shkreliand Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα έκανα αναβάθμιση το iPad se 9.3 (13E237). Ειχα μέρες να το συνδέσω στον υπολογιστή. Μετα την αναβάθμιση πήγα να βαλω δυο εικόνες αλλα παρατήρησα οτι μεσώ το iTune δεν βλέπει το iPad και δεν μου βγάζει την επιλογή για τις εικόνες.Τι έχει αλλάξει ή τι εχω κάνει λάθος και δεν μπορώ να διαχειριζομαι τις εικόνες και αλλα μέσα μεσώ iTune; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Κατ' αρχήν έχεις την τελευταία έκδοση του iTunes? Δοκίμασε να κάνεις ένα software update στον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το σκεφτικά αυτό, απεγκατέστησα το παλιό, κατέβασα και εγκατέστησα το τελευταίο που κατέβασα αλλά το ίδιο συμβαίνει.Κάθε φορά που συνδέω το ipad στον υπολογιστή μου ζητάει στο ipad αν εμπιστεύομαι το πσ, κάτι από όσο θυμάμαι γίνεται μόνο μια φορά, στην πρώτη φορά που τα βάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το εφτιαξα. Απεγκατεστησα ολες τις εφαρμογες της apple στο πσ και ξαναεγκατεστησα το iTune και δουλεψε.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα