Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί πότε ήταν προτεραιότητα τους για να είναι τώρα...

Όταν ξόδεψε $7.6 δις προκειμένου να εξαγοράσει τη Nokia και να σκοτώσει όλα της τα προϊόντα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα λεγα να ασχολειστε μονο με το λογισμικο οπως παλια κ αφηστε τα γυρω γυρω μονο ζημια κανετε.Δεν εχετε να προσφερετε τπτ απολυτως.Οχι τπτ αλλο δηλαδη αλλα γινεστε κ σακος του μποξ απο αλλες εταιρειες που καυχιουνται κ ψωνιζοντε κιολας οτι masters.

Δημοσ.

Μην αγχώνεστε. Αυτό που εννοεί είναι προσεγγίζουν το θέμα ολιστικά μέσω UWP. Δηλαδή μπορεί να μην δείτε πολλές αλλαγές στο λειτουργικό, εκτός από performance και bugs, αλλά θα δείτε πάρα πολλες εφαρμογές και παιχνίδια λόγω UWP.

Το κακό είναι ότι μερικοί από την Microsoft όταν κάνουν δηλώσεις, δεν το κάνουν με σαφή τρόπο και δίνουν έρισμα αθελά τους για clickbait άρθρα.

εγώ πιστεύω οτι σε μεγάλο ποσοστό το μελλον τον winphones θα εξαρτηθεί απο το πόσο καλά θα πάνε τα uwp apps 

στο xbox one. 

Δημοσ.

εγώ ξέρω 3 τουλάχιστον που πήγαν με όλη την καλή διάθεση (στην αρχή το παίνευαν κιόλας) στο τέλος όμως τα ξεφορτώθηκαν άρον άρον και πήγαν σε android! αυτοί οι ειδήμονες που βγαίνουν να μας πουλήσουν κάτι κακοφτιαγμένο για άριστο καλύτερο να σκύψουν από πάνω να το κάνουν καλύτερο.. όσες διαφημίσεις και προσφορές και να κάνουν αν δεν το διορθώσουν θα πάει α-π-α-τ-ο!

Και αυτό που εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι η M$ κολοσσός εκατομμυρίων θέλει να φτιάξει τηλεφωνά με τσιγκουνιές και τσαμπατζιλικια!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα γράψει πριν 2.5 χρόνια περίπου, ότι δεν υπάρχει χώρος για 3η mobile πλατφόρμα διότι ήδη η κατηγορία συσκευών "smartphones" είχε ταυτιστεί με τα android και ios. Κάποιοι επέμεναν και έλεγαν για τη nokia και το λαμπρό μέλλον των windows...αχ...η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί...πόσο μάλλον σε μία αγορά δισεκατομμυρίων.

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να εννοεί άλλη windows phone συσκευή και οχι οτι δε θα ασχοληθεί με τα mobiles !! Διότι το λειτουργικό ειναι το ίδιο σε όλες τις πλατφόρμες!!!απλα τωρα θα φτιάξεις λιγο το λειτουργικό της και μετά θα έρθει και η ανάπτυξη

Sent from my RM-1118_15207

Δημοσ.

Για την χρονιά που δόθηκε η τελική έκδοση των Windows 10 Mobile, η οποία θεωρείται ένα σημαντικό update, ο επικεφαλής έχει να δηλώσει πως τα smartphone δεν αποτελούν προτεραιότητα για την Microsoft.

Έχω σταματήσει να κριτικάρω εταιρείες και devs για το ότι δεν υποστηρίζουν τα Windows Phone (ή τα υποστηρίζουν κουτσαίνοντας) και να ζητώ από εταιρείες να φτιάξουν εκδόσεις των εφαρμογών τους για WP. Δεν τους ρίχνω κανένα φταίξιμο πλέον και τους κατανοώ. Η πρώτη που καρφώνει συνεχώς πρόκες στο φέρετρο του συγκεκριμένου OS είναι η Microsoft. Γιατί να έχω μετά απαιτήσεις από τον εκάστοτε dev;

Νομίζω πως η Microsoft έχει μετανοιώσει την ώρα και την στιγμή που ασχολήθηκε με τα Windows Phone (καταραμένε καράφλα Ballmer που μας έμπλεξες). Μπορεί για ποικίλους λόγους (κυρίως γοήτρου) να μην θέλει να τα πυροβολήσει στο κεφάλι εξ επαφής και αυτό το κεφάλαιο να μην κλείσει σύντομα, αλλά για εμένα είναι μια τελειωμένη ιστορία.

Δημοσ.

Είστε τραγικοί έχεις που κράζετε συνέχεια τα windows phone, αν δεν σας αρέσουν μην ασχολείστε άπλα. Να ασχοληθείται με άλλες πλατφόρμες και μην γράφετε ότι να' ναι. Άντε γιατί σας έχουν βαρεθεί αυτοί που αναγκαστικά σας διαβάζουν. Και εμένα δεν μου αρέσουν άλλες πλατφόρμες αλλά δεν παίρνω σβάρνα όλα τα site να γράφω για ποιο λόγο δεν μου αρέσουν ή για να κριτικάρω αρνητικά.

Δημοσ.

Είχα γράψει πριν 2.5 χρόνια περίπου, ότι δεν υπάρχει χώρος για 3η mobile πλατφόρμα διότι ήδη η κατηγορία συσκευών "smartphones" είχε ταυτιστεί με τα android και ios. Κάποιοι επέμεναν και έλεγαν για τη nokia και το λαμπρό μέλλον των windows...αχ...η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί...πόσο μάλλον σε μία αγορά δισεκατομμυρίων.

Μάλλον έχεις δίκιο και εγω ήμουν fan και μου αρεσε και αρεσει η διαφορετικοτητα τους και κυριως επειδή εβλεπα τοτε τα φτηνα και όχι μόνο android να έχουν πάρα πολύ κακό user experience και αστάθεια. Οι απαιτήσεις δεν ήταν και τόσο μεγάλες τότε και τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκα όταν έγιναν Must εφαρμογες όπως WhatsApp και viber που στα 7.5 ήταν εξαιρετικά αργές.  Όμως η πλατφόρμα δεν αναπτύχθηκε γρήγορα δεν ήρθαν οι εφαρμογές και ενώ ήρθαν δεν ήταν ίδιου επιπέδου με το android, ενώ το android έκανε ένα μεγάλο άλμα. Το ότι η Microsoft άργησε να μπει στο παιχνίδι το έλεγα ακόμα και τότε

Δημοσ.

Λοιπόν δεν ξέρω τι λένε οι γνωστοί "ειδήμονες" που έπιασαν win phone πριν 6 χρόνια σε ένα κατάστημα,αλλά προσωπικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από 640+win10.Απλά εξαιρετικό VfM και σχεδόν τελείως απροβλημάτιστο(κάτι που ποτέ δεν είχε το nexus μου). 

Όσοι δεν γουστάρουν απλά μένουν σε αυτά που έχουν.

Το θέμα τώρα είναι ότι μάλλον το πάνε για surface phone και ολιστική προσέγγιση του winOS.

Το κακό είναι ότι μάλλον θα είναι θέμα-ανακοίνωση για το 2017.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν ξέρω τι λένε οι γνωστοί "ειδήμονες" που έπιασαν win phone πριν 6 χρόνια σε ένα κατάστημα,αλλά προσωπικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από 640+win10.Απλά εξαιρετικό VfM και σχεδόν τελείως απροβλημάτιστο(κάτι που ποτέ δεν είχε το nexus μου). 

Όσοι δεν γουστάρουν απλά μένουν σε αυτά που έχουν.

Το θέμα τώρα είναι ότι μάλλον το πάνε για surface phone και ολιστική προσέγγιση του winOS.

Το κακό είναι ότι μάλλον θα είναι θέμα-ανακοίνωση για το 2017.

εγώ είχα από την αρχή έχω και τώρα είχα και Nexus 5 (και έλεγα και τα στραβα του), αυτή η προσέγγιση όμως δεν πρόκειται να βελτιώσει την πλατφόρμα αλλά να ανοίξει και άλλο την ψαλίδα. Αν δώσεις σε κάποιον το Lumia 640 με 10 και παίξει λίγο με το FB δεν πρόκειται να ξανακοιτάξει ποτέ WP. Όπως αν του έδινες ένα με 7.5 και τον έβαζες να χρησιμοποιήσει WhatsApp και Viber

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχεις δουλέψει καθόλου το Facebook beta για να το λες αυτό, αν εννοείς τον messenger ,τότε πάω πάσο. Που παρεμπιπτόντως έχει ανακοινωθεί επανειλημμένα ότι είναι στα σκαριά η universal εφαρμογή και έχουν δείξει και images.

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχεις δουλέψει καθόλου το Facebook beta για να το λες αυτό, αν εννοείς τον messenger ,τότε πάω πάσο. Που παρεμπιπτόντως έχει ανακοινωθεί επανειλημμένα ότι είναι στα σκαριά η universal εφαρμογή και έχουν δείξει και images.

τον εχω δουλεψει στα 7.5 ήταν ναι καλυτερος από την κανονική εφαρμογή. Στα λόγια μου έρχεσαι πάντως. Εν ετος 2016 ακόμα περιμένουμε να δουλεψει το FB όπως πρέπει, ενώ πρωτοποριακα χαρακτηριστικα όπως το μηνυματα του FB στο εγγενες message app έφυγαν και ηρθε αυτή η ανεκδιήγητη εφαρμογη, ενώ με τα 10 έχω πρόβλημα με το εγγενες feed του FB στο people.

Δοκίμασα και το FB Beta τον οποίο δεν έβρισκα βεβαια στο ελληνικο store (άλλο μεγάλο φάουλ σύνηθες στα WP).

και έχει τα ίδια προβλήματα απόδοσης για παράδειγμα αν πας στο προφιλ καποιου κανει υπερβολικα πολύ χρόνο να το φορτώσει.

Δημοσ.

το fb app του android που τρώει για πρωινο τις μπαταρίες εννοείς και δεν μπορείς να δεις τα latest posts; ναι αν το χρησιμοποιήσεις μάλλον τρώει uninstall την πρώτη ημερα. Ίσως φταίει ότι έχω το 930 αλλά προβλήματα απόδοσης δεν έχω στην εφαρμογή του fb. Αντίθετα είναι πάρα πολύ γρήγορη εφαρμογή.

Δημοσ.

εγώ είχα από την αρχή έχω και τώρα είχα και Nexus 5 (και έλεγα και τα στραβα του), αυτή η προσέγγιση όμως δεν πρόκειται να βελτιώσει την πλατφόρμα αλλά να ανοίξει και άλλο την ψαλίδα. Αν δώσεις σε κάποιον το Lumia 640 με 10 και παίξει λίγο με το FB δεν πρόκειται να ξανακοιτάξει ποτέ WP. Όπως αν του έδινες ένα με 7.5 και τον έβαζες να χρησιμοποιήσει WhatsApp και Viber

Ποια προσέγγιση; Ότι γράφω ότι σκέφτομαι;

Προσωπικά το 640+win10 μου καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες,εάν είχε και καλή NintendoDS emu εφαρμογή θα ήμουν καλυμμένος σε όλα. Σε καθημερινή βάση κάνει ότι χρειάζομαι και δεν μου έβγαλε ποτέ κασκαρίκες με την αναβάθμιση,όπως έκανε το nexus που 1/2 με 1/3 των updates μου προκαλούσαν κάποιο νέο πρόβλημα,με την τελευταία να μου έχει τα σοβαρότερα προβλήματα.

Να μην αναφέρω την μπινιά που έκανε η Sony με το Xperia Sola(220+€ είχα πάρει τότε)και με άφησε με μια κουτσουρεμένη και άχρηστη συσκευή μετά την "αναβάθμιση" στο android 4.0.1.

Δεν είναι τέλεια,ούτε δίχως προβλήματα(ιδίως τα 8.1 που τους έλλειπε η καλή swype εφαρμογή για το πληκτρολόγιο,κάτι που ευτυχώς άλλαξε άρδην με τα 10),αλλά το VfM για συσκευή των ~100€ είναι στον θεό.

Ήταν αξιοπρεπής εφαρμογή από όσο θυμάμαι,δεν ξέρω για την εμπειρία σου.

Την έβγαλα διότι χρησιμοποιώ μόνο το messenger,που και εκεί δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης προσωπικά δεν θα άφηνα μια τέτοια συσκευή ακόμη και εάν φατσοβιβλίο(ή άλλη non-critical) εφαρμογή δεν έτρεχε καθόλου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...