Προς το περιεχόμενο

Τρελή μοντα σε reference gpu cooler!

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας, εχω μια 6950 με reference cooler, σκεφτομαι να κοψω το πανω κομματι απο το heatsink ωστε να φαινονται ξεκαθαρα τα fins απο την ψυκτρα και μετα με zip-ties να δεσω δυο ανεμιστηρες arctic 120mm pwm. Η καρτα θα χοντρυνει πολυ, αλλα πιστευω θα ριξει κατα πολυ τον θορυβο μιας και αυτα τα ανεμιστηρια ειναι αθορυβα και θα την κανει πιο κρυα! Φωτο απο ψυκτρα!

Τα ανεμιστηρια θα συνδεθουν με καλωδιο ανταπτορα κατευθείαν πανω στην καρτα γραφικων!

post-339341-0-50472800-1459431890_thumb.jpg

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιώργο, είναι closed fins design, σαν τούνελ δηλαδή, οπότε δεν θα φτάνει ο αέρας χαμηλά, αλλά θα γλύφει το πάνω μέρος, συνεπώς θα ζεσταίνεται!

Ακούγεται πάνω απο την Evo?

• Like 5

Γι αυτο θα κοψω με dremel λογικα, το πανω μερος για να εχω τα fins μεχρι κατω! Ναι ακουγεται οταν ανεβαινουν οι στροφες στα παιχνιδια! Ακουγεται αρκετα. Η evo παιζει χαμηλα με push pull και θερμοκρασίες στον επεξεργαστη ειναι 50 max σε load σε παιχνιδια!

Για αυτα που θελω ειναι καλα, οποτε λεω να ξεκινησω να την μονταρω οταν βρω χρονο! Συμφωνείτε? Ουσιαστικα θελω να κανω το κουλερακι της σαν μια σύγχρονη με τα fins μεχρι κατω!

Δεν θα την έσφαζα προσωπικά, αλλά αν γουστάρεις ;)

Tip, υπάρχει 5850 στα 45 ευρώ με τρελό cooler και stock ;)

Την αγοράζεις, κρατάς την ψύκτρα, της βάζεις την στοκ και την δίνεις!

Καλη ιδεα, αν φυγει ο ι7 που εβαλα αγγελια και υπαρχει η καρτα, γιατι οχι? Και στην τελικη κραταω και την 5850, πουλαω την παλια 4850 μου και κραταω την 5850 γκαβατζα! Ουτως ή αλλιως, κολλητος μου εχει 5850 οποτε ενα legacy crossfire επιβαλεται!

• Like 1

Καλησπερα σας, εχω μια 6950 με reference cooler, σκεφτομαι να κοψω το πανω κομματι απο το heatsink ωστε να φαινονται ξεκαθαρα τα fins απο την ψυκτρα και μετα με zip-ties να δεσω δυο ανεμιστηρες arctic 120mm pwm. Η καρτα θα χοντρυνει πολυ, αλλα πιστευω θα ριξει κατα πολυ τον θορυβο μιας και αυτα τα ανεμιστηρια ειναι αθορυβα και θα την κανει πιο κρυα! Φωτο απο ψυκτρα!

Τα ανεμιστηρια θα συνδεθουν με καλωδιο ανταπτορα κατευθείαν πανω στην καρτα γραφικων!

Μήν το κάνεις!

Καταρχάς τα πτερύγια είναι πολυ λεπτά και θα στραβώσουν και όλη η ψύκτρα θα γίνει κ@λος όταν πάς να τα κόψεις, όσο προσεκτικά και να το κάνεις.

Έπειτα θα αφαιρεθεί πολύ μεταλο απο την ψύκτρα και θα χειροτερέψει δραματικά η απόδοσή της.

Θα ανεβασω φωτο απο τι θελω να κανω! Μετα θα δω τι θα κανω, κριμα γιατι πωληθηκε η 5850 με το τερας ψυκτρα!

Καλά στην τιμή που είχε μην περίμενες να δουλεύει και σωστά ;)

Ξεκινησε η μοντα! Πηρα ενα ψαλιδι, το εχωσα αναμεσα στα φινς και αρχισα να κοβω το πανω κομματι. Κοβει σαν να κοβει βουτυρο, ευκολη αλλα χρονοβορα δουλεια! Παει καλα, θα ενημερωσω αργοτερα!

Προχωραει!!

post-339341-0-16554800-1459694165_thumb.jpg

post-339341-0-02492200-1459697536_thumb.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...