Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δωστε μου τις προτασεις σας για μητρικη αν θελετε. Εχω δει πολλες και στο τελος χαθηκα... Το χρημα ειναι 150€ - 200€ και αν το αξιζει πραγματικα θα δωσω ακομα και 250 πανω κατω...

•Θελω να δουλευουν και τα 4 slot

•Να ειναι Z170 για OC

•Να δεχονται οσο το δυνατον γρηγορες μνημες ram

•Για αρχη θα της βαλω 8GB Ram και αργοτερα αλλα 8GB (16GB)

Σας ευχαριστω! :)

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ram δεν εξαρτάται μόνο απο την μητρική. Οτιδήποτε είναι πάνω απο 2133 Mhz θεώρησε το σαν overclock στον memory controller του επεξεργαστή, που μπορεί να μην είναι και επιτυχές στην τελική. Οπότε μπορεί νa υποστηρίζει 4000 MHz η μητρική, και ο cpu πρακτικά να μην μπορεί να σηκώσει πάνω απο 3200 η 2666, εξαρτάται καθαρά από το κομμάτι. Επίσης όσες λένε 3200+ και τέτοια σαν μητρικες, έχε υπόψη ότι μπορεί να μιλάνε και για 1 ή 2 slots απο 4, όχι όλα μαζι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η ram δεν εξαρτάται μόνο απο την μητρική. Οτιδήποτε είναι πάνω απο 2133 Mhz θεώρησε το σαν overclock στον memory controller του επεξεργαστή, που μπορεί να μην είναι και επιτυχές στην τελική. Οπότε μπορεί νa υποστηρίζει 4000 MHz η μητρική, και ο cpu πρακτικά να μην μπορεί να σηκώσει πάνω απο 3200 η 2666, εξαρτάται καθαρά από το κομμάτι. Επίσης όσες λένε 3200+ και τέτοια σαν μητρικες, έχε υπόψη ότι μπορεί να μιλάνε και για 1 ή 2 slots απο 4, όχι όλα μαζι.

Τον i5 6600 εχω παρει http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-6600-330ghz-lga1151-box-p-PER.558498

Οποτε τζαμπα χαιρομαι για γρηγορες μνημες;

Δημοσ.

Τον i5 6600 εχω παρει http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-6600-330ghz-lga1151-box-p-PER.558498

Οποτε τζαμπα χαιρομαι για γρηγορες μνημες;

Αυτός είναι ο κλειδωμένος. Αν έχεις σίγουρα αυτον, τότε σε Η170 θα σου πρότεινα να πας με 2133 να σου μείνουν και στην άκρη. Αν πας σε Ζ170, πιστεύω μέχρι και 2666 δεν θα έχεις κάποιο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου ειπανε οτι με τον κλειδωμενο και z170 μητρικη μπορει να γινει oc... Τι δεν ισχυει;

Πειτε μου αμα δεν κανει για να τον γυρισω και να παρω τον 6600κ οσο δεν τον εχω ανοιξει.

Δημοσ.

Μου ειπανε οτι με τον κλειδωμενο και z170 μητρικη μπορει να γινει oc... Τι δεν ισχυει;

Πειτε μου αμα δεν κανει για να τον γυρισω και να παρω τον 6600κ οσο δεν τον εχω ανοιξει.

Εδώ και 2-3 μήνες δεν γίνεται πλεον, το κλείδωσαν με οδηγίες της intel.

Δημοσ.

Γίνεται σε κάποιες μητρικές αν αφήσεις την αρχική έκδοση του bios και

δεν το αναβαθμίσεις, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, όσων αφορά

τη σταθερότητα και τη συμβατότητα του συστήματος.

Αν θες τη γνώμη μου, αφού έχεις δυνατότητα αλλαγής και σε ενδιαφέρει

το oc, πάρε τον K.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να τον γυρισω και να παρω τον 6600κ καλυτερα;

Δημοσ.

Το καλύτερα είναι σχετικό.

Το oc γενικά σαν σπορ απέχει από το vfm.  Από την άλλη αν κυνηγάς το παραπάνω,

γουστάρεις τα benchmarks και γενικα γουστάρεις τη φάση κάντο.

Αν τα παραπάνω σου ακούγονται κουλά, κράτα τον κλειδωμένο, πάρε ένα καλό H110,

βάλ' του και μια ψύκτρα το 30εύρου και όσα γλυτώσεις από τη διαφορά σε cpu, m/b και μνήμες

δώστα για gpu ή πιέστα σε mojito.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...