AIGANH Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω εγκαταστήσει πριν τέσσερες μήνες στον υπολογιστή τα windows 7 αλλά έχω ένα προβληματάκι πήρα ένα φλασακι SanDisk αλλά δεν το αναγνωρίζει σαν mtp συσκευή καθόλου ο υπολογιστής, πήρα ένα κινητό hiaomi mi4c και αυτό το ίδιο, βάζω το lg g 3 το βλέπει κανονικά, τι μπορώ να κάνω; Μήπως δεν καθίσαν καλά τα windows και με κάνει αυτά τα νούμερα. Αν κάνω πάλι εγκατάσταση από την αρχή θα λυθεί το πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δέν χρειάζεται format προφανώς είναι θέμα driver, ποιό είναι το μήνυμα που σου βγάζει;
AIGANH Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δέν χρειάζεται format προφανώς είναι θέμα driver, ποιό είναι το μήνυμα που σου βγάζει; Φίλε καλημέρα βάζω το φλασακι στο lg g3 που έχω και το βλέπει κανονικά. Το βάζω στον υπολογιστή και δεν το βλέπει καθόλου, ούτε με βγάζει κανένα μήνυμα. Αλλάζω θύρα τα ίδια. Στην διαχείριση συσκευών έχει ερωτηματικό. Θέλει από ότι κατάλαβα drives. Που θα τους βρω χωρίς ιούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 στο site της μητρικής σου. Υπάρχουν και προγράμματα που στους βρίσκουν αυτόματα, googlαροντας θα βρείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα