noobowarrior Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Η gigabyte ειναι εγγυηση τουλαχιστον τα τελευταια χρονια.Προχωρα αφοβα 1
geioannou Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ναι σε τετοια θεματα δε πεζει διαφορα..απο τη στιγμη που δε μιλαμε για οβερκλοκ....η διαφορες ειναι σε θυρες κλπ κλπ π.χ σατα... και στη ποιοτητα το βασικοτερο για εμενα.. που φενεται και μονο απο μια απλη ματια στης ψυχτρες της μιας και της αλλης.. Συμφωνα με τα παραπανω καταλαβαινω οτι εαν καποιος δεν προκειτε να "γαργαλίσει" σε οποιοδηποτε επιπεδο κατι απο το συστημα η συχνότητα της μνημης δεν παιζει ρολο. το λεω αυτο απορώντας οτι ειναι πραγματικα το ιδιο να εχεις μνημες 16gb 2133 με το να εχεις 16gb 2800 !!! εγινε αναφορα οτι εχει νοημα στην περιπτωση του OC. και εδω τι ακριβως εννοουμε ! OC του επεξεργαστη ? δηλαδη σε αυτην την περιπτωση χρειαζεται το συστημα μεγαλητερη συχνότητα μνημης ? και ολα αυτα τα ρωταω μιας και ειμαι πριν την αγορα και κοιταω για μνημες DDR4 2666-2800 αλλα δεν προκειτε να γινει OC.
Ghost007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Συμφωνα με τα παραπανω καταλαβαινω οτι εαν καποιος δεν προκειτε να "γαργαλίσει" σε οποιοδηποτε επιπεδο κατι απο το συστημα η συχνότητα της μνημης δεν παιζει ρολο. το λεω αυτο απορώντας οτι ειναι πραγματικα το ιδιο να εχεις μνημες 16gb 2133 με το να εχεις 16gb 2800 !!! εγινε αναφορα οτι εχει νοημα στην περιπτωση του OC. και εδω τι ακριβως εννοουμε ! OC του επεξεργαστη ? δηλαδη σε αυτην την περιπτωση χρειαζεται το συστημα μεγαλητερη συχνότητα μνημης ? και ολα αυτα τα ρωταω μιας και ειμαι πριν την αγορα και κοιταω για μνημες DDR4 2666-2800 αλλα δεν προκειτε να γινει OC. κοιτα εδω μιλαγαμε για της συγκεκριμενες μητρικες ... εννοιτε οτι εχουν διαφορα οι συχνοτητες της μνημης οπως και το cl της μνημης ...(τωρα κατα ποσο ειναι μεγαλες η οχι η διαφορες ειναι μια αλλη ιστορια μπορεις να διαβασεις μερικα συγκριτικα και να δεις τι ακριβως πεζει και τι απο αυτα ισχυει στην πραγματικοτητα) απο εκει και περα ναι οταν λεμε για oc μιλαμε για οβερκλοκ επεξεργαστη το οποιο για να το κανεις χρειαζεσαι μια μητρικη με Ζ170 chipset και φυσικα ξεκλειδωτο επεξεργαστη .... επισης να ξερεις οτι πανω απο 2.6 συχνοτητα σε μνημες εχω ακουσει διαφορα θεματα ασυμβατοτητας αλλα δε το εχω ψαξει πολυ το θεμα οποτε δεν ειμαι και απολυτος ...αφηνω καποιον αλλον που εχει ασχοληθει να σχολιασει περαιτερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα