Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλο μηνα στο Forum!!! Ειμαι ηδη κατοχος iphone 6s plus 128gb το οποιο και ειχα αγορασει μεσω επιδοτησης πριν 4 μηνες απο τον γερμανο!!! Σκεφτομαι την αλλαγη σε s7 edge και συγκεκριμενα απο τα public!!! Επελεξα τα public γτ εχουν προσφορα στα 829€ δινουν δωρο την ασφαλεια φθορα (η οποια με ενδιαφερει παρα πολυ) αξιας 90€ και ενα powerbank την σαμυ παλι αξιας 90€.. Πηγα σημερα απο ενα καταστημα τους, μιλησα με εναν πωλητη και του ειπα οτι ενδιαφερομαι για το κινητο μπλα μπλα.... Και θελω να πουλησω πρωτα το δικο μου, μου λεει ελα να δουμε ποσο το αγοραζουμε, το κοιταξε και μου ειπε αν δωσεις το δικο σου σε εμας παιρνεις δωρεαν το s7 edge μαζι με τα εξτρα!!! Και σκεφτομαι τελικα να κανω την αλλαγη, νομιζω πως ειναι καλο deal!!! Συνολο το s7 edge μαζι με τα εξτρα θα κοστιζε 1.010€, και το δικο μου το ειχα πληρωσει πριν 4 μηνες 1.170€!!!
Κατα την γνωμη σας αξιζει η αλλαγη;;;
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τις απαντησεις σας, καλο μηνα και καλο τριημερο!!

Δημοσ.

Και α δυο ειναι άριστα εξαρτάται τι λειτουργικό θες.. Δεν μπορεις να βγεις λάθος με κανένα απο τα δυο.. Εγω προσωπικά θελω iOS.. Αν όντως στο δίνουν δωρεάν και θες android why not?

Δημοσ.

Νομιζα το ειχα κλεισει το αλλο...

Το θεμα ειναι οτι το iphone μου εχει βγαλει προβληματακια!! Την μπαταρια την τρωει αερα!!! Σε 2 ωρες usage ειμαι στο 50% με χρηση κυριως wifi!! Ενω στις αρχες ημουν κοντα στο 80!!!! Επισης τρωει κατι κολληματα και θελει επανεκινησεις!! Γενικοτερα μου εχει σπασει το νευρικο συστημα!!!! Το ios σαν λειτουργικο ειναι καλο αλλα βαρετο!! Δεν εχει λειτουργιες παρα μονο τις βασικες!!! Στο s7 edge εχει πολλες λεπτομεριες και πολλες παραμετροποιησεις σαν λογισμικο!!! Και θα ηθελα να δοκιμασω μια ναυαρχιδα και της "αντιπαλης" εταιριας!!!

Δημοσ.

Τα θαυμαστικα που κολλανε και τα βαζεις συνεχεια???Αν το κινητο σου βγαζει προβληματα γιατι δεν αξιοποιεις την εγγυηση που εχεις???

Αν παλι το Ios το βρισκεις βαρετο ή δεν γνωριζες τι επαιζε με αυτο και φοβοσουν μηπως δεν σου αρεσει για ποιο λογο εδωσες εξαρχης 1170ευρω για κινητο????

Και τελος αν οντως το εχεις βαλει σκοπο να αγορασεις το S7 edge για τους δικους σου λογους,θεμα για ποιο λογο ανοιξες????Τι γνωμη ακριβως περιμενεις να ακουσεις οταν ο κοσμος διαβαζει για τετοια ποσα και ακουει δικαιολογιες του τυπου''το ios ειναι βαρετο''

Καλησπερα και καλο μηνα στο Forum!!! Ειμαι ηδη κατοχος iphone 6s plus 128gb το οποιο και ειχα αγορασει μεσω επιδοτησης πριν 4 μηνες απο τον γερμανο!!! Σκεφτομαι την αλλαγη σε s7 edge και συγκεκριμενα απο τα public!!! Επελεξα τα public γτ εχουν προσφορα στα 829€ δινουν δωρο την ασφαλεια φθορα (η οποια με ενδιαφερει παρα πολυ) αξιας 90€ και ενα powerbank την σαμυ παλι αξιας 90€.. Πηγα σημερα απο ενα καταστημα τους, μιλησα με εναν πωλητη και του ειπα οτι ενδιαφερομαι για το κινητο μπλα μπλα.... Και θελω να πουλησω πρωτα το δικο μου, μου λεει ελα να δουμε ποσο το αγοραζουμε, το κοιταξε και μου ειπε αν δωσεις το δικο σου σε εμας παιρνεις δωρεαν το s7 edge μαζι με τα εξτρα!!! Και σκεφτομαι τελικα να κανω την αλλαγη, νομιζω πως ειναι καλο deal!!! Συνολο το s7 edge μαζι με τα εξτρα θα κοστιζε 1.010€, και το δικο μου το ειχα πληρωσει πριν 4 μηνες 1.170€!!!
Κατα την γνωμη σας αξιζει η αλλαγη;;;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τις απαντησεις σας, καλο μηνα και καλο τριημερο!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...