PavlosGiova Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην κοινοτητα Εχω παρει γνωμες απο γνωστες hardware και οι αποψεις διιστανται. Θα ηθελα οποιος ξερει και εχει τον χρονο να μου πει τη γνωμη του. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από PavlosGiova
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και εδώ θα διίστανται οι γνώμες. Προσωπικά προτείνω να κοιτάει προς τα κάτω αν έχει τρύπα το κουτί προφανώς. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Προς τα κάτω κι απο 'μένα. Το τροφοδοτικό παίρνει αέρα απο τον μεγάλο ανεμιστήρα και βγάζει τον ζεστό πίσω. Άν το έχεις με τον ανεμιστήρα να κοιτάζει κάτω θα παίρνει αέρα θερμοκρασίας δωματίου, άν το έχεις πάνω θα παίρνει τον ήδη ζεστό αέρα που θα υπάρχει στο κουτί.
glazos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και εδώ θα διίστανται οι γνώμες. Προσωπικά προτείνω να κοιτάει προς τα κάτω αν έχει τρύπα το κουτί προφανώς. +1 και από εμένα
pnick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ότι σου ''λέει'' το κουτί. Ακριβώς και με λίγα λόγια. Για το Agos πηγαίνει κάτω με τον ανεμιστήρα προς τα κάτω.
PavlosGiova Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις προς τα κατω λοιπον.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα