσι να ηταν,δεν αλλαζουμε τροφοδοτικο η μητρικη καθε χρονο,και το οριο τιμης μεχρι 50 ευρω,ειναι περιοριστικο.

Semi-modular σημαίνει ότι το 4πινο/8πινο και 24πινο δεν είναι αποσπώμενα.

Δημοσ.

Συμφωνούμε οτι το zalman είναι vfm, το aero 800 φεύγει 5€ στο budget του φίλου. Για ΄μένα αξίζει το πεντάευρο γιατί τα μάτια μου το βλέπουν πιό όμορφο έχει καλύπτρα, θέσεις πίσω για δίσκους καλύτερη ποιότητα (εδώ κολλάει το μεταλλικό) και τέλος πάντων έχω μια προσωπική γνώμη βρε αδερφέ δεν σημαίνει οτι πρέπει να την ακολουθήσει ο Δημήτρης. Επειδή λοιπόν το κουτί δεν θα το βλέπει και θα το έχει στα πόδια λέω τα ακριβώς ίδια με το προηγούμενο post ή παίρνει το zalman και αλλάζει ανεμιστήρες ή μαζεύει και αύριο μεθαύριο ψάχνει κάποιο με μεγαλύτερο budget που θα καλύπτει τις ανάγκες του.

Είναι Vfm και το aerocool δες τι κουκλί είναι :-)

post-182716-0-69684900-1452025210_thumb.jpg
post-182716-0-71364900-1452025286_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ηθελα να σας πω οτι η εξωτερικη θερμοκρασια του δωματιου το καλοκαιρι φτανει και τους 40 βαθμους,αυτην την στιγμη που μιλαμε η θερμοκρασια στον cpu ειναι απο 27-50 με σταθερο τους 35 και στην gpu απο 34-50 με σταθερο τοθς 36

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...