Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλτατοι καλησπέρα,

Έχει κανείς εμπειρία να προτείνει μπαταρία για το παραπάνω laptop? Φυσικά υπάρχει το ebay γεμάτο με κινέζικες, τις οποίες ψιλο-φοβάμαι. Θα μου πείτε όλες κινέζικες είναι, αλλά πετυχαίνω και κάποιες με 20Ε στο ebay κι αναρωτιέμαι τί σόι θα είναι... Από εκεί κ πέρα έχω εντοπίσει αυτές στην πατρίδα μας

http://www.computron.gr/battery-apple-macbook-pro-15-aluminum-unibody-2008-version-a1286-mb470-a-mb471-a-series-sku-1450.html#product_tabs_description_tabbed

η οποία όμως είναι 4400mAh κι όχι 4600 όπως η δικιά του (της μαμάς apple)

και αυτήν

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/batteries-for-laptops/113878-multienergy-apple-macbook-pro-15-aluminum-unibody

όπου πέτυχα κάποια reviews που ανέφεραν πως σ'ένα χρόνο τα είχε φτύσει τελείως. Ήταν 2-3 μάλιστα. 

Any suggestions?

Δημοσ.

Όχι γιατί δεν τις γνωρίζω :) Μόνο τις newertech εντόπισα χθες από OWC, αλλά μιας και το ποσό ανέβαινε στα 100Ε και λίγο παραπάνω, είπα να ρωτήσω εδώ για να μην κλαίω μετά :)

Οπότε προτείνεις μία τέτοια...

http://www.logicsolutions.gr/el/accessories/power/batteries/lmp-battery-for-15-macbook-pro-from-10-2008-to-05-2009-equivelant-to-a1281-10.8v-50wh/

Δημοσ.

Ναι είναι αξιόπιστες λύσεις είτε της LMP είτε της Newertech. 

Προς Θεού όχι Κινέζικες! Έχω δει μπαταρία να φουσκώνει και να πετάει έξω το Trackpad! 

Δημοσ.

Προς Θεού όχι Κινέζικες! Έχω δει μπαταρία να φουσκώνει και να πετάει έξω το Trackpad! 

Chris M θα γελάσεις, αλλά το ίδιο έχει συμβεί στο δικό μου στην μπαταρία της μαμάς Apple. Μάλιστα είναι ο λόγος που το λειτουργώ χωρίς μπαταρία. Πλέον, λίγο οι μεγαλύτερες ανάγκες φορητότητας, λίγο κάποια προβλήματα που είχα με διακοπή ρεύματος στο σπίτι κλπ με αναγκάζουν να πάρω μία καινούρια μπαταρία. Οπότε θα κοιτάξω προς τις λύσεις αυτές που προτείνεις.

Το αστείο είναι πως όταν διαπίστωσα πριν κάποια χρόνια πως το trackpad λειτουργεί 'από μόνο του' ψαχνόμουνα. Λέω τα έφτυσε. Με λίγη έρευνα τόσο στο ινετ όσο και στο laptop, έπαθα πλάκα όταν κατάλαβα τί συμβαίνει...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα κοιτάξω αυτές τις εταιρείες. Αν φυσικά κάποιος άλλος έχει κι άλλη πρόταση, καλοδεχούμενες όλες :)

Παναγιώτης

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Ανοίγω ξανά αυτό το παλιό θέμα επειδή είναι κάτι που με ενδιαφέρει και όσο κι αν το έψαξα ακόμα δεν καταστάλαξα από που να αγοράσω καινούρια μπαταρία.

Έχω λοιπόν macbook pro 13'' mid 2012, παίρνει την ίδια παλιά μπαταρία που παίρνουν τα μοντέλα από 09- 12. Μπορείτε να μ πείτε από που προμηθευτήκατε τελικά καινούρια μπαταρία και αξιολόγηση; Κράτησαν, άξιζαν τα χρήματα που δώσατε για την "τάδε μάρκα" μπαταρίας;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, janus5555 είπε

Καλημέρα,

Ανοίγω ξανά αυτό το παλιό θέμα επειδή είναι κάτι που με ενδιαφέρει και όσο κι αν το έψαξα ακόμα δεν καταστάλαξα από που να αγοράσω καινούρια μπαταρία.

Έχω λοιπόν macbook pro 13'' mid 2012, παίρνει την ίδια παλιά μπαταρία που παίρνουν τα μοντέλα από 09- 12. Μπορείτε να μ πείτε από που προμηθευτήκατε τελικά καινούρια μπαταρία και αξιολόγηση; Κράτησαν, άξιζαν τα χρήματα που δώσατε για την "τάδε μάρκα" μπαταρίας;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Φίλε μου καλημέρα,

Από τον Δήσιο είχα πάρει την δικιά μου τότε για το macbook pro late 08

https://www.batteries.gr/

Κανένα παράπονο. Μια χαρά δούλευε η μπαταρία για κανά χρόνο. Μετά άφησε πνοή το ίδιο το macbook pro. :) Άφοβα προχωράς. Εξυπηρετικότατοι στο κατάστημα.

Δημοσ.

Δεν έχει για το μοντέλο μου.. Έχει μια μπαταρία που ταιριάζει με τις προδιαγραφές αλλά λέει ρητά ότι δεν είναι για το μοντέλο μου και δεν έχει καμία συμβατή με το μοντέλο μου!

Άρα πρέπει να βρω άλλον.

Άλλη γνώμη;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάρε απο computron άλλωστε με τέτοια τιμή γιατί όχι.Σίγουρα θα σου κρατήσει τουλάχιστον ένα χρόνο, απλα θα πρέπει να ζητήσεις κάποιες οδηγίες διότι σε μερικά μακ η μη official μπαταρίες κάνουν κάποια τρελά κολλήματα αλλά με κάποιες ρυθμήσεις φτιάχνεται.Τώρα οτι ειναι 20Mha δεν αλλάζει κάτι, ειανι πολύ μικρό ποσοστό για ενα λάπτοπ.

Το ότι φουσκώνει η μπαταρία αν δεν είναι καλή και επειδή ειναι κινέζικη ειναι βλακείες, αν ήταν έτσι δεν θα φουσκώνανε ούτε η μαμά.

Απλά πρέπει να καταλαβαίνουμε οτι αλλάζοντας μπαταρία το μηχανημα δεν γίνεται καινούργιο...προφανώς ότι ύστερα απο τόσα χρόνια η κατανάλωση του δεν θα είναι ιδια,οποτε δεν θα μπορεί να κρατήσει ποτέ όπως κράταγε η μαμά στην αρχή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...