Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα παιδια.

Εχω μια απορία για τις νέες τηλεορασεις smart tv και ηθελα ανα καποιος ξέρει περισσότερα η εχει δοκιμασει να δουλεψει το προγραμμα XMBC  η το KODI ?

Τα προγραμματα αυτά δουλευουν σε ενα σωρό λειτουργικά Windows , Android , Linux , Mac κλπ υπαρχει δυνατότητα να δουλεψουν και σε SMART TV?

Περιμένω σχόλια και αποψεις για το θέμα αυτό.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου.

Δεν γνωριζω αν υπαρχει τηλεοραση που να τρεχει Full Version Android. Η δικη μου προταση παντως ειναι να μην παρεις Smart TV. Αντι αυτου παρε για παραδειγμα ενα Amazon Fire TV Stick με 35-40 ευρω και περνα εκει το Kodi. Ειναι παρα πολυ μικρο και εξαφανιζεται πισω απο την TV, παιρνει ρευμα απο το USB Port (της δικιας μου TV τουλαχιστον) και παει σφαιρα τα Kodi, Netflix, Youtube, κλπ. Επισης εχει ενα πολυ καλο bluetooth Remote.

Ειδικα για το Kodi δεν εχω δοκιμασει addon (Salts, Genesis, Hellenic TV, κλπ) που να μην δουλευει.

Δημοσ.

Η ερώτηση είναι για να αναλυθεί το θέμα απο τεχνικής άποψης .Αν καποιος εχει κανει αυτή την δοκιμή και μπορεί να μας εξηγησει αν η smart τηλεοράσεις μπορούν να λειτουργήσουν η αν δίνουν στο χρήστη το δικαιωμα να επεμβει στο λειτουργικό τους.

Οσο για μένα εχω δυο τρόπους που το λειτουργω στην δικιά μου τηλεόραση που δεν ειναι smart. 

1. Με ANDROID stick MK802 iV της ricomedic με τετραπυρηνο cpu στα 1,7 ghz και τρεχει σφαιρα.

2. Με TABLET onda v989 οκταπυρηνο επεξεργαστη στα 2 ghz και εξοδο hdmi που παει και αυτό σφαίρα.

Ευχαριστώ παντως για την αμεση απαντηση στο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...