stefant24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!! Θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό. Ο ανιψιός μου θέλει να αγοράσει πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο (με την μεσολάβησή μου) και δεν έχει ακόμη σχηματίσει την τελική ιδέα. Είναι ανάμεσα στο MAD CATZ STRIKE 7 KAI RAZER DEATHSTALKER ULTIMATE . Η τιμή δεν είναι ο παράγοντας , ο καταλυτικός που θα κρίνει την τελική απόφαση. Έτσι ζητάω , αν έχει κάποιος εμπειρία να με διαφωτίσει εμένα αρχικά , ώστε να ξέρω τι θα προτείνω σαν θείος. Αν κατάλαβα καλά μια διαφορά είναι ότι στη RAZER μπορεί κανείς να κοιτάξει τα μειλ του , το facebook , twitter , youtube στην οθόνη που υπάρχει ενώ στο MAD CATZ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο??? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από stefant24
kaklikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλο μηνα! Ειναι αποκλειστικα αναμεσα σε αυτα τα 2 ο ανηψιος σου; Για τι χρηση το θελει; Παντως επειδη η razer με εχει απογοητευσει αρκετες φορες μονο και μονο για αυτο θα δοκιμαζα mad catz και δεν θα ξανα αγοραζα προιοντα της razer. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από kaklikos 1
stefant24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλο μηνα! Ειναι αποκλειστικα αναμεσα σε αυτα τα 2 ο ανηψιος σου; Για τι χρηση το θελει; Παντως επειδη η razer με εχει απογοητευσει αρκετες φορες μονο και μονο για αυτο θα δοκιμαζα mad catz και δεν θα ξανα αγοραζα προιοντα της razer. Ναι είναι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Παίζει πολλά παιχνίδια , οπότε καταλαβαίνεις. Δεν θέλει μηχανικό πληκτρολόγιο μου το έχει ξεκαθαρίσει αυτο. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από stefant24
8 Ball Pool Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλημερα και καλο μηνα! Ειναι αποκλειστικα αναμεσα σε αυτα τα 2 ο ανηψιος σου; Για τι χρηση το θελει; Παντως επειδη η razer με εχει απογοητευσει αρκετες φορες μονο και μονο για αυτο θα δοκιμαζα mad catz και δεν θα ξανα αγοραζα προιοντα της razer. Καλησπέρα και καλό μήνα! Παίζει κάτι τέτοιο??
carolosjk Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!! Θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό. Ο ανιψιός μου θέλει να αγοράσει πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο (με την μεσολάβησή μου) και δεν έχει ακόμη σχηματίσει την τελική ιδέα. Είναι ανάμεσα στο MAD CATZ STRIKE 7 KAI RAZER DEATHSTALKER ULTIMATE . Η τιμή δεν είναι ο παράγοντας , ο καταλυτικός που θα κρίνει την τελική απόφαση. Έτσι ζητάω , αν έχει κάποιος εμπειρία να με διαφωτίσει εμένα αρχικά , ώστε να ξέρω τι θα προτείνω σαν θείος. Αν κατάλαβα καλά μια διαφορά είναι ότι στη RAZER μπορεί κανείς να κοιτάξει τα μειλ του , το facebook , twitter , youtube στην οθόνη που υπάρχει ενώ στο MAD CATZ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο??? Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έμενα μακρυά από το Deathstalker Ultimate. Η οθόνη έχει πολύ περιορισμένη χρηστικότητα και απλά τριπλασιάζει την τιμή του πληκτρολογίου.Δεν είχα ποτέ μου θέμα από προιόν την Razer προσωπικά και πίστεψε με έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου,αλλά το συγκεκριμένο για το όποιο ρωτάς μου φαίνεται απλά πολύ ακριβό σε σχέση με αυτά που προσφέρει.Βέβαια κρίνοντας από τις επιλογές του ανιψιού μάλλον ψάχνει κάτι με οθόνη, αλλά πρόταση μου αν το θέλει για gaming να δει κάτι σε μηχανικό.Αν το θέμα του είναι ο θόρυβος υπάρχουν και αθόρυβες επιλογές.Για τον mad catz δεν έχω άποψη μιας και δεν έχω καμιά εμπειρία από την εταιρία.
stefant24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έμενα μακρυά από το Deathstalker Ultimate. Η οθόνη έχει πολύ περιορισμένη χρηστικότητα και απλά τριπλασιάζει την τιμή του πληκτρολογίου.Δεν είχα ποτέ μου θέμα από προιόν την Razer προσωπικά και πίστεψε με έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου,αλλά το συγκεκριμένο για το όποιο ρωτάς μου φαίνεται απλά πολύ ακριβό σε σχέση με αυτά που προσφέρει.Βέβαια κρίνοντας από τις επιλογές του ανιψιού μάλλον ψάχνει κάτι με οθόνη, αλλά πρόταση μου αν το θέλει για gaming να δει κάτι σε μηχανικό.Αν το θέμα του είναι ο θόρυβος υπάρχουν και αθόρυβες επιλογές.Για τον mad catz δεν έχω άποψη μιας και δεν έχω καμιά εμπειρία από την εταιρία. Οπότε δεν επιλέγουμε την λύση της Razer??
carolosjk Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Οπότε δεν επιλέγουμε την λύση της Razer?? Δεν θέλω να επηρεάσω την επιλογή σου και δεν λέω οτι η 4ιντση οθόνη που παρέχει το πληκτρολόγιο είναι άχρηστη. Απλά η χρήση που μπορείς να βγάλεις από αυτήν είναι περιορισμένη και δεν δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή από το deathstalker ultimate. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο πληκτρολόγιο να προτείνω μιας και από τα χέρια μου πέρα από απλά membrane keyboards των 10-20€ έχουν περάσει μόνο 3 μηχανικά, είχα όμως την ευκαιρία 1 ολόκληρο μήνα το καλοκαίρι να χρησιμοποιήσω το deathstalker ultimate ενός φίλου και προσωπικά απογοητεύτηκα. Μετά την 1η εβδομάδα αν και προσπαθούσα να χρησιμοποιώ την οθόνη όσο μπορούσα, απλά με κούρασε αφού μπορούσα πρακτικά να κάνω τα πάντα με το κινητό μου και μέσω του ίδιου του pc πολύ πιο εύκολα. Μπορείς πάντως αν θες να βρεις πληλοφορίες για την οθόνη και το λογισμικό της καθώς και όλες τις υποστηριζόμενες εφαρμογές ΕΔΩ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από carolosjk
stefant24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν θέλω να επηρεάσω την επιλογή σου και δεν λέω οτι η 4ιντση οθόνη που παρέχει το πληκτρολόγιο είναι άχρηστη. Απλά η χρήση που μπορείς να βγάλεις από αυτήν είναι περιορισμένη και δεν δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή από το deathstalker ultimate. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο πληκτρολόγιο να προτείνω μιας και από τα χέρια μου πέρα από απλά membrane keyboards των 10-20€ έχουν περάσει μόνο 3 μηχανικά, είχα όμως την ευκαιρία 1 ολόκληρο μήνα το καλοκαίρι να χρησιμοποιήσω το deathstalker ultimate ενός φίλου και προσωπικά απογοητεύτηκα. Μετά την 1η εβδομάδα αν και προσπαθούσα να χρησιμοποιώ την οθόνη όσο μπορούσα, απλά με κούρασε αφού μπορούσα πρακτικά να κάνω τα πάντα με το κινητό μου και μέσω του ίδιου του pc πολύ πιο εύκολα. Μπορείς πάντως αν θες να βρεις πληλοφορίες για την οθόνη και το λογισμικό της καθώς και όλες τις υποστηριζόμενες εφαρμογές ΕΔΩ Οπότε να περιμένω και άλλες γνώμες? Υ.Γ. Ζητώ από τους moderators αν έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος λήμμα ,αν μποδούν να το αλλάξουν.
carolosjk Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Οπότε να περιμένω και άλλες γνώμες? Υ.Γ. Ζητώ από τους moderators αν έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος λήμμα ,αν μποδούν να το αλλάξουν. Καλό θα ήταν να περιμένεις κι άλλες γνώμες, σίγουρα κάποιος θα έχει καμιά καλή πρόταση που να αρέσει στον ανιψιό σου
stefant24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδιά δεν υπάρχει κανένας να βοηθήσει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα