Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδεια εχω ενα προβλημα χρισιμοποιω τωρα ενα ρουτερ της vodafone HOL.αλλα οταν θελω να βαλω δικο μου το tplink w8960n ρουτερ δεν εχω ιντερνετ με αυτο δηλαδη ολα αναβουν 3 απο τα 4 φωτα που πρεπει ενο το online δεν αναβει καν και δεν εχω ιντερνετ με αυτο το ρουτερ ενο με αυτο της hol ολα καλα δουλευουν αψογα.μηπως δεν περνει IP το ρουτερ αυτο???

Δημοσ.

οχι παιδεια βαζω ολα σωστα κωδικους ολα αλλα και παλι λεει εχει το τριγωνακι.και σε αλλο ρουτερ που εχω μου λεει ολο ιστοσελιδα μη διαθεσιμη αλλα εχω ιντερνετ κανονικα με το αλλο.με το tplink ειναι το θεμα. με το εργοστασιακο ρουτερ της hol δεν εχει θεμα αλλα μετα αλλα 2 προβλημα στο αλλο ρουτερ ενα turbox μου λεει ολο ιστοσελιδα μη διαθεσιμη αλλα σε αυτο εχω κανονικα ιντερνετ και ολα τα φωτα αναβουν

Δημοσ.

Στο TP-LINK όπως ανεφέρθη θα πρέπει να ρυθμίσεις WAN Connection PPPoE και να βάλεις τα στοιχεία που σου παρέχει ο πάροχός σου. Δοκίμασες και άλλα router και δεν παίζει κανένα; Κάτι αναφέρεις σχετικά με Turbo-x Router που ούτε αυτό έπαιζε. Πριν τα συνδέσεις καλό είναι να τους κάνεις και ένα Hard Reset για να αποφύγεις τυχόν παλιές ρυθμίσεις που έχουν μείνει και δημιουργούν πρόβλημα. Επίσης, θα μπορούσα να υποθέσω και θέμα με κλειδωμένη MAC της WAN θύρας, εφόσον δεν δέχεται κανένα άλλο. Αλλά δεν είσαι σε εστία ή γενικότερα κάπου που θα μπορούσε να ισχύει αυτό, οπότε άκυρο. Παρεπιπτόντως με το TP-LINK το λύνεις αυτό με το Clone MAC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...