ata1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά θέλω να κάνω ένα πρόχειρο δίκτυο μεταξύ δύο υπολογιστών.Θα είναι προσωρινό οπότε λέω να μην πάρω κάρτε δικτύου κτλ. Με καλώδιο usb γίνεται δουλειά και αν ναι τι ακριβώς δυνατότητες θα έχει? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση με μία οθόνη να δουλέψω 2 υπολογιστές χωρίς να βάζω και βγάζω την οθόνη από τον έναν στον άλλον ή εναλλακτικά επειδή δεν έχω tv-out στον παλιότερο αν υπάρχει κανένας μετατροπέας της οθόνης σε tv-out.Ευχαριστώ
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 1. Γίνεται δουλειά αλλά αν έχεις usb 1 ακόμα και στο 1 pc θα βαρεθείς τη ζωή σου σε cp. Θες ειδικό καλώδιο αν δεν υποστηρίζει η μητρική σου κάτι τέτοιο (βλ. msi κτλ) το οποίο σχετικά με τα απλά είναι ακριβό. Μην φοβάσαι τις nic, παίξε εκεί είναι πολύ φτηνές & για 2 pc δεν θες ούτε hub/switch. 2. Ναι, με switch βοχ 2-4 θέσεων κτλ. Συνδέεις πληκτρολόγιο - ποντίκι - οθόνη στην έξοδο του, και ανάλογα pc στις εισόδους του. Το καλύτερο να πάρεις θα έχεις θόρυβο στην οθόνη σου - βολεύει απίστευτα - παίζουν στα 15-20 € + τις επεκτάσεις που θα χρειαστείς. 3. Δεν αξίζει τον κόπο να πάρεις μετατροπέα για home χρήση. Μόνο στους ακριβούς θα δεις ποιότητα στην tv σου. Καλύτερα να πάρεις μία φτηνή καρτούλα με tv-out. sc
ata1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Thanks φίλε μου πολύ κατατοπιστικός.Μόνο δεν έπιασα τι σημαίνει το cp και το nic! Επίσης το adaptor σε tv-out μόνο για ταινίες το θέλω οπότε δεν με πειράζει η ποιότητα εικόνας.Τι τιμές έχουν περίπου αυτά δηλ. αν ξέρεις ?
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 1. Copy paste 2. Network interface card 3. Δεν έχω ιδέα sc
fratzeskos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Πάντος εγω με usb link cable είχα κάνει δικτυάκι πολλές φορές, για μεταφορά αρχειών θέλει ΠΟΛΥΥΥ υπομονή, αλλα παιχνιδάκια παίζαμε πολυ άνετα και χαλαρά. Βέβαια πολυ καλλίτερα να παίξεις με κάρτες δικτίου γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνεις στο μέλλον, άχριστες πάντος δεν πρόκειτε να βγούνε.
dimitris__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 2 κάρτες δικτύου σήμερα είναι πιο φθηνές από ένα καλώδιο USB. Και απείρως καλύτερες σε όλα... Έλεος!!! 8 ευρώ η μια πήγανε και μάλιστα επώνυμες. Πόσο προσωρινές δηλαδή; Όσο ένα ποτό σε μπαράκι... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=108782&Merchant_Id=1&sts_cid=3
ata1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Βασικά δεν θα το έχω το δεύτερο pc για πολύ καιρό γιάυτό θέλω κατι πολύ φθηνό. Βρήκα ΄΄ενα usb hub με 5ευρώ και δυό καλώδια usb 1 ευρώ μάλλον εκέί θα παίξω.Μια ακόμα ερώτηση:Γίνεται να μπουτάρει το ένα pc χωρίς να έχει σκληρό από το σκληρό του άλλου???
DimitrisKTM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 "Γίνεται να μπουτάρει το ένα pc χωρίς να έχει σκληρό από το σκληρό του άλλου???" οχι βεβαια!
apoikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Γίνεται, αλλά εξ όσων γνωρίζω χρειάζεσαι κάρτα δικτύου με bootROM (ανεβαίνεις σε χρήματα) και κατάλληλο software στο Host PC. Προφανώς στην περίπτωση του USB Link το ξεχνάς...
dimitris__ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Άσε crazy_piston πας μακριά... δε νομίζεις; Το USB hub ΔΕΝ είναι network hub για να συνδέσεις 2 PC αλλά για σύνδεση περισσοτέρων συσκευών (mouse, printer, κλπ.) σε 1 PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.