21cm Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 2 χιλιάρικα για 1080 gaming σε 24αρα οθόνη; Κρίμα,κρίμα!
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 2 χιλιάρικα για 1080 gaming σε 24αρα οθόνη; Κρίμα,κρίμα!Αφου πρεπει να χωρεσουν στο budget το πιο μοδατο κουτι, 350 ευρω επεξεργαστης 90 ευρω ψυξη και gaming pro μητρικη, τι να κανεις
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ρίξτε καμιά πρόταση και σείς ρε παιδιά.Αν ενημερωσει ο ts τι θα κανει με οθονη ευχαριστως
21cm Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αφου πρεπει να χωρεσουν στο budget το πιο μοδατο κουτι, 350 ευρω επεξεργαστης 90 ευρω ψυξη και gaming pro μητρικη, τι να κανεις Δεν θέλει πολύ μυαλό,απλά κάνετε το λάθος να ξεκινάτε τον σχεδιασμό του συστήματος από το τέλος και όχι απο την αρχή. Η αρχή δεν είναι το budget αλλά τα στάνταρ. Τι διάσταση οθόνης θεωρείται ως στανταρ για οπτική απόλαυση για gaming σε pc γραφείου; Τι κάρτα γραφικών θεωρείται ως στάνταρ σε 1080 gaming; Τι socket; Τι μητρική; Τι επεξεργαστης; Τα μαζεύεις όλα λοιπόν,κάνεις μια πρόσθεση και βγάζεις το τελικό ποσό. Τα στανταρ πρεπει να καθορίζουν τον σχεδιασμό του συστήματος και όχι τα λεφτά. Ο καλός σχεδιαστής συστημάτων θα έχει μεριμνήσει όχι μόνο για το pc και την οθόνη αλλά και για το ηχοσύστημα και την καρέκλα πάνω στην οποία θα κάθεται ο χρήστης ώστε να μεγιστοποιείται η απόλαυση. Διαφορετικά από το κόψε απο εδώ και κόψε απο εκεί προκειμένου να βγουν τα κουκιά,στο τέλος θα καταντήσεις να έχεις φτιάξει αντί για ένα κομψο και φινετσάτο σπίτι, ένα καραγιαπί 2
pnick Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι διάσταση οθόνης θεωρείται ως στανταρ για οπτική απόλαυση για gaming σε pc γραφείου; Τι κάρτα γραφικών θεωρείται ως στάνταρ σε 1080 gaming; Τι socket; Τι μητρική; Τι επεξεργαστης; Γνώμη μου είναι να το δείτε ανάποδα το χτίσιμο του συστήματος. Ας αποφασιστεί ποιά οθόνη είναι κατάλληλη για το budget και την χρήση, και μετά ανάλογα με την ανάλυση να αποφασιστεί συνδυασμός gpu-cpu.
21cm Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πήγες να το δεις σωστά το στήσιμο,αλλά έκανες ένα λαθάκι να προσδιορίζεις την επιλογή της οθόνης με βάση και το budget. Ξεχάστε το budget! Ο πελάτης π.χ. σου λέει θέλω gaming 4Κ.Μέχρι εκεί! Τα υπόλοιπα είναι θέμα σχεδιαστή.Ο σχεδιαστής με βάση την εμπειρία του θα σκεφτεί,θα βάλει κάτω τα στάνταρ θα σχεδιάσει ένα σύστημα που θα πληρεί τις στανταρ προδιαγραφές για να καλύψει ανετότατα τις ανάγκες του χρήστη και θα του ανακοινώσει το χρηματικό ποσό. Ο σχεδιαστής δεν κάνει παζάρια,να κόψω από εδώ να κόψω απο εκεί προκειμένου να βγουν τα κουκιά. Δεν είναι πωλητής στη λαική. Τώρα αν ο πελάτης θέλει να ξεφύγει πάνω από τα στάνταρ και να φτιάξει ένα ακόμη πιο δυνατό pc είναι άλλη ιστορία, που ο σχεδιαστής θα καθίσει κάτω θα μελετήσει και θα του πει με αποδείξεις αν του συμφέρει να κάνει την υπερβολή ή όχι. Εγώ κύριοι με αυτή την λογική στήνω τα pc. Τις μπακαλίστικες πρακτικές και νοοτροπίες λαικής αγοράς ας τις εφαρμόσουν όσοι θέλουν να αισθάνονται αλχημιστές και όχι σχεδιαστές. Εγώ αυτιά δεν χαιδεύω! 3
Nath2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι εάν ο ts απαντήσει σε 2 απλά ερωτήματα. Τι ανάλυση gaming εμπειρία θέλει(1080,2κ). Αν θα ασχοληθεί με oc. Είναι τα 2 απλά ερωτήματα για να βοηθηθεί άμεσα που έχω την εντύπωση ότι δεν τα έχει απαντήσει ακόμα.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι εάν ο ts απαντήσει σε 2 απλά ερωτήματα. Τι ανάλυση gaming εμπειρία θέλει(1080,2κ). Αν θα ασχοληθεί με oc. Είναι τα 2 απλά ερωτήματα για να βοηθηθεί άμεσα που έχω την εντύπωση ότι δεν τα έχει απαντήσει ακόμα. Δες τις οθονες που εχει προτεινει οτι τον ενδιαφερουν δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο. Δεν θέλει πολύ μυαλό,απλά κάνετε το λάθος να ξεκινάτε τον σχεδιασμό του συστήματος από το τέλος και όχι απο την αρχή. Η αρχή δεν είναι το budget αλλά τα στάνταρ. Τι διάσταση οθόνης θεωρείται ως στανταρ για οπτική απόλαυση για gaming σε pc γραφείου; Τι κάρτα γραφικών θεωρείται ως στάνταρ σε 1080 gaming; Τι socket; Τι μητρική; Τι επεξεργαστης; Τα μαζεύεις όλα λοιπόν,κάνεις μια πρόσθεση και βγάζεις το τελικό ποσό. Τα στανταρ πρεπει να καθορίζουν τον σχεδιασμό του συστήματος και όχι τα λεφτά. Ο καλός σχεδιαστής συστημάτων θα έχει μεριμνήσει όχι μόνο για το pc και την οθόνη αλλά και για το ηχοσύστημα και την καρέκλα πάνω στην οποία θα κάθεται ο χρήστης ώστε να μεγιστοποιείται η απόλαυση. Διαφορετικά από το κόψε απο εδώ και κόψε απο εκεί προκειμένου να βγουν τα κουκιά,στο τέλος θα καταντήσεις να έχεις φτιάξει αντί για ένα κομψο και φινετσάτο σπίτι, ένα καραγιαπί Ο ts ανοιξε θεμα για αγορα pc(αν τελικα το αγορασει αυτο βεβαια).Σεντονια με φιλοσοφιες δυστηχως δεν ενδιαφερουν κανενα. Κατσε πρωτα να μου εγγυηθεις εσυ οτι ο αλλος οντως θα αγορασει το εν λογω συστημα οταν ανοιγει ενα θεμα(που 8/10 δεν αγοραζουν τελικα τπτ)και μετα να κατσει να ασχοληθει ο κοσμος σοβαρα με την καθε περιπτωση. Κατσε ασχολησου και εσυ λιγο παραπανω με τα νεα συστηματα και αναβαθμισεις να δεις τι παιζει(που εν λογω κρισης και capital control πλεον βλεπουμε σχεδον καθε μερα θεματα για gaming pc 1000+ευρω λες και ειμαστε στο εξωτερικο)και μετα τα μαθηματα. 1
Nath2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δες τις οθονες που εχει προτεινει οτι τον ενδιαφερουν δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο. Άρα μιλάμε για 390Χ gpu σε αυτήν την ανάλυση. Οτιδήποτε άλλο είναι overkill.
pnick Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ο πελάτης π.χ. σου λέει θέλω gaming 4Κ.Μέχρι εκεί! ... Ο σχεδιαστής ... θα του ανακοινώσει το χρηματικό ποσό. Διάλεξα τα καλύτερα. Σκέψου να σφίξουν κι άλλο τα οικονομικά του Έλληνα... Αδυνατώ να πιστέψω ότι γράφονται σοβαρά αυτά τα πράγματα. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Άρα μιλάμε για 390Χ gpu σε αυτήν την ανάλυση. Οτιδήποτε άλλο είναι overkill. 390χ για 1080p????Δεν σε επιασα.
21cm Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δες τις οθονες που εχει προτεινει οτι τον ενδιαφερουν δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο. Ο ts ανοιξε θεμα για αγορα pc(αν τελικα το αγορασει αυτο βεβαια).Σεντονια με φιλοσοφιες δυστηχως δεν ενδιαφερουν κανενα. Κατσε πρωτα να μου εγγυηθεις εσυ οτι ο αλλος οντως θα αγορασει το εν λογω συστημα οταν ανοιγει ενα θεμα(που 8/10 δεν αγοραζουν τελικα τπτ)και μετα να κατσει να ασχοληθει ο κοσμος σοβαρα με την καθε περιπτωση. Κατσε ασχολησου και εσυ λιγο παραπανω με τα νεα συστηματα και αναβαθμισεις να δεις τι παιζει(που εν λογω κρισης και capital control πλεον βλεπουμε σχεδον καθε μερα θεματα για gaming pc 1000+ευρω λες και ειμαστε στο εξωτερικο)και μετα τα μαθηματα. Όπως το είπες! Φιλοσοφίες! Άλλη φιλοσοφία του σχεδιαστή και άλλη φιλοσοφία του μπακάλη. Και ο γύφτος που κολλάει το αυτοκόλλητο "turbo" πάνω στο toyota που δεν είναι τουρμπάτο και αυτό μια φιλοσοφία είναι. Φιλοσοφία είναι να τρως με τα χέρια,φιλοσοφία είναι να τρως με μαχαιροπήρουνα Φιλοσοφία είναι να έχεις τον σκλάβο να αντλεί νερό απο το πηγάδι χειροκίνητα,φιλοσοφία είναι να έχεις φτιάξει ένα μοτερ να κάνει την ίδια δουλειά Οι φιλοσοφίες ξεχωρίζουν τους πολιτισμούς των ανθρώπων σε αναπτυγμένους ή μη. Όλα θέμα φιλοσοφίας είναι!
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ανεβαζουν την ποιοτητα του insomnia τα τελευταια ποστ ασχετα αν συμφωνειτε. Κανουν τη διαφορα οταν ειδικα αυτο το subforum πηζει εκ φυσεως απο ατομα που ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια ειτε στις ερωτησεις ειτε στις προτασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα