Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την σχολη μας εχει ζητηθει να κανουμε ενα προιον το οποιο θα αλληλεπιδρα με μια ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα και θα δειχνει καποιες πληροφοριες. Θελω να σχεδιασω τα animation που θα εχει οπως πχ να πηγαινει επομενο παραθυρο, να βγαζει ειδοποιηση κτλ.

Με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω?

Απο την σχολη μας ειχε δωθει ενα του οποιου δεν μπορω να θυμηθω ακριβως το ονομα (azzure?) 

Δημοσ.

To Azure είναι πανάκριβο αλλά είναι το στάνταρ στο industry. Αν έχετε άδειες χρησιμοποίησε αυτό. Μερικά άλλα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι:

- Marvel

- Fluid UI

- Proto

- InVision

Όλα αυτά έχουν και free έκδοση νομίζω εκτός ίσως από το proto και είναι πολύ εύκολα να τα χρησιμοποιήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα ψαχνω για προγραμμα που να μην χρειαζεται να βαζω εικονες. Να δημιουργω εκεινη την ωρα τι θελω και να μπορω να επιλεξω μεταξυ fade in, swipe κτλ...

Δημοσ.

Από τα παραπάνω, μπορείς να το κάνεις αυτό με το Azure, το Proto.io και το FluidUI. Μερικά ακόμα που μπορείς να δεις είναι: Justinmind, UXPin και Balsamiq για lo-fi.

Για κάτι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση θα κοιτούσα το FluidUI, απλά πρέπει να πληρώσεις αν θες να έχεις συγκεκριμένα UI elements και όχι generic.

Δημοσ.

Από τα παραπάνω, μπορείς να το κάνεις αυτό με το Azure, το Proto.io και το FluidUI. Μερικά ακόμα που μπορείς να δεις είναι: Justinmind, UXPin και Balsamiq για lo-fi.

Για κάτι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση θα κοιτούσα το FluidUI, απλά πρέπει να πληρώσεις αν θες να έχεις συγκεκριμένα UI elements και όχι generic.

Το fluid μου δινει την δυνατοτητα να σχεδιασω τα animations σε κυκλικη οθονη? Υπαρχει τροπος να το δοκιμασω? (καποιο trial)

Δημοσ.

nvm

Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Πιο κοντα στο proto.io νομιζω πως ειμαι. Εχει οτι ζηταω, αλλα αν για παραδειγμα θελω να κανω μενου και το animation που κανουν τα εικονιδια , απλα με παει στο τελικο εικονιδιο. Αν για παραδειγμα εχω 3 εικονιδια σε κυκλικο μενουν, με swipe right θελω να πηγαινουν τα εικονιδια με θεση αριστερα. Με το proto.io εχω το τελικο αποτελεσμα χωρις να μπορω να δειξω καπως το οτι αλλαζουν θεση τα εικονιδια, εκτος και αν πρεπει να το κανω εγω frame frame...

Δημοσ.

Το proto.io δεν το έχω δουλέψει συγκεκριμένα αλλά γενικά το δυνατό του σημείο είναι τα animations οπότε σίγουρα γίνεται αυτό που θες. Τώρα αν πρέπει να το κάνεις ένα ένα τα frames δεν έχω ιδέα.

Γιατί θες αν κάνεις κάτι τόσο εξεζητημένο όμως; Τέτοια prototypes δεν χρειάζεται συνήθως να έχουν τόση λεπτομέρεια. Είναι από τα ζητούμενα της άσκησης;

Δημοσ.

Ειναι η εργασια του 6μηνου που μας ειπαν οτι θα παρουμε εξτρα βαθμο αν κανουμε τα animations με υπολογιστη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...