Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν εχει υγρο μεσα αυτη η ψυχτρα ? Δεν νομιζω να ειναι τυπου vapor chamber Αλλωστε δεν κοβει τα heatpipes αλλα τα fins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 εγω θα το εψαχνα παντως αναλυτικα πριν την εγχειρηση. βασικα δεν θα την εγχειριζα αλλα ας μην παμε εκει... αν ειναι vapor chamber μπορει να το κοψεις να αιμοραγησει και να γινει χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αν θυμαμαι καλα ειναι απλα fin , επανω ειναι ετσι κλειστα για να καταθυνουν τον αερα προς την πισω μερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Έχει Vapor Chamber αλλά είναι στον πάτο, οπότε δεν έχει θέμα. Καθαρό κόψιμο φαίνεται, οπότε μπράβο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αφου τα φινς ειναι κομματακι κομματακι κουμπομενα πανω , απλα το ψαλιδει βοηθαει να τα βγαλει ποιο ευκολα. : ) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το ψυκτικο το εχει μεσα στον χαλκο, εγω δεν πειραξα τον χαλκο. Ετοιμη παιδια, εχω πτωση -15 με 20 βαθμων και δεν κανω πλακα, ειναι αθορυβη και κρυα! Δεν μπορουσα να περιμενω και την εκανα την μοντα! Θαυμαστε:!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το ψυκτικο το εχει μεσα στον χαλκο, εγω δεν πειραξα τον χαλκο. Ετοιμη παιδια, εχω πτωση -15 με 20 βαθμων και δεν κανω πλακα, ειναι αθορυβη και κρυα! Δεν μπορουσα να περιμενω και την εκανα την μοντα! Θαυμαστε:!! Ωραίος! Χαίρομαι που υπάρχει κίνηση στις μόντες στο φόρουμ τώρα τελευταία Ψήνεστε να κάνουμε Thread "Πατέντες" να ανταλλάζουμε ιδέες? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το ψυκτικο το εχει μεσα στον χαλκο, εγω δεν πειραξα τον χαλκο. Ετοιμη παιδια, εχω πτωση -15 με 20 βαθμων και δεν κανω πλακα, ειναι αθορυβη και κρυα! Δεν μπορουσα να περιμενω και την εκανα την μοντα! Θαυμαστε:!! Ρε αδερφε δεν εβγαλες καμια φωτογραφια κατα τη διαρκεια της μοντας να δουμε πως την εκανες αναλυτικα?? Το ταξιδι εχει σημασια οχι ο προορισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Να σου πω την αληθεια το μετανιωσα που δεν το εκανα αναλυτικα, εβγαλα ενα μικρο βιντεακι που κοβω ενα φιν και αλλες φωτο, θα τροποποιησω το πρωτο ποστ ή θα ανοιξω ενα καινουριο τοπικ με φωτο και βιντεο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Να σου πω την αληθεια το μετανιωσα που δεν το εκανα αναλυτικα, εβγαλα ενα μικρο βιντεακι που κοβω ενα φιν και αλλες φωτο, θα τροποποιησω το πρωτο ποστ ή θα ανοιξω ενα καινουριο τοπικ με φωτο και βιντεο! Περιμενουμε.Ειναι ωραια φαση να βλεπουμε αναλυτικα φωτογραφικο υλικο απο τις μετατροπες του εκαστοτε hardware και παιρνουμε και ιδεες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα