johninio Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λοιπον ειμαι κατοχος αυτου του κινητου. Πριν μια εβδομαδα μου επεσε για πρωτη φορα κατω(μεσα σε λακουβα με νερο).Ατυχια!!!!.Απο εκεινη τη μερα το κινητο δουλευει μια χαρα εκτος απο το κουμπι που ανοιγει και κλεινει(το πισω αναμεσα στα κουμπια εντασης). Μπορω να κανω χρηση της εγγυησης; Και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια για την lg;
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λοιπον ειμαι κατοχος αυτου του κινητου. Πριν μια εβδομαδα μου επεσε για πρωτη φορα κατω(μεσα σε λακουβα με νερο).Ατυχια!!!!.Απο εκεινη τη μερα το κινητο δουλευει μια χαρα εκτος απο το κουμπι που ανοιγει και κλεινει(το πισω αναμεσα στα κουμπια εντασης). Μπορω να κανω χρηση της εγγυησης; Και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια για την lg; Τι χρηση της εγγυησης να κανεις αφου το προβλημα το προκαλεσες εσυ και αρα εισαι εκτως εγγυησης??
Menelaos83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λοιπον ειμαι κατοχος αυτου του κινητου. Πριν μια εβδομαδα μου επεσε για πρωτη φορα κατω(μεσα σε λακουβα με νερο).Ατυχια!!!!.Απο εκεινη τη μερα το κινητο δουλευει μια χαρα εκτος απο το κουμπι που ανοιγει και κλεινει(το πισω αναμεσα στα κουμπια εντασης). Μπορω να κανω χρηση της εγγυησης; Και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια για την lg; Πως να κανεις χρηση εγγυησης αφου σου επεσε και ηταν και σε νερα? Θα το πας θα δουν οτι εχει παρει νερα και φυσικα δεν θα σε καλυψουν. Οποτε αναγκαστικα δινεις τα χρηματα της επισκευης
@topos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εχει ενα μικρο αυτοκολλητο μεσα στο κινητο που απο λευκο γινετε κοκκινο μολις ερθει σε επαφη με υγρασια. Ετσι καταλαβαινουν εαν σου εχει πεσει σε νερα.. Παντως εαν εχεις android 6 μπορεις να κανεις reroute το πληκτρο της εντασης για να κανει την δουλεια του πληκτρου power.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα