seloner Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Όποιον το ενδιαφέρει το gaming development αξιζει. https://www.udemy.com/unity3d-master-unity-by-building-games-from-scratch/?couponCode=CODE7&siteID=lzAk459zR_w-3boQdmiogE5n3a8lwtl.3Q&pmtag=ALMAGEST13&LSNPUBID=lzAk459zR%2Fw 28
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εμένα μου ζητάει paypal ή credit card. και έχει 281€ Μόνο το preview μου λέει ότι είναι free, όχι όλο το μάθημα
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εμένα μου ζητάει paypal ή credit card. και έχει 281€ Μόνο το preview μου λέει ότι είναι free, όχι όλο το μάθημα Ολοκληρο free για μενα, κανονικα. @seloner να σαι καλα 1
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ολοκληρο free για μενα, κανονικα. @seloner να σαι καλα δεν είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα το udemy. λέτε γι αυτό να μη μπορώ να το πάρω και εγώ; αν δεν παίζει το παραπάνω, δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορώ να το κατοχυρώσω... Έδιτ: με την τρίτη φορά δούλεψε τελικά Thanks TS!
seloner Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν ξαναδοκιμαζεις;Εκανες εγγραφη;Εγω και δυο φιλοι μου γραφτηκαν κανονικα και μου ξεκλειδωθηκαν τα courses ,δεκαλεπτα ειναι περιπου 149 διαλεξεις. edit:Tελεια δουλευει
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα το udemy. λέτε γι αυτό να μη μπορώ να το πάρω και εγώ; Νο idea, δυστυχως. Το μονο που εκανα ηταν ενα login στον λογαριασμο μου και "Take this cource". Worked like a charm.
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Νο idea, δυστυχως. Το μονο που εκανα ηταν ενα login στον λογαριασμο μου και "Take this cource". Worked like a charm. Δεν ξαναδοκιμαζεις;Εκανες εγγραφη;Εγω και δυο φιλοι μου γραφτηκαν κανονικα και μου ξεκλειδωθηκαν τα courses ,δεκαλεπτα ειναι περιπου 149 διαλεξεις. edit:Tελεια δουλευει Δουλεύει το κατοχύρωσα κανονικά με νέα εγγραφή
kazumagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ευχαριστω και απο μένα ! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα