Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εχω παρει την GTX 970 απλα ακομα δεν μου ηρθε και την περιμενω. Ναι σωστα, ειχα ανοιξει θεμα για να φτιαξω κομματι κομματι (και ευχαριστω πολυ πολυ τα παιδια που με βοηθησαν), η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα με χαμηλο χρημα αλλα το αυξησα γιατι ειδα οτι δεν αξιζει και ειπα να φτιαξω κατι καλο. Αλλα νομιζω ο Ι7 ειναι καπως υπερβολη, μετα θα μου πειτε υπερβολη δεν ειναι οι μητρικες και οι γρηγορες μνημες που διαλεγεις; οκ παω πασο... Απλα πιστευω ο Ι5 6600κ αρκει για αυτο που θελω να κανω. Φυσικα ακουω και την δικια σας αποψη...
uesugi1989 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εγώ θα σε προτείνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορείς να πάρεις ενα μεταχειρισμένο i7 προηγούμενης γενιάς Π.χ. 4790κ στα ίδια περίπου χρήματα με τον 6600κ καινούριο, μη σε προβληματίζει το ότι είναι μεταχειρισμένες, οι επεξεργαστές της intel αντέχουν ΠΑΡΑ πολυ. Επισης δεν έχουν πραγματική διαφορά σε αποδοση με τον i7 της σειράς skylake. Περισσότερο αγοράζεις κάποια features που προσφέρουν οι μητρικές των skylake όπως οι ddr4 ram ( οι οποίες είναι ελάχιστα πιο γρήγορες αλλά δεν προσφέρουν κάτι καλυτερο για gaming και είναι αρκετά πιο ακριβές) και οι θύρες για m2 sdd (που επίσης για gaming είναι περιττό ). Εξαρτάται και τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις βέβαια, αλλά ο καινούριος dx12 θα δίνει αρκετά frames παραπάνω στους i7, αυτο δείχνουν τουλάχιστον κάποια benchmarks μέχρι τώρα.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Η γνωμη μου ειναι οτι δινεις πολλα χρηματα για μηχανημα απο οσα πρεπει.210ευρω μητρικη και βεβαια θες και πολλα παραπανω για μια καλη ψυκτρα ενω την δουλεια σου για τα παιχνιδια που εχεις αναφερει και στο αλλο θεμα τα παιζεις και με i5 6500+H170μητρικη+16gb ram που σε υπερκαλυπτουν.Και αγοραζεις αν θες και μια μικρη ψυκτρα των 25-30ευρω και εισαι αρχοντας.Και βαλε κατω ποσα χρηματα γλυτωνεις με αυτα που αναφερω,χρηματα που θα μπουν στην δικια σου τσεπη οχι στην δικια μου. Με τα χρηματα αυτα μπορεις πχ να αγορασεις ενα Ssd αν δεν εχεις ή ενα νεο monitor Μιας και βλεπω οτι εχεις ενα παλιο LG 21.5ιντσων.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εγώ θα σε προτείνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορείς να πάρεις ενα μεταχειρισμένο i7 προηγούμενης γενιάς Π.χ. 4790κ στα ίδια περίπου χρήματα με τον 6600κ καινούριο, μη σε προβληματίζει το ότι είναι μεταχειρισμένες, οι επεξεργαστές της intel αντέχουν ΠΑΡΑ πολυ. Επισης δεν έχουν πραγματική διαφορά σε αποδοση με τον i7 της σειράς skylake. Περισσότερο αγοράζεις κάποια features που προσφέρουν οι μητρικές των skylake όπως οι ddr4 ram ( οι οποίες είναι ελάχιστα πιο γρήγορες αλλά δεν προσφέρουν κάτι καλυτερο για gaming και είναι αρκετά πιο ακριβές) και οι θύρες για m2 sdd (που επίσης για gaming είναι περιττό ). Εξαρτάται και τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις βέβαια, αλλά ο καινούριος dx12 θα δίνει αρκετά frames παραπάνω στους i7, αυτο δείχνουν τουλάχιστον κάποια benchmarks μέχρι τώρα. Εχω αγορασει τον Ι5 6600 και δεν γινεται αυτο που λες. Η κραταω αυτον η τον αλλαζω με καποιον αλλον καινουργιο απο το μαγαζι που αγορασα μιας κι εχω δικαιωμα επιστροφης. Και λεω να τον αλλαξω με τον Ι5 6600κ.
uesugi1989 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εχω αγορασει τον Ι5 6600 και δεν γινεται αυτο που λες. Η κραταω αυτον η τον αλλαζω με καποιον αλλον καινουργιο απο το μαγαζι που αγορασα μιας κι εχω δικαιωμα επιστροφης. Και λεω να τον αλλαξω με τον Ι5 6600κ.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εχω αγορασει τον Ι5 6600 και δεν γινεται αυτο που λες. Η κραταω αυτον η τον αλλαζω με καποιον αλλον καινουργιο απο το μαγαζι που αγορασα μιας κι εχω δικαιωμα επιστροφης. Και λεω να τον αλλαξω με τον Ι5 6600κ. Ωραια σε αυτο που λεω αντι για 6500 γραψε αυτον που εχεις.Το ιδιο κανει μην κολλαμε σε μικρο λεπτομερειες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 i5 6600 + H170 μητρικη + 16gb ram + μια μικρη ψυκτρα των 25-30ευρω Οποτε η γνωμη σου ειναι αυτη και θα με υπερκαλυψει λες; ψυκτρα εχει ο επεξεργαστης, μηπως δεν ειναι καλη για αυτο μου λες για ψυκτρα;
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Οποτε η γνωμη σου ειναι αυτη και θα με υπερκαλυψει λες; ψυκτρα εχει ο επεξεργαστης, μηπως δεν ειναι καλη για αυτο μου λες για ψυκτρα; Η ψυκτρα που εχει ειναι η απλη/βασικη και δεν ειναι για πολλα πολλα ουτε και συγκρινεται με τις ψυκτρες αλλων εταιριων. Επισης εγω το μονο που εχω διαβασει και στα δυο σου θεματα ειναι οτι θες ενα υπολογιστη για γενικη χρηση και παιχνιδια???Για ποιο λογο να μην σε καλυψει λοιπον το παραπανω που προτεινω??? Εκτως αν γουσταρεις να ασχοληθεις με oc πραγμα δεκτο.
uesugi1989 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Όπως και να έχει και ο ι5 6600κ θα σε εκπλήξει με την ταχύτητα του. Τον αγόρασα και εγώ πριν ενα μήνα αλλά τον αντάλλαξα σχεδόν αμέσως με τον i7 6700k και μερικά ευρω, λόγω του dx12 όπως σου είπα. Εγώ τον συνδυάσετε με την viii hero της asus για μητρική, την h75 της corsair για cooler και 16 gb ram, kingston Hyperx savage. Όχι ότι δεν ευχαριστημένος με αυτά που πηρα, αλλά θα συμβούλευα τα εξής: Για mobo μια των 150 ευρω π.χ. asus z170 gene η pro gaming είναι υπέρ αρκετή. Για ψυκτρα θα σε πρότεινα μια καλή αεροψυξη της noctua που έχει κοντά στα 60 ευρω, δεν θυμάμαι πιο μοντελο ακριβώς. Λίγο καλύτερες οι water coolers σίγουρα αλλά έχουν ημερομηνία λήξης 3 με 4 χρονια και είναι πιο ακριβές. Τώρα για ram αυτή που εχω εγώ είναι σχετικά ακριβή αλλά την βρήκα σε προσφορά και την προτίμησα απο την corsair vengeance. Και οι δυο πολυ καλές βεβαια, στις kingston ίσως να πληρώνεις και λίγο το ονομα. Γράφω απο κινητό για αυτο τα λάθη
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html http://www.skroutz.gr/s/7289835/Intel-Core-i5-6600K-Box.html http://www.skroutz.gr/s/8699098/MSI-Z170A-Krait-Gaming-3X.html Αυτα λεω να παρω. Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω και μνημες οι οποιες να ειναι συμβατες και στα 4 slot;
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Προτείνω τις παρακάτω αλλαγές σε ψύξη και μνήμες. http://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html?from=autocomplete&keyphrase=cryorig+h7 και κάτι αντίστοιχο http://www.skroutz.gr/s/7751232/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C15D-16GVRB.html Η μητρική καλή είναι, δες και την παρακάτω http://www.skroutz.gr/s/7411884/Asrock-Fatal1ty-Z170-Gaming-K4.html σαν εναλλακτική.
zakailiou Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σε μητρική η επιλογή είναι : Gigabyte Z170x Gaming 3 ή Asus Z170 Pro Gaming άριστες σε επιδόσεις με την Gaming 3 να υπερτερεί σε 2*Μ.2 slots και την Pro ελαφρά σε κάποια benchmarks . Η Gaming 3 είναι συμβατή με πολλές γρήγορες μνήμες που ήδη κυκλοφορούν . Με αυτές τις 2 μητρικές να κυκλοφορούν σε αυτές τις τιμές δεν έχει νόημα να κοιτάξεις αλλού. 1
life is music Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 An ψαχνεις γ το νέο σοκετ της ιντελ mobo έχει βγάλει δύο καλές πρότασης ο δημητρης από τους gramers DDS sto YouTube!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα