Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκανα προχθες μια ανανεωση συμβολαιου  και θα περασω σε vdsl wind (τωρα ειμαι σε adsl). 

Μιλησα με το τεχνικο τμημα της wind ( γιατι εκανα παραπονα μιλωντας με το 13800 στην ανανεωση συμβολαιου για την ταχυτητα και μου ειπε θα με καλεσει το 1212 σχετικα να δει τη γραμμη αν βελτιωνεται αλλιως να παω σε vdsl)

Λεω στον κυριο στο 1212  οτι εχω θεμα με την ταχυτητα γιατι εχει πεσει κτλ και οτι εχω 2 προσφορες μια για adsl και αλλη μια για vdsl και ρωτωντας τον τι να βαλω και τι διαφορα θα εχω σε ταχυτητα στο vdsl και αφου ειδε τη γραμμη μου, μου ειπε θα εχω ταχυτητα πανω απο 20 mbps, του ελεγα για καμπινες κτλ και μου ελεγε διαφορα (δεν ξερω και να μιλησω σχετικα γιατι ειμαι ασχετος) οποτε καταλαβα οτι θα με συνδεσουν στο ΑΚ που μου ειπε οτι ειμαι 1600+ μετρα.

Πρεπει να τους πω να με συνδεσουν σε καμπινα και οχι στο ΑΚ? Που θα με συνδεσουν?  Η ταχυτητα μου ειναι στα 10 mbps τωρα.  Εκανα την ιδια ερωτηση και σε ενα νημα του adslgr και μου απαντησαν μαλλον απο καμπινα αλλα θελω και τη δικη σας γνωμη.

Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Η vodafone δεν δινει διαθεσιμοτητα vdsl στο νουμερο μου ενω ο οτε και η forthnet δινει 50.

Τα στατιστικα του ρουτερ τωρα ειναι αυτα

Link Status Connected
Rate (Up/Down) 1020/10516 kbps
Noise Margin (Up/Down) 12.5/8.9 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 16.8/24.8 dB
Output Power (Up/Down) 12.4/19.7 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 1132/11340 kbps
Interleave depth 8
Annex Type AnnexA
CRC errors 0

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια εκανα προχθες μια ανανεωση συμβολαιου  και θα περασω σε vdsl wind (τωρα ειμαι σε adsl). 

Μιλησα με το τεχνικο τμημα της wind ( γιατι εκανα παραπονα μιλωντας με το 13800 στην ανανεωση συμβολαιου για την ταχυτητα και μου ειπε θα με καλεσει το 1212 σχετικα να δει τη γραμμη αν βελτιωνεται αλλιως να παω σε vdsl)

Λεω στον κυριο στο 1212  οτι εχω θεμα με την ταχυτητα γιατι εχει πεσει κτλ και οτι εχω 2 προσφορες μια για adsl και αλλη μια για vdsl και ρωτωντας τον τι να βαλω και τι διαφορα θα εχω σε ταχυτητα στο vdsl και αφου ειδε τη γραμμη μου, μου ειπε θα εχω ταχυτητα πανω απο 20 mbps, του ελεγα για καμπινες κτλ και μου ελεγε διαφορα (δεν ξερω και να μιλησω σχετικα γιατι ειμαι ασχετος) οποτε καταλαβα οτι θα με συνδεσουν στο ΑΚ που μου ειπε οτι ειμαι 1600+ μετρα.

Πρεπει να τους πω να με συνδεσουν σε καμπινα και οχι στο ΑΚ? Που θα με συνδεσουν?  Η ταχυτητα μου ειναι στα 10 mbps τωρα.  Εκανα την ιδια ερωτηση και σε ενα νημα του adslgr και μου απαντησαν μαλλον απο καμπινα αλλα θελω και τη δικη σας γνωμη.

Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Η vodafone δεν δινει διαθεσιμοτητα vdsl στο νουμερο μου ενω ο οτε και η forthnet δινει 50.

Τα στατιστικα του ρουτερ τωρα ειναι αυτα

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 1020/10516 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12.5/8.9 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 16.8/24.8 dB

Output Power (Up/Down) 12.4/19.7 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 1132/11340 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 0

Ευχαριστω

Σας 1600 μέτρα από AK δεν παίρνεις VDSL. Εσύ δεν χρειάζεται να πεις κάτι, αν τελικά σε γυρίσουν θα είναι από καμπίνα και θα το καταλάβεις γιατί θα πέσει αρκετά το Line Attenuation (Up/Down) 16.8/24.8 dB

• Like 1
Δημοσ.

Περιοχή?

Ανω ιλισια, ζωγραφου στα χαρτια, βασει και ταχυδρομικου κωδικα. Ζωγραφου δηλαδη. ΑΚ αμπελοκηπων ειμαι

@ΤhResh την απαντηση σου περιμενα  :-D

* παιδια συγνωμη βγαινω τωρα τρεχω για καποια επειγουσα  δουλεια. Θα δω τη συνεχεια το απογευμα.

Σας 1600 μέτρα από AK δεν παίρνεις VDSL. Εσύ δεν χρειάζεται να πεις κάτι, αν τελικά σε γυρίσουν θα είναι από καμπίνα και θα το καταλάβεις γιατί θα πέσει αρκετά το Line Attenuation (Up/Down) 16.8/24.8 dB

Αυτος μου εδωσε να καταλαβω οτι θα με συνδεσει στο ΑΚ..

• Super Moderators
Δημοσ.

Ζωγράφου έχεις τις καινούριες καμπίνες αν δεν κάνω λάθος, το θέμα είναι αν παίζεις από αυτές μιας και είπες ότι ανήκεις στο ΑΚ Αμπελοκήπων...

Στην γειτονιά σου βλέπεις γύρω τις καινούριες υπαίθριες καμπίνες? Αν ναι τότε είσαι ok. Να σιγουρευτείς πάντως ότι θα σου δώσουν VDSL μέσω "χονδρικής", έτσι το λένε όταν δίνουν μέσω των KV του ΟΤΕ...

• Like 1
Δημοσ.

Ανω ιλισια, ζωγραφου στα χαρτια, βασει και ταχυδρομικου κωδικα. Ζωγραφου δηλαδη. ΑΚ αμπελοκηπων ειμαι

@ΤhResh την απαντηση σου περιμενα  :-D

* παιδια συγνωμη βγαινω τωρα τρεχω για καποια επειγουσα  δουλεια. Θα δω τη συνεχεια το απογευμα.

Αυτος μου εδωσε να καταλαβω οτι θα με συνδεσει στο ΑΚ..

Μην αγχώνεσαι συνήθως οι υπάλληλοι στο τηλέφωνο δεν ξέρουν τόσο καλά από τέτοιες λεπτομέρειες, αυτός απλά είδε στο σύστημα ότι υπάρχει δυνατότητα για VDSL και μέχρι εκεί, τα υπόλοιπα απλά στα έλεγε εμπειρικά :P

• Like 1
Δημοσ.

Ζωγράφου έχεις τις καινούριες καμπίνες αν δεν κάνω λάθος, το θέμα είναι αν παίζεις από αυτές μιας και είπες ότι ανήκεις στο ΑΚ Αμπελοκήπων...

Στην γειτονιά σου βλέπεις γύρω τις καινούριες υπαίθριες καμπίνες? Αν ναι τότε είσαι ok. Να σιγουρευτείς πάντως ότι θα σου δώσουν VDSL μέσω "χονδρικής", έτσι το λένε όταν δίνουν μέσω των KV του ΟΤΕ...

Κατ αρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια.

ΤhResh εχει καμπινες  αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καινουργιες γιατι τις εχουν τρελανει στις αφισες αλλα αν κρινω απο τη βαση τους (τσιμεντο) ειναι σχετικα προσφατες 2-3 χρονων. Υπαρχει μια καμπινα για παραδειγμα στα 50 μετρα , μια αλλη πιο πανω στα 100. Στην παλια μου γειτονια (νεο τερμα ζωγραφου) τις καμπινες τις εβαλαν πριν 3 χρονια που ειμουν εκει, εχουν γεμισει τα τετραγωνα.

Πως θα σιγουρευτω για αυτο που λες για το "χονδρικης"?

Μην αγχώνεσαι συνήθως οι υπάλληλοι στο τηλέφωνο δεν ξέρουν τόσο καλά από τέτοιες λεπτομέρειες, αυτός απλά είδε στο σύστημα ότι υπάρχει δυνατότητα για VDSL και μέχρι εκεί, τα υπόλοιπα απλά στα έλεγε εμπειρικά :P

Εισαι καταπληκτικος...

:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει μια εφάπαξ χρέωση την οποία πληρώνει ο εναλλακτικός στον ΟΤΕ και συνήθως την ζητάει από τον πελάτη 10-15 euro αν θυμάμαι καλά...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει μια εφάπαξ χρέωση την οποία πληρώνει ο εναλλακτικός στον ΟΤΕ και συνήθως την ζητάει από τον πελάτη 10-15 euro αν θυμάμαι καλά...

Δηλαδη θα πρεπει να μου ζητησουν αυτο το ποσο για να το καταλαβω, ομως δεν πρεπει να το αναφερουν απο την αρχη οτι υπαρχει αυτη η χρεωση?

Ειναι απλο, μπαίνεις στο σιτε του οτε και βλεπεις τι διαθεσιμότητες υπαρχουν εκει που μένεις

Στο σαιτ του οτε δινει διαθεσιμοτητα vdsl 50. Τσεκαρα και τους δρομους εχει τελικα καινουργια κουτια εδω.

Δημοσ.

Παιδια μολις μιλησα με το 13800 και ρωτησα απο που θα συνδεθω.

Μια κοπελα μου ειπε οτι δεν υπαρχει ιδιoκτητο δικτυο της wind εδω και οτι εχει δρομολογηθει να συνδεθω στο πιο κοντινο καφαο οτε και οχι απο καμπινα, νομιζω μου ειπε δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε καμπινα - δε θυμαμαι!

Η διαφορα μου ειπε οτι ειναι στο upload μονο (5 mbps) σε σχεση με την καμπινα που ειναι 10 mbps και οτι στο download θα ειναι ιδιο με την καμπινα (εως 50 mbps).

Τι λετε για ολα αυτα? Ισχυουν η @@ μου ελεγε?

@ΤhReSh ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ΚΑΦΑΟ=Καμπίνα=KV

Όλες είναι του ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί νοικιάζουν, οπότε το ότι "δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της" είναι σωστό :P

Από καμπίνα/καφαο/kv  δίνουν (λόγω ορίου ΟΤΕ) μέχρι 5mbps upload, από DSLAM (ιδιόκτητο) σε Α/Κ (Αστικό Κέντρο) 10mbps...

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΦΑΟ=Καμπίνα=KV

Όλες είναι του ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί νοικιάζουν, οπότε το ότι "δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της" είναι σωστό :P

Από καμπίνα/καφαο/kv  δίνουν (λόγω ορίου ΟΤΕ) μέχρι 5mbps upload, από DSLAM (ιδιόκτητο) σε Α/Κ (Αστικό Κέντρο) 10mbps...

Οποτε ειμαι κομπλε και υπαρχει περιπτωση να εχω 50αρι? Στα 50 μετρα ειναι το πρωτο "κουτι".

@ThReSh σ αγαπαω πολυυυυ

Δημοσ.

Οποτε ειμαι κομπλε και υπαρχει περιπτωση να εχω 50αρι? Στα 50 μετρα ειναι το πρωτο "κουτι".

@ThReSh σ αγαπαω πολυυυυ

Αν παρεις απο αυτο ,θα εχεις το 50αρι καρφι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...