tselembawa Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι λέτε ρε παιδιά; Δε μπορεί να ισχύει αυτή η είδηση.... Πως επηρεάζει τα δεδομένα ενός CD τα πτηνά;; CD players έχουν στα μάτια τους και διαβάζουν το περιεχόμενο του CD? έψαξα στo Google για το θέμα δε βρήκα κάτι .... Μπορείτε να ποσταρετε την πηγή της είδησης αυτής;
king2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι λέτε ρε παιδιά; Δε μπορεί να ισχύει αυτή η είδηση.... Πως επηρεάζει τα δεδομένα ενός CD τα πτηνά;; CD players έχουν στα μάτια τους και διαβάζουν το περιεχόμενο του CD? έψαξα στo Google για το θέμα δε βρήκα κάτι .... Μπορείτε να ποσταρετε την πηγή της είδησης αυτής; Μην ψαρωνετε ρε
vamvakoulas Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτο ειναι επιτευξη σομπρερο. Κατι ακουγετε οτι θα βγουν και μινι ντισκ για κουνουπια και μυγες. Μπαμπουρες και τσιτσιφιες.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ε ναι, βεβαια παιζει ρολο το περιεχομενο. Αλλιως διωχνει τα πουλια το CD με την Παολα. Καλο μηνα! οχι απλά οχι. τα cd της διώχνουν ΜΟΝΟ γάτες. αντε και του χρόνου τα κανουν και τα cd που ξεγελάν radar της τροχαίας..
tsf Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ..δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ που το έκανα, έπιασε! Και ας μην είμαι και πιστοποιημένος beta-tester
AntiCambeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αληθεύει η είδηση,αλλά πρέπει τα cd να είναι γνήσια.Τα περιστέρια δεν ψαρώνουν με κόπιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα