Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ φίλε graphist83 σου προτείνω αυτά,και αν τυχόν δεν σε καλύψουν τα ενσωματωμένα γραφικά τότε κοιτάς για κάρτα γραφικών,εξάλλου μλεσα στο budget σου θα είσαι.

https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/3445122/Gigabyte-B85M-D3H.html

Y.Γ Υπάρχει και άλλη μια περίπτωση,να πουλήσεις τις μνήμες σου,και να πάς σε skylake που έχουν καλύτερα γραφικά γι'αυτό που θέλεις.

Η διαφορα στο μονταζ βιντεο με καρτα και χωρις (στο Premiere) ειναι της ταξης του 400% 

Δημοσ.

Μάλλον κλείνω προς Ι5 για να τον κρατησω λιγα χρονια παραπανω, με καποια μητρηκη απο τις ανω.

Αλλα την καρτα την θεωρω καπως ακριβη. Με τα ενσωματομενα γραφικα η την Geforce 610 που εχω θα μπορω να παιζω UHD? Οπως ειπα αν αργησει και το premiere το ρονραρισμα λιγι παραπανω δεν με νιαζει καθως το δουλευυω μια με δυο φορες το μηνα και εαν.

Δημοσ.

Μάλλον κλείνω προς Ι5 για να τον κρατησω λιγα χρονια παραπανω, με καποια μητρηκη απο τις ανω.

Αλλα την καρτα την θεωρω καπως ακριβη. Με τα ενσωματομενα γραφικα η την Geforce 610 που εχω θα μπορω να παιζω UHD? Οπως ειπα αν αργησει και το premiere το ρονραρισμα λιγι παραπανω δεν με νιαζει καθως το δουλευυω μια με δυο φορες το μηνα και εαν.

Με την 610 λίγο δύσκολο. τώρα με τα ενσωμετωμένα γραφικά , υπολόγιζε οτι θα είναι στα ίδια επίπεδα περίπου με έναν A10-7870K στην καλύτερη, αν μιλάμε για skylake ΗD 530-510, αλλίως ίσως και λίγο χειρότερα, με τιs HD 4600 σε haswell

Δημοσ.

Ναι αλλα τους A10-7870K και ΗD 530-510 δεν εχω ιδεα πως πανε απο επιδοσεις. 

Δηλαδη υπαρχει ενδεχόμενο τα ενσωματωμένα γραφικά να παιζουν καλυτερα απο την 610?

Sorry αλλα εχω μεινει λιγο πισω σε hardware.

Δημοσ.

Ναι αλλα τους A10-7870K και ΗD 530-510 δεν εχω ιδεα πως πανε απο επιδοσεις. 

Δηλαδη υπαρχει ενδεχόμενο τα ενσωματωμένα γραφικά να παιζουν καλυτερα απο την 610?

Sorry αλλα εχω μεινει λιγο πισω σε hardware.

Για τα ενσωματωμένα γραφικά μιλούσα. Σε επιδόσεις, οι  R7 του Α10 υπερισχύει στα περισσότερα games σε σχέση με την HD 530/510. H GT 610 είναι gddr3 η gddr5?

Δημοσ.

Σαφώς τα ενσωματωμένα γραφικά των i5( και όχι μόνο)  είναι καλύτερα από την κάρτα που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή από ότι κατάλαβα είναι θέμα δοκιμών. Ξεκινώ με τα ενσωματωμένα και δεν παίζει πάω και για κάρτα. Πάντως το I5 το κλειδώνουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...