dbconan Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αν ειναι ασπρο νεο ,ειναι Vdsl καμπινα ,αν ειναι παλιο τοτε ειναι καφαο.. Και κατι σχετικο για να διαβασεις.. https://www.pcsteps.gr/18891-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BF-%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9/ vdsl καμπινα Καφαο
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Χαμηλα στην ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ μενω βλέπω στα 50 μετρα απο το σπίτι μου ενα κουτί που γράφει ΟΤΕ.Αυτο ειναι το καφαο; 99,9% έχεις vdsl. 50 θα πιάνεις. Δεν ξέρω αν δίνει η Forthnet "χονδρική" από ΟΤΕ, θα σου πρότεινα να πας Wind ή OTE.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πλέον δίνει κι αυτή, μόνο η Cyta δεν δίνει ακόμα, αν δεν κάνω λάθος
Ilzals Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το πρώτο κουτί που έχεις στη φωτο βλέπω,το καινούργιο ακριβως έτσι το σήμα του ΟΤΕ αριστερα και τα τρία πόρτακια.Το βλέπω απο το μπαλκόνι μου τα 50 μετρα που είπα ήταν υπερβολικά .Στα 20 μετρα το εχω .απο εκει θα παίρνω Vdsl με τη fortnet ? Επισης επειδη η πολυκατοικία μου ειναι του 80 θα εχω χάνω ταχύτητα απο τα καλωδια λόγο παλαιότητας;
dbconan Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το πρώτο κουτί που έχεις στη φωτο βλέπω,το καινούργιο ακριβως έτσι το σήμα του ΟΤΕ αριστερα και τα τρία πόρτακια.Το βλέπω απο το μπαλκόνι μου τα 50 μετρα που είπα ήταν υπερβολικά .Στα 20 μετρα το εχω .απο εκει θα παίρνω Vdsl με τη fortnet ? Επισης επειδη η πολυκατοικία μου ειναι του 80 θα εχω χάνω ταχύτητα απο τα καλωδια λόγο παλαιότητας; 50αρι καρφι θα εχεις...
Ilzals Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 50αρι καρφι θα εχεις... ; λεσ ε?δηλαδη απο αυτο το κουτι θα παιρνω?επισησ οι καλωδιωσεις του σπιτιου παιζουν ρόλο?
dbconan Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλημερα...κατα 95% απο αυτο θα περνεις,εκτος και αν εχει γινει κανενα μαγικο και στελνουν τιποτα αναποδα καλωδια απο τα αναθεμα..Πραγμα δυσκολο και ειδικα αν περασεις σε vdsl τοτε σιγουρα θα παρεις απο αυτο... Πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ πολυ χαλια τα καλωδια σου για να μην πας 50αρι καρφι...δεν πιστευω...Αν δεις οτι δεν παει καθολου,θα πρεπει να τα φτιαξεις,τον τροπο δεν το ξερω,αλλα θα ειναι κριμα να εισαι διπλα στην καμπινα και να μην καρφωνεις το 50αρι... Περνα σε vdsl και θα το δεις...αλλη διασταση λεμε η ταχυτητες...
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 λεσ ε?δηλαδη απο αυτο το κουτι θα παιρνω?επισησ οι καλωδιωσεις του σπιτιου παιζουν ρόλο? Βασικά, τί περιμένεις; Εγώ είμαι Θουκυδίδου κοντά στο μετρό και η καμπίνα είναι στα 150 μέτρα. 50αρι καρφωτό και σύμφωνα με το μόντεμ, φτάνω μέχρι τα 110. Εσένα (που είσαι και πιο κοντά) μπορεί να σου δείχνει maximum 150 ή 120 ή 100, ανάλογα την καλωδίωσή σου.
Ilzals Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλημερα...κατα 95% απο αυτο θα περνεις,εκτος και αν εχει γινει κανενα μαγικο και στελνουν τιποτα αναποδα καλωδια απο τα αναθεμα..Πραγμα δυσκολο και ειδικα αν περασεις σε vdsl τοτε σιγουρα θα παρεις απο αυτο... Πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ πολυ χαλια τα καλωδια σου για να μην πας 50αρι καρφι...δεν πιστευω...Αν δεις οτι δεν παει καθολου,θα πρεπει να τα φτιαξεις,τον τροπο δεν το ξερω,αλλα θα ειναι κριμα να εισαι διπλα στην καμπινα και να μην καρφωνεις το 50αρι... Περνα σε vdsl και θα το δεις...αλλη διασταση λεμε η ταχυτητες... όταν έκανα τη μετακόμιση πέρυσι είχα κάποιο θέμα με τη τηλεφωνική γραμμή(άκουγα παράσιτα).Όταν ήρθαν απο την εταιρία να το επισκευάσουν άνοιξαν αυτο το κουτί που έχω δίπλα στο σπίτι μου.Αρα λογικά απο εκεί παίρνω πρόσβαση.Όαο αφορά τωρα τη ταχύτητα και τις καλωδιώσεις του σπιτού,απο κατάστημα της forthnet της Αργυρούπολης μου είπαν οτι γενικά απο πελάτες της περιοχής και απο μετρησεις που έχουν κάνει, ο μέσος όροσ ταχύτητασς είναι πάνω απο 40.Για το θέμα των καλωδίων του διαμερίσματος μου είπαν ότι σε περίπτωση που υπάρχει καποια απώλεια θα έιναι μηδαμινή. Η ταχύτητα που έχω εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι στη περιοχή ειναι σταθερα 5άρα και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα ,δλδ να με πετάει να πέφτει η σύνδεση κτλ.Γενικά ειμαι ικανοποιημένος απο τη fothnet .Απλα στη άλλη περιοχή που ήμουν είχα 15 άρα ταχύτητα.Επίσης στο ελληνικό με adsl έχω ακούσει για ταχύτητες κάτω απο 5.
dbconan Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 όταν έκανα τη μετακόμιση πέρυσι είχα κάποιο θέμα με τη τηλεφωνική γραμμή(άκουγα παράσιτα).Όταν ήρθαν απο την εταιρία να το επισκευάσουν άνοιξαν αυτο το κουτί που έχω δίπλα στο σπίτι μου.Αρα λογικά απο εκεί παίρνω πρόσβαση.Όαο αφορά τωρα τη ταχύτητα και τις καλωδιώσεις του σπιτού,απο κατάστημα της forthnet της Αργυρούπολης μου είπαν οτι γενικά απο πελάτες της περιοχής και απο μετρησεις που έχουν κάνει, ο μέσος όροσ ταχύτητασς είναι πάνω απο 40.Για το θέμα των καλωδίων του διαμερίσματος μου είπαν ότι σε περίπτωση που υπάρχει καποια απώλεια θα έιναι μηδαμινή. Η ταχύτητα που έχω εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι στη περιοχή ειναι σταθερα 5άρα και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα ,δλδ να με πετάει να πέφτει η σύνδεση κτλ.Γενικά ειμαι ικανοποιημένος απο τη fothnet .Απλα στη άλλη περιοχή που ήμουν είχα 15 άρα ταχύτητα.Επίσης στο ελληνικό με adsl έχω ακούσει για ταχύτητες κάτω απο 5. Πας για 50ρα....σκεψου θετικα...
iparou Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Επαναφέρω το θέμα γιατί θα μετακομίσω στην περιοχή (οδός Αλεξιουπόλεως, δίπλα στα Goody's) και θα ήθελα να μάθω αν με VDSL οι ταχύτητες είναι αξιοπρεπείς στην περιοχή. Για Forthnet σκέφτομαι.
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Wind. Αν η Forthnet σου δίνει vdsl "χονδρική" από ΟΤΕ, όπως γράφτηκε, έχει κάποια σημασία ο πάροχος; 50 θα συγχρονίζεις. 1
Ilzals Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδιά μετα απο 3 μερες που είχα κανει την αίτηση ,ήρθε η ειδοποίηση οτι το Vdsl ενεργοποιήθηκε .Δυστυχως όμως απο τη στιγμη της ειδοποίησης και για μια εβδομάδα οχι μόνο δεν είχα Vdsl αλλα δεν είχα τιποτα ουτε internet αλλα ουτε και τηλέφωνο.Ημουν σε φάση να τα διακόψω ολα, αν απο οτι κατάλαβα δεν έφταιγε η fortnet γιατι ως γνωστό δεν εχει πρόσβαση στα καφαο.Χθες το μεσημέρι πήγα σπίτι ειδα οτι η ολα ήταν οκ.Οταν τα σύνδεσα εκανα το speed test και ειδα με το καλημέρα 48 ,ξέχασα όλη τη ταλαιπωρία που είχα περάσει.Δεν έπαιξα καθόλου με τις ρυθμισεις του router ,σημερα θα ασχοληθώ μαζι του .Πριν είχα 5 άρα σε Adsl τα καλωδια του σπιτιού ειναι παλιά ,οπως και το σπίτι πάνω απο 30 ετών.Το καφαο το εχω στα 20-30 μετρα.Αυτο που είχα πει στη. Fortnet ήταν αν δεν δω πάνω απο 30 θα γυρίσω σε Adsl για να μη πληρώνω τσάμπα .Εκανα παρά πολλα speed test απο χθες το μεσημέρι μεχρι και σημερα το πρωί η χαμηλότερη ταχύτητα που ειδα ήταν 44.Οποτε σαν πρωτη εντύπωση ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα