micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Γεια χαρά και πάλι παιδιά! Να ρωτήσω. Ένας γνωστός μου είπε ότι αν βάλω δύο λειτουργικά δεν θα είναι καλό και θα κολλάει ο υπολογιστής! Εσείς τι λέτε; [...] Βλακειούλες και ανακρίβειες. Τι προτείνετε; Ακόμα μου είπε πως έπρεπε να βάλω πρώα 7 και μετά τα 8. Τώρα που έχω τα 8,1 αν βάλω και τα 7 θα έχω πρόβλημα; Να μείνεις με τα 8.1 και αν θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση στα 10 να τα δεις και σε έναν μήνα μπορείς να επιστρέψεις στα 8.1 χωρίς φορμάτ. Δεν έχει νόημα να έχεις και τα 8.1 και τα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrAristotelis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Να μείνεις με τα 8.1 και αν θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση στα 10 να τα δεις και σε έναν μήνα μπορείς να επιστρέψεις στα 8.1 χωρίς φορμάτ. Δεν έχει νόημα να έχεις και τα 8.1 και τα 7. Τα 10 πώς είναι; Είναι καλά; Αλήθεια ναι αν δεν μου αρέσουν, μπορώ να γυρίσω στα 8,1 ε; Και από άποψη συμβατότητας ό,τι κάνει στα 8,1 κάνει και στα 10; Έχω ένα παλιό παιχνίδι και παίζει στα 8,1 και μου αρέσει και θέλω να παίζω και στα 10! Επίσης, δεν χάνω αρχεία με την αναβάθμιση ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αν παίζει στα 8.1 μάλλον θα παίζει και στα 10. Ποιο παιχνίδι είναι; Ψάξτο στο google να δεις τι συμβατότητα δίνει. Και ναι, αν δεν σου αρέσουν τα 10άρια ή έχεις προβλήματα με hardware/software μπορείς νέσα σε ένα μήνα να κάνεις επαναφορά μέσα από τα windows. Και μετά γίνεται αλλά θα πρέπει να κάνεις format ή να πας σε factory reset, αν το παρέχει ο κατασκευαστής του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα