Προς το περιεχόμενο

Τρελή μοντα σε reference gpu cooler!

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω θα το εψαχνα παντως αναλυτικα πριν την εγχειρηση. βασικα δεν θα την εγχειριζα αλλα ας μην παμε εκει...  αν ειναι vapor chamber μπορει να το κοψεις να αιμοραγησει και να γινει χαμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ψυκτικο το εχει μεσα στον χαλκο, εγω δεν πειραξα τον χαλκο. Ετοιμη παιδια, εχω πτωση -15 με 20 βαθμων και δεν κανω πλακα, ειναι αθορυβη και κρυα! Δεν μπορουσα να περιμενω και την εκανα την μοντα! Θαυμαστε:!!

post-339341-0-86872100-1459703146_thumb.jpg

post-339341-0-65839700-1459703194_thumb.jpg

• Like 5

Το ψυκτικο το εχει μεσα στον χαλκο, εγω δεν πειραξα τον χαλκο. Ετοιμη παιδια, εχω πτωση -15 με 20 βαθμων και δεν κανω πλακα, ειναι αθορυβη και κρυα! Δεν μπορουσα να περιμενω και την εκανα την μοντα! Θαυμαστε:!!

Ωραίος!

Χαίρομαι που υπάρχει κίνηση στις μόντες στο φόρουμ τώρα τελευταία ;)

Ψήνεστε να κάνουμε Thread "Πατέντες" να ανταλλάζουμε ιδέες? 

• Like 6

Ρε αδερφε δεν εβγαλες καμια φωτογραφια κατα τη διαρκεια της μοντας να δουμε πως την εκανες αναλυτικα??

Το ταξιδι εχει σημασια οχι ο προορισμος :P

Να σου πω την αληθεια το μετανιωσα που δεν το εκανα αναλυτικα, εβγαλα ενα μικρο βιντεακι που κοβω ενα φιν και αλλες φωτο, θα τροποποιησω το πρωτο ποστ ή θα ανοιξω ενα καινουριο τοπικ με φωτο και βιντεο!

• Like 1

Να σου πω την αληθεια το μετανιωσα που δεν το εκανα αναλυτικα, εβγαλα ενα μικρο βιντεακι που κοβω ενα φιν και αλλες φωτο, θα τροποποιησω το πρωτο ποστ ή θα ανοιξω ενα καινουριο τοπικ με φωτο και βιντεο!

Περιμενουμε.Ειναι ωραια φαση να βλεπουμε αναλυτικα φωτογραφικο υλικο απο τις μετατροπες του εκαστοτε hardware και παιρνουμε και ιδεες ;)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...