Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες μου κάηκε ο σκληρός δίσκος και τον άλλαξα με έναν καινούργιο που αγόρασα. Αλλα μετά την εγκατάσταση των windows δεν μπορώ να μπω στο internet για να κατεβάσω drivers για την motherboard(msi 760ga-p43fx). Σε όλη αυτή την διαδικασία το router έδειχνε να έχει σήμα αλλά μόλις κατεβαζα το realteck μου το μπλόκαρε τελείως.

έχω κάποιο θέμα με την εγκατάσταση με την motherboard ή συμβαίνει κάτι άλλο ; 

Δημοσ.

χθες μου κάηκε ο σκληρός δίσκος και τον άλλαξα με έναν καινούργιο που αγόρασα. Αλλα μετά την εγκατάσταση των windows δεν μπορώ να μπω στο internet για να κατεβάσω drivers για την motherboard(msi 760ga-p43fx). Σε όλη αυτή την διαδικασία το router έδειχνε να έχει σήμα αλλά μόλις κατεβαζα το realteck μου το μπλόκαρε τελείως.

έχω κάποιο θέμα με την εγκατάσταση με την motherboard ή συμβαίνει κάτι άλλο ; 

drivers για τη καρτα δικτυου εχεις περασει ? η στην αναγνωριζει αυτοματα ? ιντερνετ μπενει δλδ  η ουτε καν ?

Δημοσ.

Κανονικά τους drivers για την ethernet κάρτα θα πρέπει να τους εγκαταστήσουν αυτόματα τα Windows 7. Δοκίμασε από τη Διαχείριση Συσκευών να απεγκαταστήσεις τη κάρτα δικτύου και να την εγκαταστήσει το λειτουργικό αυτόματα.

Δημοσ.

Δεν μου αναγνωρίζει τίποτα αυτόματα. Δεν μπορώ να βρω καν το καλώδιο ότι έχει συνδεθεί. Νομίζω ότι έχει κάψει κάρτα δικτύου αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως.

Δημοσ.

Δεν μου αναγνωρίζει τίποτα αυτόματα. Δεν μπορώ να βρω καν το καλώδιο ότι έχει συνδεθεί. Νομίζω ότι έχει κάψει κάρτα δικτύου αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως.

πεζει να εχει χαλασει και η ethernet του ρουτερ παντως...μου εχει τυχει σε ρουτερ της wind συγκεκριμενα...

Δημοσ.

Ethernet του ρουτερ εννοείς την υποδοχή του ρουτερ η το καλώδιο σύνδεσης ;

Μπες στην επισημη σελιδα της realtek

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=5&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

εκει που λεει για windows 7 και κατεβασε τους νεωτερους drivers .

Το κατέβασα αλλά τίποτα. Ή κάρτα δικτύου ή motherboard γενικά είναι το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...