Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες εγινε αυτοματο update και απο τοτε δεν δουλευει η LAN (realtek) της motherboard (gigabyte B85-HD3). Βρηκα διαφορα θεματα στο google σχετικα,αλλα κανενας με ουσιαστικη λυση,καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ναι παιδια την βλεπει κανονικα,κατεβασα τους τελευταιους drivers αλλα δεν εγινε τιποτα.Απορω ποιος εχει κανει την π@παρια,η Microsoft ή η Realtek. 

Δημοσ.

Κάνε uninstall τον driver από τη διαχείριση συσκευών και εγκατέστησέ τους ξανά.Θα έλεγα να δοκιμάσεις καλύτερα τον driver των win 8.1

Δημοσ.

Blueblood7 το εκανα και αυτο,το διαβασα στην αναζητηση που εκανα στο google,αλλωστε αυτο εινα προβλημα που πολλοι το ειχαν απο το 2015 οταν πρωτοβγηκαν τα windows 10.Εβαλα drivers για 8.1 αλλα ακομα και για 7,αλλα τιποτα. Το κουφο στην ιστορια ειναι οτι δεν μπορω πλεον να εχω καποιο update, που να διορθωνει το προβλημα,παρα μονο μεσα απο αλλο υπολογιστη. Σκεφτομαι να παρω ενα usb wireless δεκτη και ετσι να δει το desktop το router μου. (εννοειται οτι εχω internet ,γιατι ολες οι ασυρματες συσκευες βλεπουν κανονικα internet και το laptop μου και ασυρματα αλλα και με ethernet).

Δημοσ.

Κανε unistall-restart και μετα βαλε των 8.1. Δες πρωτα αν σου βαλουν τα ιδια τα win.

ετσι το εκανα,αν δεν βαλω drivers της realtek τα win βαζουν τα δικα τους ,αλλα και παλι δεν το βλεπει.Επισης τσεκαρα καλωδιο ethernet για να αποκλεισω και αυτο το ενδεχομενο.

ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας ολους,καθε νεα ιδεα καλοδεχουμενη

Δημοσ.

ping στο 127.0.0.1 κανεις?

Για κανε και ενα winsock reset.......

αυτο δεν το εκανα γιατι πολυ απλα δεν ξερω τι ειναι.....θα το δοκιμασω απο Δευτερα που θα ειμαι παλι στο χωρο που εχω το desktop και ελπιζω να πιασει.Φυσικα θα ενημερωσω γιατι ισως το παθουν και αλλοι αυτο,ευχαριστω.

Δημοσ.

Eνημερωνω για οποιον φιλο παθει κατι αναλογο.....οτι και αν δοκιμασα δεν επαιξε.Μεχρι και αλλο router,αλλα τιποτα.Τελικα ξαναπερασα τα windows 10 (σαν επιδιορθωση) και ολα ειναι οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...