onty Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχω 8mb Cyta μονο ιντερνετ με 19 ευρω και μου προσφεραν απο vodafone 24mb και απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες κινητα με 18ε και εναν αριθμο με καρτα vodafone με 2 ωρες το μηνα δωρεαν και εκπτωση 20% στην συνδεση του κινητου vodafone που εχω ηδη . και λεω να αλλαξω και να το δεχτω. Ειναι καλυτερη η vodafone η εχει τιποτα συχνα προβληματα; επισης θα μπορω λεει να βαλω το τηλεφωνο σε οποια μπριζα θελω και θα αγορασω οτι ρουτερ θελω εγω . Υπαρχει καποιο καλο να μου προτεινετε μεχρι 50ε να μην εχω προβληματα; 2 λαπτοπ και 2 κινητα συνδεονται ασυρματα συνηθως σε σπιτι 100τμ
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δαγκωτο στην Hol φιλε μου.... Για μοντεμ ,περιμενε το Σαββατο το βραδυ στο e-shop ,βγαινουν προσφορες πολυ καλες...(δινω και εγω ενα αν θες,1 βδομαδας)
skoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχεις τον αριθμο που σε καλεσαν; (Εγω εχω HOL αλλα ψαχνω καποια καλη προσφορα για τους γονεις μου και η συγκεκριμενη τους καλυπτει και με το παραπανω...) ΑΚΥΡΟ μολις ειδα οτι ειναι ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΟ με κινητο (συμβολαιο)
onty Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ναι φιλε τον εχω αλλα μαλλον ειναι συνδιαστικο μιας και εχω χρονια συνδεση. Ωραια λοιπον χολοβονταφον σουρχομαι.. Και ενα καλο ρουτερ και ειμαστε κομπλε Ευχαριστωωω 1
bill2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και δεν θα εισαι υποχρεωμενος να κανεις επιστροφη η τηλεφωνια ειναι εκτος ρουτερ μεγαλη διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα