Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάλεξα τα καλύτερα. Σκέψου να σφίξουν κι άλλο τα οικονομικά του Έλληνα... Αδυνατώ να πιστέψω ότι γράφονται σοβαρά αυτά τα πράγματα. 

Φίλε μου όταν πεινάς δεν σε ενδιαφέρουν τα βιντεοπαιχνίδια.

Σε τελική ανάλυση,αν δεν έχεις φράγκα αγορασε μια μονόπολη και κάτσε παίξε.

Το κακό με την τεχνολογία είναι οτι δεν κυκλοφορούν μαιμουδες όπως στα ρούχα.

Να αγοράσετε μαιμουδίτσες για να νομίζετε οτι έχετε κορυφαίο σύστημα

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ανεβαζουν την ποιοτητα του insomnia τα τελευταια ποστ ασχετα αν συμφωνειτε. Κανουν τη διαφορα οταν ειδικα αυτο το subforum πηζει εκ φυσεως απο ατομα που ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια ειτε στις ερωτησεις ειτε στις προτασεις

Ποια ποιοτητα ανεβαζουν???Της κοροιδιας????

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θέλει πολύ μυαλό,απλά κάνετε το λάθος να ξεκινάτε τον σχεδιασμό του συστήματος από το τέλος και όχι απο την αρχή.

Η αρχή δεν είναι το budget αλλά τα στάνταρ.

Τι διάσταση οθόνης θεωρείται ως στανταρ για οπτική απόλαυση για gaming σε pc γραφείου;

Τι κάρτα γραφικών θεωρείται ως στάνταρ σε 1080 gaming;

Τι socket; Τι μητρική; Τι επεξεργαστης;

Τα μαζεύεις όλα λοιπόν,κάνεις μια πρόσθεση και βγάζεις το τελικό ποσό.

Τα στανταρ πρεπει να καθορίζουν τον σχεδιασμό του συστήματος και όχι τα λεφτά.

Ο καλός σχεδιαστής συστημάτων θα έχει μεριμνήσει όχι μόνο για το pc και την οθόνη αλλά και για το ηχοσύστημα και την καρέκλα πάνω στην οποία θα κάθεται ο χρήστης ώστε να μεγιστοποιείται η απόλαυση.

Διαφορετικά από το κόψε απο εδώ και κόψε απο εκεί προκειμένου να βγουν τα κουκιά,στο τέλος θα καταντήσεις

να έχεις φτιάξει αντί για ένα κομψο και φινετσάτο σπίτι, ένα καραγιαπί

Ποια κοροιδια, το απο πανω μηνυμα ειναι πιο ουσιαστικο και βοηθητικο για υποψηφιους αγοραστες απο ολες μαζι τις προτασεις σου που εχω διαβασει τις τελευταιες 2 βδομαδες στο subforum. Που θελει gaming pc ο αλλος και του προτεινετε i7 6700k και υδροψυξη και καταληγει να παιζει σε 22' μονιτορ με πληκτρολογιο ποντικι σετ 30 ευρω μαρκα μεκαψες, καρεκλα απο το jumbo και ηχεια κατι παλια logitech 2.0 που βρηκε στην αποθηκη. Λες και η εμπειρια του gaming δεν ειναι 80% τα περιφερειακα, η οθονη, ο ηχος, το που ακουμπαει ο κωλος σου ωστε να απολαυσεις το gameplay και το storyline και ειναι αυτο το 20%, αντε για τον πιο χαρντκορα 30%, που δινουν τα maxed out visuals που τα κανετε θεο πιο σημαντικα. Αλλωστε για κανεναν δεν ειναι το top παιχνιδι ever το crysis πχ, αλλα πραγματα ειναι που μας προσελκυσαν ολους μας στην ιστορια gaming

Ποια ποιοτητα ανεβαζουν???Της κοροιδιας????

• Like 1
Δημοσ.

Ποια κοροιδια, το απο πανω μηνυμα ειναι πιο ουσιαστικο και βοηθητικο για υποψηφιους αγοραστες απο ολες μαζι τις προτασεις σου που εχω διαβασει τις τελευταιες 2 βδομαδες στο subforum. Που θελει gaming pc ο αλλος και του προτεινετε i7 6700k και υδροψυξη και καταληγει να παιζει σε 22' μονιτορ με πληκτρολογιο ποντικι σετ 30 ευρω μαρκα μεκαψες, καρεκλα απο το jumbo και ηχεια κατι παλια logitech 2.0 που βρηκε στην αποθηκη. Λες και η εμπειρια του gaming δεν ειναι 80% τα περιφερειακα, η οθονη, ο ηχος, το που ακουμπαει ο κωλος σου ωστε να απολαυσεις το gameplay και το storyline και ειναι αυτο το 20%, αντε για τον πιο χαρντκορα 30%, που δινουν τα maxed out visuals που τα κανετε θεο πιο σημαντικα. Αλλωστε για κανεναν δεν ειναι το top παιχνιδι ever το crysis πχ, αλλα πραγματα ειναι που μας προσελκυσαν ολους μας στην ιστορια gaming

Εγω του προτεινα i7 6700,υδροψυξη κλπ?????Διαβασες καλα τι εγραψα πιο πισω ή με μπερδευεις με αλλον???Επισης

Μην φοβασαι και εγω οταν αρχισα στο Insomnia το 2013 να ψιλο ασχολουμαι με το θεμα των αναβαθμισεων στο Insomnia την ιδια ορεξη ειχα αλλα ελα μου ομως που αυτα που ειδα μετα αλλαξαν τον τροπο αντιμετωπισης μου των περισσοτερων περιπτωσεων.

Το να δινουν σε αλλους μαθηματα προτασεων αναβαθμισεων ατομα που αντε να εχουν απαντησει συνολικα σε 20-30θεματα πιστεψε με δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Οσο για τα παραπανω που γραφεις και παλι εισαι λαθος. Υπαρχει μια ρημαδο φορμα αγορας για αυτο τον λογο ξερεις.Για να μην καθομαστε καθε φορα να μυριζουμε τα νυχια μας αν ο αλλος εχει ηδη οθονη/περιφερειακα/καρεκλα κλπ.

Το αν οι περισσοτεροι βαριουνται να την αντιγραψουν και να απαντησουν σωστα ,απο το να καθομαστε να περιμενουμε τωρα αν ο ts θα ασχοληθει με oc ε μην περιμενεις μετα να κατσω να ασχοληθω και σοβαρα κιολας με την καθε περιπτωση.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/page-1

Κοιτα εδω ποσο ομορφα και ωραια εξηγουνται ολα???Θα γινει oc??Ποια η χρηση του υπολογιστη???Χρειαζεται οθονη/περιφερειακα???

και πολλα αλλα.

Αρα ναι οταν οι περισσοτεροι ειτε βαριουνται να αντιγραψουν αυτη τη φορμα,ειτε οσοι την αντιγραφουν λενε οτι δεν θελουν περιφερειακα θα κατσω εγω να τους πριζω για την σημασια των περιφερειακων/καρεκλας κλπ αν δεν τους ενδιαφερει.

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν δηλαδη....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω του προτεινα i7 6700,υδροψυξη κλπ?????Διαβασες καλα τι εγραψα πιο πισω ή με μπερδευεις με αλλον???Επισης

Μην φοβασαι και εγω οταν αρχισα στο Insomnia το 2013 να ψιλο ασχολουμαι με το θεμα των αναβαθμισεων στο Insomnia την ιδια ορεξη ειχα αλλα ελα μου ομως που αυτα που ειδα μετα αλλαξαν τον τροπο αντιμετωπισης μου των περισσοτερων περιπτωσεων.

Το να δινουν σε αλλους μαθηματα προτασεων αναβαθμισεων ατομα που αντε να εχουν απαντησει συνολικα σε 20-30θεματα πιστεψε με δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Οσο για τα παραπανω που γραφεις και παλι εισαι λαθος. Υπαρχει μια ρημαδο φορμα αγορας για αυτο τον λογο ξερεις.Για να μην καθομαστε καθε φορα να μυριζουμε τα νυχια μας αν ο αλλος εχει ηδη οθονη/περιφερειακα/καρεκλα κλπ.

Το αν οι περισσοτεροι βαριουνται να την αντιγραψουν και να απαντησουν σωστα ,απο το να καθομαστε να περιμενουμε τωρα αν ο ts θα ασχοληθει με oc ε μην περιμενεις μετα να κατσω να ασχοληθω και σοβαρα κιολας με την καθε περιπτωση.

Το οτι υπαρχει η φορμα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη σαν νοοτροπια, σε καθε παρομοιο forum που εχω συναντησει οπουδηποτε υπαρχουν recommended builds στα πιο συχνα budget για να αποφευγεται αυτο το ανουσιο spam απο ιδια thread, που η φορμα το ενθαρρυνει κιολας μη σου πω γιατι και στο ιδιο pricepoint να δει thread ο αλλος σου λεει "ναι αλλα στην φορμα εγω εχω αλλα πραγματα,κατσε να ανοιξω δικο μου θεμα".

Κατα τα αλλα γνωμη μου ειναι οτι καποιος που δεν ξερει απο αυτα και μπαινει εδω θελει καθοδηγηση στο τι του χρειαζεται, το να του δινεις λυσεις σε διλληματα που κακως εχει περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.

Επι του θεματος πχ ο ts θελει σωνει και καλα να δωσει 2 χιλιαρικα για 1080 gaming και προφανως καταληγει σε λαθη στις επιλογες του και εσεις ανοιγετε debate για την καρτα γραφικων, αντι να του πειτε εξαρχης οτι:

Δεν χρειαζονται τοσα λεφτα

Δεν χρειαζεται αυτος ο επεξεργαστης

Δεν χρειαζεται αυτη η ψυκτρα

Δεν χρειαζεται αυτο το κουτι

Και να κοιταξει να αλλαξει γενικα την προσεγγιση του στο θεμα

Δημοσ.

Το οτι υπαρχει η φορμα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη σαν νοοτροπια, σε καθε παρομοιο forum που εχω συναντησει οπουδηποτε υπαρχουν recommended builds στα πιο συχνα budget για να αποφευγεται αυτο το ανουσιο spam απο ιδια thread, που η φορμα το ενθαρρυνει κιολας μη σου πω γιατι και στο ιδιο pricepoint να δει thread ο αλλος σου λεει "ναι αλλα στην φορμα εγω εχω αλλα πραγματα,κατσε να ανοιξω δικο μου θεμα".

Κατα τα αλλα γνωμη μου ειναι οτι καποιος που δεν ξερει απο αυτα και μπαινει εδω θελει καθοδηγηση στο τι του χρειαζεται, το να του δινεις λυσεις σε διλληματα που κακως εχει περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.

Επι του θεματος πχ ο ts θελει σωνει και καλα να δωσει 2 χιλιαρικα για 1080 gaming και προφανως καταληγει σε λαθη στις επιλογες του και εσεις ανοιγετε debate για την καρτα γραφικων, αντι να του πειτε εξαρχης οτι:

Δεν χρειαζονται τοσα λεφτα

Δεν χρειαζεται αυτος ο επεξεργαστης

Δεν χρειαζεται αυτη η ψυκτρα

Δεν χρειαζεται αυτο το κουτι

Και να κοιταξει να αλλαξει γενικα την προσεγγιση του στο θεμα

Παλι με βαζεις εμενα μαζι με την μαζα....Και μιας και με ανεφερες και παραπανω για τις προτασεις μου πες μου πχ ποσες φορες με εχεις δει να προτεινω προσωπικα για παιχνιδια i7 6700k ή ακριβη μητρικη ή ακριβη ψυκτρα ή πανακριβο κουτι και παει λεγοντας.

Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι αν θελει να παει σε οθονη με 144hz τοτε προφανως και η Aoc που προτεινα ειναι η καλυτερη επιλογη χρηματικα λογω Gsync. Και για να αξιοποιηθει αυτο το monitor,μαντεψε τι καρτα θελει.Καλα το μαντεψες θελει τουλαχιστον Gtx 970.

Δημοσ.

Το να το μην το αποθαρρυνεις οταν μπαινει ο αλλος και ρωταει "τι κανω, σωστα το σκεφτομαι το θεμα?" ειναι ΣΑΝ να το προτεινεις

Στο κεφαλι του καθενος εγω δεν ειμαι.Επειδη ομως εχω προσωπικη εμπειρια με το τι απαιτησεις εχουν τα συγχρονα παιχνιδια γιαυτο και προτεινω αναλογα(και οχι να διαβαζω οτι γραφει ο καθενας απο εδω και απο εκει για 980ti για 1080p).

Επισης αν ειχες κοιταξει παραπανω θα εβλεπες αν εχω ασχοληθει ή οχι και με αναβαθμισεις σε περιφερειακα(ποντικια,ακουστικα,οθονες,mousepad,gamepad)κλπ.Γιαυτο σου ειπα οτι αυτα που γραφεις δεν στεκουν.

Οσο για το αλλο που λες περι υποψηφιων αγοραστων καναδες το link της φορμας που ανεβασα και ολα τα επομενα σχολια.

Ενω εχει γραφτει 1000φορες οτι αλλου ειναι για να ανοιγουν θεματα για νεα pc βλεπεις συνεχεια ατομα να ποσταρουν εκει....

Οσο για τα αλλα forum που λες,ειδικα του εξωτερικου,εκει εχουν και παραπανω κοσμο που ασχολειται με αυτα τα θεματα καθως και το ενδιαφερον ειναι μεγαλυτερο αλλα και το forum ειναι μεγαλυτερο(κοινως υπαρχουν αρκετοι moderators που ασχολουνται με τα θεματα αυτα).

Δημοσ.

Νομιζω οτι αντι να αντικρουσεις αυτα που λεω, απλα υποστηριζεις οτι δεν αφορουν εσενα. Ας το αφησουμε εδω λοιπον χανεται το νοημα.

Καλα για την φορμα πλακα κανεις 2 μερες υποθεση ειναι βγουνε 3 recommended builds με 2-3 εναλλακτικες σε καθε θεση κατοπιν ψηφοφοριας και ως ανταλλαγμα μειωνεται κατα 80% το ποσοστο των ανουσιων thread

Δημοσ.

Νομιζω οτι αντι να αντικρουσεις αυτα που λεω, απλα υποστηριζεις οτι δεν αφορουν εσενα. Ας το αφησουμε εδω λοιπον χανεται το νοημα.

Καλα για την φορμα πλακα κανεις 2 μερες υποθεση ειναι βγουνε 3 recommended builds με 2-3 εναλλακτικες σε καθε θεση κατοπιν ψηφοφοριας και ως ανταλλαγμα μειωνεται κατα 80% το ποσοστο των ανουσιων thread

Αυτο ομως δεν ειναι στο δικο μας χερι για την φορμα που γραφεις αλλα στο χερι των moderators/administrators οπως και στις αγγελιες οι οποιος προτασεις απο τα μελη...

Δημοσ.

Το εχουν ξαναπει αυτο διαφοροι ανα χρονια στο ινσομνια...κανεις δεν εκατσε να το κανει πραξη...ξερεις γιατι?γιατι ειναι η μιση αληθεια...αν ηταν σωστο αυτο που γραφεις δεν θα το καναμε εμεις αλλα τα μεγαλα site...και δεν θα προσεφεραν σκουπιδια στον κοσμο με τα ετοιμα builds τους...

Ο καθενας εχει και μια διαφορετικη απαιτησει,ο ενας θελει παιχνιδια ο αλλος photoshop ο τριτος OC ο τεταρτος χαλαρη χρηση και αλλοι τοσοι με διαφορετικοι χρηση απο τις προηγουμενους.

Επιπροσθετως σε καθε μια απο τις παραπανω κατηγοριες υπαρχουν 10-12 διαφορετικα Budget...

Τελος καποιοι απο αυτους εχουν καποια πραγματα που θα χρησιμοποιησουν απο προηγουμενο build οποτε δινουν λιγο παραπανω λεφτα για καλυτερα parts αλλα οχι τοσο καλυτερα ωστε να πανε σε παραπανω κατηγοριας budget...

Ελπιζω να επιασες το νοημα...ετσι και αλλιως το ιντερνετ ειναι γεματο απο τετοια παραδειγματα-build αλλα οι πιο πολλοι βαριουνται να ψαξουν η δεν ξερουν η ειναι πολλοι παλια τα Build η...η...η

Αυτο που λεει ο Fulgore ειναι η μονη λυση...ΦΟΡΜΑ!ΦΟΡΜΑ!Ειχαχ βαρεθει να spamαρω για αυτον τον λογο σε καθε θεμα με αναβαθμιση/αγορα Η/Υ...μεχρι που κουραστηκα και σχεδον δεν μπαινω πλεον σε αυτο το subforum εκτος ελαχιστων περιπτωσεων!

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι ενα τετοιο θα ειναι οτι πρεπει για εσενα http://postimg.org/image/yc25ghbmr/

Η μητρικη ειναι διαμαντι ατοφιο,την εχει φιλος και τα σπαει με i7 6700k overclock

Το κουτι ειναι το καλυτερο value for for money για την περιπτωση σου

Η καρτα ειναι απλα τερας μην κοιτας την υλοποιηση,ολα κομπλε θα ειναι

Η οθονη ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη,5ms  με 200 ευρω παιρνεις μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ οθονη

Απο skrotzομαγαζα βγαινει πιο φτηνα προφανως αλλα μην ξεχνας οτι πρεπει να τα παραγγειλεις απο πολλα καταστηματα +μεταφορικα που κατα την αποψη μου ειναι ΠΟΛΥ κουραστικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...