Ilzals Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καληςπερα εδω και δυο χρονια μενω Αργυρουπολη.Εχω adsl σύνδεση με την fortnet.Σκεφτομαι να βάλω Vdsl θα δω παραπάνω ταχύτητες; η το 5 θα γινει 8 και θα πληρώνω τσάμπα ;Αν κάποιος μένει Αργυρουπολη και εχει Vdsl ας πει την εμπειρια του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα VDSL ενώ συγχρονίζεις στα 5mbps, σημαίνει ότι υπάρχουν νέες υπαίθριες καμπίνες στην περιοχή σου, οπότε τα 30 και τα 50 είναι εγγυημένα...
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα VDSL ενώ συγχρονίζεις στα 5mbps, σημαίνει ότι υπάρχουν νέες υπαίθριες καμπίνες στην περιοχή σου, οπότε τα 30 και τα 50 είναι εγγυημένα... Mην περνεις και ορκο για αυτο....Εδω σε εμας εχουν γεμισει καμπινες και η ταχυτητες ειναι απλα για κλαματα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Mην περνεις και ορκο για αυτο....Εδω σε εμας εχουν γεμισει καμπινες και η ταχυτητες ειναι απλα για κλαματα.. Παίρνεις VDSL από τις νέες ενεργοποιημένες καμπίνες κι είναι χάλια ή μιλάς για adsl (με adsl router) ?
makfil Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καληςπερα εδω και δυο χρονια μενω Αργυρουπολη.Εχω adsl σύνδεση με την fortnet.Σκεφτομαι να βάλω Vdsl θα δω παραπάνω ταχύτητες; η το 5 θα γινει 8 και θα πληρώνω τσάμπα ;Αν κάποιος μένει Αργυρουπολη και εχει Vdsl ας πει την εμπειρια του. Στην Αργυρούπολη έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ και η Forthnet δίνει πλέον vdsl από KV. Ρώτησε για διαθεσιμότητα και προχώρα.
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παίρνεις VDSL από τις νέες ενεργοποιημένες καμπίνες κι είναι χάλια ή μιλάς για adsl (με adsl router) ? Προσωπικα εγω ,ισως ειμαι ο μονος που κλειδωνω στα 47.000+ στα 800+ μετρα απο την καμπινα.... Αντιθετα με φιλους που ειναι η λιγο πιο μακρια,λιγο πιο κοντα και δεν πανε πανω απο 20.000.... Ακριβως απεναντι μου ο γειτονας μου ,εχει vdsl2 ,OTE και δεν παει ουτε 19.000...Του ειπαν απο ΟΤΕ οτι ειναι και θαυμα στα τοσα μετρα που που παει και τοσα... Λιγο πιο περα,εχει wind και φτανει 16.000 ,οχι ολες τις μερες και ωρες ...vdsl και αυτος. Πραγματικα δεν μπορει κανεις να το εξηγηση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πραγματικα δεν μπορει κανεις να το εξηγηση... Οικισμος Κιτσι,αναμεσα σε Βαρη και Κορωπι.... Μια χαρά το εξηγεί κάποιος, είναι αρκετά μακρυά και το ΚΑΦΑΟΥ από αυτούς... Βάλε μέσα και κάποιους που σίγουρα θα έχουν κάποια παράλληλη καλωδίωση η οποία επηρεάζει τρομακτικά το VDSL, δεν θέλει και πολύ... Υποθέτω αραιοκατοικημένος οικισμός, μεγάλες αποστάσεις, ελάχιστα ΚΑΦΑΟΥ, άντε 1-2... Kαμία σχέση με μια πυκνοκατοικημένη/πυκνοχτισμένη περιοχή του λεκανοπεδίου που τα ΚΑΦΑΟΥ είναι στη χειρότερη στα 500m...
TEOKOS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα αλλά πριν 1,5 χρόνια από forthnet adsl στα 3,5 πήγα σε ote vdsl 30 τον πρώτο χρόνο και 50 στην συνέχεια. Είμαι στα 250 μέτρα από καινούργιο καφαο και full πραγματική ταχύτητα ,ίδια με την ονομαστική. Όταν άλλαξα σε VDSL η forthnet δεν έδινε από τα καινούργια καφαο. Μόνο ο OTE και η wind ( για Αργυρούπολη μιλάω πάντα κοντά στην Πλατεία Αγίας Τρίαδας)
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Βάλε μέσα και κάποιους που σίγουρα θα έχουν κάποια παράλληλη καλωδίωση η οποία επηρεάζει τρομακτικά το VDSL, δεν θέλει και πολύ... Για βοηθα λιγο πανω σε αυτο.??? Οι αποστασεις με αυτα τα παιδια ειναι το πολυ 10 μετρα,μαλιστα περνουμε απο την ιδια κολωνα... Οε νας ο φιλος ειναι πιο μακρια,αλλα ξεκινησε στα 30.000,κρατησε 1 μερα ισως και μετα ξεκινησε η πτωση...τωρα κλειδωνει στα 23 με 24 και μετα απο λιγη ωρα παει στα 17 και πιο κατω..δεν μπορει να το εξηγηση,,,
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf To pdf της Cyta τα λέει αναλυτικά...
kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καληςπερα εδω και δυο χρονια μενω Αργυρουπολη.Εχω adsl σύνδεση με την fortnet.Σκεφτομαι να βάλω Vdsl θα δω παραπάνω ταχύτητες; η το 5 θα γινει 8 και θα πληρώνω τσάμπα ;Αν κάποιος μένει Αργυρουπολη και εχει Vdsl ας πει την εμπειρια του. Σε ποιό δρόμο μένεις;
Ilzals Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Χαμηλα στην ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ μενω βλέπω στα 50 μετρα απο το σπίτι μου ενα κουτί που γράφει ΟΤΕ.Αυτο ειναι το καφαο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα