ma3stros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλα σωστο δεν μπορει να ειναι.. και οταν λεμε παραπανω χρονο...σιγα ποσο να θελει το αλλο να στεγνωσει? 1 ημερα παραπανω? Ο μονος κερδισμενος ειναι ο ελαιοχρωματιστης... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από ma3stros
vdanasto Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Γενικά το βρίσκω σωστό αυτο που κάνουν απλά διαφωνώ στο ότι δε το λένε στο πελάτη τι θα κάνουν. Πολλές φορες θα συμφωνούσε ο πελάτης γιατι πολλοί θελουν ταχύτητα και οχι ποιότητα. Εξάλλου κανουν καλο στο κλάδο τους καθως θα χρειαστείς ξανα πιο συντομα ελαιοχρωματιστή αρα θα κυλάει το χρήμα. Καθόλου σωστό δεν το βρίσκω, ο αφρόστοκος είναι για τοπικές-μικρές επισκευές. Γίνεται καθαρά για να τελειώσουν γρήγορα και να προχωρήσουν στην επόμενη δουλειά. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να στοκάρεις - σπατουλάρεις και να βάψεις, θέλεις να έχει διάρκεια. Δεν είναι κάτι που θα κάνεις συχνά (ειδικά το σπατουλάρισμα). Τώρα αν βιάζεσαι, ενημερωθείς για τη διαδικασία και την αντοχή της και την αποδεχτείς, έχεις όλη την ευθύνη πάνω σου. 1
nerazzurri1986 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μαστορια 😂 Θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας.... Έχω πάρει ένα λευκό χρώμα ειδικό για πλακάκια μπάνιου... Θα βάψω με ρολό... Η συσκευασία είναι 750ml Γραφει πως πρέπει να βάλω μέσα διαλυτικό νίτρου 1-5%.... Ποια είναι η καταραμένη αναλογία που όποιον και να ρωτήσω μου απαντάει κάτι διαφορετικό?!!!!!! Ευχαριστώ 🙏 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από nerazzurri1986
bapel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 1:58 ΜΜ, nerazzurri1986 είπε Καλησπέρα μαστορια 😂 Θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας.... Έχω πάρει ένα λευκό χρώμα ειδικό για πλακάκια μπάνιου... Θα βάψω με ρολό... Η συσκευασία είναι 750ml Γραφει πως πρέπει να βάλω μέσα διαλυτικό νίτρου 1-5%.... Ποια είναι η καταραμένη αναλογία που όποιον και να ρωτήσω μου απαντάει κάτι διαφορετικό?!!!!!! Ευχαριστώ 🙏 εαν θέλεις 5% διαλυτικό, τότε έχεις 750/0.95=789.4. άρα βάλε περίπου 40ml διαλύτη και είσαι οκ. Για 1% διαλυτικό έχεις 750/0.99=757.5 άρα θες 8ml διαλύτη.
Vstromrider Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, bapel είπε εαν θέλεις 5% διαλυτικό, τότε έχεις 750/0.95=789.4. άρα βάλε περίπου 40ml διαλύτη και είσαι οκ. Για 1% διαλυτικό έχεις 750/0.99=757.5 άρα θες 8ml διαλύτη. Γιατι δυσκολευεις την ζωη σου και φτανεις και σε λαθος αποτελεσμα ; Απλη μεθοδος των τριων. 1 στα 100 = 7.5ml στα 750 θέλεις 5% ? 7.5*5 = 37,5ml Στις 21/10/2024 στις 1:58 ΜΜ, nerazzurri1986 είπε Ποια είναι η καταραμένη αναλογία που όποιον και να ρωτήσω μου απαντάει κάτι διαφορετικό?!!!!!! Αυτο που απαντησα παραπανω. Σαν τι σου απαντησαν δηλαδη ? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από Vstromrider
mindtrapper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 hours ago, Vstromrider said: Γιατι δυσκολευεις την ζωη σου και φτανεις και σε λαθος αποτελεσμα ; Νομίζω έτσι όπως το κάνεις εσύ πρέπει να αφαιρέσεις από το χρώμα όσο διαλύτη βάλεις και θα μείνεις με 750ml συνολικό μίγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα