carolosjk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα! Για να μην τα πολυλογώ δεν είχα ποτέ μου ιδιαίτερη επιτυχία με τοποθέτηση tempred glass και μεμβρανών σε οθόνες κινητών μου.Σχεδόν πάντα έμεναν κόκκοι σκόνης και φουσκάλες και στην προσπάθεια για αφαίρεση τους η κατάσταση απλά χειροτέρευε! Θα με ενδιέφερε κάποιο μαγαζί στην Αθηνά που να τοποθετεί tempered glass σε κινητά συγκεκριμένα θέλω για g3 γιατί στο τωρινό που έχω έχουν μείνει 3 κόκκοι σκόνης και με τρελαίνουν Γνωρίζει κανείς κανένα καλό μαγαζί από το οποίο να είχε εμπειρία στο παρελθόν? Μου χε πει γνωστός που έχει κι αυτός g3 οτι του κάναν τοποθέτηση σε κατάστημα wind και η τοποθέτηση είναι άψογη, απλά είπα να ρωτήσω κι εδώ να δω τι επιλογές υπάρχουν! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από carolosjk
carolosjk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 extreme mobile στο αιγαλεω είναι καλό το συγκεκριμένο? κι αν ναι γνωρίζεις χρέωση για τοποθέτηση του tempred glass?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) tokinito.gr (κορυδαλλού) μου έχει βάλει και τζαμι και μεμβράνη(όχι και τα 2 ταυτόχρονα προφανώς-απλά εφύγε το τζαμάκι λόγω θήκης και εβαλα ζελατίνα) Αψογος. ακόμα και λάθος που είχε γινει σε ένα tempered(του πήρε αέρα) μου έβαλε άλλο χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά το είχα αγοράσει απο εκεί. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από Xristaras12
giampoul Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 tokinito.gr (κορυδαλλού) μου έχει βάλει και τζαμι και μεμβράνη(όχι και τα 2 ταυτόχρονα προφανώς-απλά εφύγε το τζαμάκι λόγω θήκης και εβαλα ζελατίνα) Αψογος. ακόμα και λάθος που είχε γινει σε ένα tempered(του πήρε αέρα) μου έβαλε άλλο χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά το είχα αγοράσει απο εκεί. Επίσης στον Κορυδαλλό το stoucky.gr
valantis8 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγω στο g3 εβαλα την one-x αθραυστη 15 ευρω σε καταστημα της wind, μου την περασαν κ ολα κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα