heavyrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Βασικα ο τυπος ειναι samsung boy και οτι και να του πειτε δεν επιδεχεται ακροασης. Εν συντομια η εικονα στις lg ειναι μακραν καλυτερη απο ολες κατα την δικια μου αποψη. Το παραμυθακι με το μαυρο απλα δεν ισχυει και οσων αφορα τα χρωματα και τις γωνιες ληψης εκει δεν εχει καν ανταγωνισμο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι πριν αποφασισεις να παρεις καποια απο τις 2, να πας και να τις δεις διπλα διπλα σε καποιο μαγαζι και να εκφερεις γνωμη μετα. Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι αν παει σε ενα μαγαζι να τις δει διπλα διπλα, θα καταλαβει διαφορα; Με τον εντονοτατο φωτισμο που εχει στα μαγαζια; Σοβαρα τωρα προτινεις κατι τετοιο ως αξιοπιστο μετρο συγκρισης ποιοτητας εικονας και εκμηδενιζεις τις μετρησεις και τα συγκριτικα που εχουν κανει ειδικοι στα εργαστηρια; Δεν μπορει να πιστευεις ,και ακομα χειροτερα να προτεινεις ,κατι τετοιο εν ετη 2016 που η προσβαση στη γνωση ειναι τοσο ευκολη... Ακριβώς σχετικό. Αλλο μαυρο και αλλο ειναι γκρι. Εχω την 50'652 και το μαυρο της ειναι μια χαρα μαύρο. Τωρα αμα ηταν πιο μαύρο το ματι δεν νομίζω να ειχε θεμα. Εκτος αν ειχες και δευτερη tv διπλα και βλεπεις tv σε 2 τηλεορασης. Αλλο γκρι και αλλο θα μπορουσε να ειναι καλύτερο μαυρο. Δικες μου αποψεις και το τι βλεπω στην δικια μου τβ.Το τι θεωρεις εσυ "μια χαρα μαυρο" ομως οπως ακριβως το ειπες, ειναι προσωπικη αποψη, και δεν εχει σχεση με τι ιςχυει στη πραγματικοτητα, που μονο τα τεστ σε εργαστηρια με ειδικα οργανα, αποδεικνυουν. Οσον αφορα την χρωματικη αποδοση ναι θα συμφωνισω ειναι σχεδον αδυνατο για τους περισσοτερους μας να δουμε τη διαφορα, αλλα για τα μαυρα ακομα και ενας με προβλημα ορασης μπορει να δει τη διαφορα του γκρι(ips) με το μαυρο (va) στα πανελ (φαινεται ξεκαθαρα στις φωτο που εδειξε ο graphist). Μιλαω παντα για καθημερινες συνθηκες θεασης, δεν νομιζω κανενος το σπιτι να εχει 24ωρες το 24ωρο φωτισμο γηπεδου οπως εχουν τα μαγαζια, εκει ναι δεν φαινεται η διαφορα στα μαυρα ακομα και διπλα διπλα να τις εχεις. 1
lazarnik Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Κατοχος μιας εβδομάδας ειμαι και έψαξα και διάβασα και πηγα ειδα με τα ματια μου πριν αποκτήσω το προιον. Εγω δεν βλεπω πουθενα γκρι, ακομα και το βραδυ με κλειστα τα φωτα. Χρωματα τελεια και στην ταινιες που βλπω στο νοβα. 3d επισης τελειο. Να τραβηξω μερικες φώτο και εγω; Ζητησες αποψεις... αν ειναι μην ανοιγες θεμα.
graphist83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και ο heavyrain κάτοχος LG Ήταν και μάλιστα πολύ παράπανω χρονικό διάστημα. Τώρα που πήρε tv με va πάνελ (όχι Samsung) κρίνει ιδοις ομμασι... Το θέμα το άνοιξε άλλος. Ζήτησε απόψεις που να μπορούν να του δώσουν παραπάνω στοιχεία από αυτά που ήδη ειδε μόνος του στο κατάστημα. Εδώ ερχόμαστε εμείς με τα review. Ο καθένας μας "βλέπει" και ακούει υποκειμενικα. Και πηχης δεν είναι ίδιος για όλους. Άλλοι είναι ψειρες και έχουν απαιτήσεις. Άλλοι όχι. Όταν όμως κάποιος ζητά βοήθεια, αντικείμενικη που να βασίζεται σε στάνταρ τοτε οφείλουμε να είμαστε ακριβής και όχι υποκειμενικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα