BraziL Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 παρακαλω πολυ θελώ την βοηθεια σας. ποια απο τις 2 λετε? την LG την εχει βγαλει το plaisio με 479. η την Samsung που εχω την δυνατοτητα να την παρω με 449?
21cm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σε εικόνα, μαύρα, κίνηση η δεύτερη μακράν. τα χρώματα; Τα κάναμε γαργάρα; Κάπως έτσι δουλεύουν οι πωλητές.Όταν θέλουν να πωλήσουν ένα προιόν σου τονίζουν μόνο τα συν,τα πλην τα κάνουν γαργάρα Δεν αναφέρουν και τα δυο προιόντα με τα αρνητικά τους και τα θετικά τους,αλλά αναφέρουν μόνο το θετικά του προιόντων που θέλουν να πουλήσουν. Την LG που δεν την γουστάρει δεν την αναφέρει καν.Λες και αν την αναφέρει θα μολυνθεί το πληκτρολόγιο και μην μου πείτε ότι το έκανε για λόγους συντομίας γιατί θα πέσουν φάπες. Για την πρώτη θα μας πεις τίποτα; Ή οι αριθμοί ξεκινάνε από το 2 Ο άνθρωπος ως πωλητής είναι μάγος σου λέω! Αυτός δεν προτείνει απλά, αλλά κάνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα! Προσοχή στα πορτοφόλια σας! χαχαχαχαχαχα Λες όταν έλεγε εικόνα να εννοούσε τα χρώματα; και τότε ποιο συν έχει η lg; Ολόκληρος μάγος είναι,λες να μην μπορεί να εξαφανίσει όλα τα συν της lg; χαχαχαχαχαχα Υ.Γ.: Μάγκες μας τα εξαφάνισε όλα και μείναμε με το hdmi στο χέρι. xaxaxaxa
graphist83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Στο ειπα και στο αλλο νημα, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ....Μελετες και εγκαταστασεις κανουμε. Και ως τετοιοι εχουμε αποψη για το τι παιζει καλα και τι οχι. Στο φορουμ αυτο αμα κανεις καμια αναζητηση, εχω ανεβασει απειρα συγκριτικα με μετρικα και επιδοσεις. Ειδικα μεταξυ πανελ PVA-PSA εναντι IPS. Και επειδη δεν ξερεις ο φιλος μου εχει στειλει και PM οπου με ρωταει τι θελει ακριβως. Για ταινιες το βραδυ ολοι ξερουμε οτι τα IPS panel ειναι απαραδεκτα καθως δεν εχουν καθολου καλο μαυρο και ειναι τιγκα στα light bleed. Αν προσθεσεις και κινηση και scaler χεστηκαμε αν πετυχαινει και 3% καλυτερη χρωματικη ακριβεια gamut.... Επειδη εχεις αγορασει LG δεν σημαινει οτι ειναι η καλυτερη εταιρια σε ολα. ΕΛΕΟΣ. Αν θελει ο φιλος να ανεβασω πινακες με συγκριτικο να το κανω. Τωρα για να πειστεις εσυ δεν με ενδιαφερει. Τελος ζητω να αποσυρεις τα περι πωλητη και πελατοψαρεματος καθως ειναι δυσφημηση. Φερσου ωριμα και σταματα τους πολεμους και τις κοντρες οπου μπαινεις.
21cm Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ο πωλητής πουλάει προιόντα με βάση τα δικά του γoυστα και συμφέροντα και εσύ αυτό κάνεις. Προτείνεις με βάση τα δικά σου γουστα. Δεν εισαι αντικειμενικός! Αν σου πω οτι είσαι παπαγαλάκι της samsung θα σου πέσει βαρύς ο χαρακτηρισμός. Σου πέσει δεν σου πέσει,αυτό φαινεται να κάνεις. Μα εσύ ο ίδιος αποδεικνύεις τα λόγια μου. Είσαι τόσο καλός στο επάγγελμα του πωλητή που έχουμε φτάσει στο σημείο οι άλλοι να σου στελνουν pm και να σου ζητάνε συμβουλές. Πείθεις φίλε μου πείθεις και ξερεις τι σημαίνει αυτό; Άψογος πωλητής! Και άσχετος να είσαι αμα πείθεις ο άλλος σε ακολουθεί με τα τέσσερα. Πώληση=πειθώ. Μην κοιτάς εμένα,εγώ τα ξέρω τα κόλπα των πωλητών και δεν περνάνε σε εμενα. Το δικό μου το μάτι βλέπει και χρώματα.Αν το δικό σου ματι αντιλαμβάνεται μόνο το ασπρομαυρο και το γκρι,τότε έχεις πρόβλημα και πρεπει να πας σε οφθαλμίατρο Διαφορετικά πρότεινε τον κοσμακη να αγοράζει ασπρόμαυρες τηλεοράσεις αν δεν σε ενδιαφέρουν τα χρώματα
graphist83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αντικειμενικοτατος ειμαι, απλα βαριέμαι να αποδεικνύω καθε φορα στον καθε ενα που πασχει απο οξεία μισαλλοδοξία η με υπερπροστασια της αγορας που εκανε με κατεβατά κειμενα που εγω γραψει ποσες φορες εδω. Παρε δείγματα απο αλλα θέματα.. http://www.insomnia.gr/topic/602456-lg-42lf652v/?do=findComment&comment=54731640 http://www.insomnia.gr/topic/600220-samsung-50-ue50ju6400/page-2?do=findComment&comment=54662392 http://www.insomnia.gr/topic/600220-samsung-50-ue50ju6400/page-2?do=findComment&comment=54662917 Εδω δινω ρυθμισεις που εχω κανει για LG... Και μαλιστα στον heavyrain που στην αρχη ειχαμε και διαφωνια. Δεν εχω να χωρίσω απο κανεναν τιποτα. http://www.insomnia.gr/topic/600220-samsung-50-ue50ju6400/page-2?do=findComment&comment=54665254 Μονο διαβασε τα ΚΑΛΑ πριν αρχισεις παλι να με πριζεις. Εχω κανει πληρη αναλυση. Αν εχεις ορεξη στα 2664 μυνηματα μου τα 800 ειναι τετοιοι πινακες, συγκριτικα και reviews με νουμερα και αποτελεσματα = αντικειμενικοτητα..... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από graphist83
heavyrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ετσι ειναι οπως τα λεει.η διαφωνια μας βεβαια ειναι στο οτι επιμενω οτι ολες αυτες οι τοσο συγκεκριμενες πληροφοριες μπερδευουν τους περισσοτερους απο εμας. Δεν λεω, καλο ειναι να γνωριζουμε περισσοτερα για καθε συσκευη πριν αγορασουμε αλλα φορτωνουμε στο μυαλο μας τοσες εννοιες και μετρησεις που οι περισσοτεροι δεν προκειται να δουμε διαφορα και δυσκολευουν ακομα περισσοτερο την επιλογη μας. Πχ ποιος θα αντιληφθει υπο καθημερινη χρηση αν αποδιδει μια tv μαυρα 0.1 cd/m2 η 0.2 cd/m2 η την ακριβεια χρωματων η το ΤHD. Οι περισσοτεροι συγκρινουν με βαση την τιμη, το μεγεθος, τα hz, τις smart δυνατοτητες, το 3D, το 4k και την προσκολλιση σε συγκεκριμενες μαρκες. Λιγοι γνωριζουν τι ειναι πχ τα Motion Interpolation, ομοιομορφια μαυρου, γκρι, judder, motion blur, input lag κτλ και παραθετωντας τοσα σχεδιαγραμματα με μετρησεις που ουτε καν ξερουμε οι περισσοτεροι σε τι αναφερονται ουτε ποιες ειναι οι ιδανικες τιμες για να συγκρινουμε κανουν ακομα πιο πολυπλοκη την κατασταση.
BraziL Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αγαπητέ φίλε 21cm Βλέπω ότι για έναν ανεξήγητο λόγο τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, εγώ έχω κάνει ένα topic γιατί ήθελα την βοήθεια κάποιον που ίσως γνωρίζουν για αυτές τις για 2 τηλεοράσεις. Και μου έχεις κάνει 2 ΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ post με το θέμα μου. Αν έχεις ΕΣΥ κάποια γνώμη για αυτές τις τηλεοράσεις είναι καλοδεχούμενη! ΑΛΛΑ να σχολιάζεις το τι γνώμη έχει ο ένας και ο άλλος πάνε κάντο σε κανένα forum με θιτσες και συμπεθέρες. Μου έχεις κάνει ολόκληρη ανάλυση για το τι επάγγελμα κάνει τι παπούτσι φοραει και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό του GRAPHIST83. Ποιος θα τον πιστέψει και ποιος θα συμφωνήσει με την γνώμη του εσένα δεν σε άφορα! Γι’αυτο θα σε παρακαλούσα τα κομπλεξικά σου post τουλάχιστον όχι στο δικό μου topic. 2
lazarnik Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μια χαρα μαύρο εχει η lg και ομορφοτερα χρώματα. Στα συν η γωνία θέασης και εγγυηση της lg. 1
heavyrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αν την εχεις σε φωτεινο δωματιο ναι, δεν θα δεις χτυπητη διαφορα στα μαυρα. Αλλα το βραδυ με χαμηλο η καθολου φωτισμο η διαφορα ειναι τεραστια.
graphist83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μια χαρα μαύρο εχει η lg και ομορφοτερα χρώματα. Στα συν η γωνία θέασης και εγγυηση της lg. To μια χαρα ειναι σχετικο για τον καθενα. IPS -- VA VA -- IPS IPS overall και light glow Τα χρωματα και οι γωνιες θεασης εχουν βελτιωθει πολυ και στα νεα PSA πανελ.
rfc Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Βασικα ο τυπος ειναι samsung boy και οτι και να του πειτε δεν επιδεχεται ακροασης. Εν συντομια η εικονα στις lg ειναι μακραν καλυτερη απο ολες κατα την δικια μου αποψη. Το παραμυθακι με το μαυρο απλα δεν ισχυει και οσων αφορα τα χρωματα και τις γωνιες ληψης εκει δεν εχει καν ανταγωνισμο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι πριν αποφασισεις να παρεις καποια απο τις 2, να πας και να τις δεις διπλα διπλα σε καποιο μαγαζι και να εκφερεις γνωμη μετα. 2
lazarnik Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ακριβώς σχετικό. Αλλο μαυρο και αλλο ειναι γκρι. Εχω την 50'652 και το μαυρο της ειναι μια χαρα μαύρο. Τωρα αμα ηταν πιο μαύρο το ματι δεν νομίζω να ειχε θεμα. Εκτος αν ειχες και δευτερη tv διπλα και βλεπεις tv σε 2 τηλεορασης. Αλλο γκρι και αλλο θα μπορουσε να ειναι καλύτερο μαυρο. Δικες μου αποψεις και το τι βλεπω στην δικια μου τβ.
graphist83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Χαχα Samsung boy... Στο τέλος θα πείτε ότι με πληρώνουν κιόλας. Παρτε οτιδηποτε θελετε που να μην ειναι IPS. Πχ sony. Να ξερεις συνεργαζομαι και με LG, προσφατα εβαλα 40 τεμ σε ενα ξενοδοχειο. Ο λογος.... design με καλη τιμη. Το προιον εκει μου εκανε μια χαρα. Αν μιλαγαμε για καποιον cinefl, ουτε για αστειο.Όταν ένα προϊόν είναι καλύτερο οφείλουμε να το πούμε. Τόσους πίνακες, συγκριτικά και Φώτο έχω ανεβάσει με αποδείξεις και επιχειρήματα. Παραυτα ακομα και αυτα δεν πειθουν μερικους. (Βεβαια οταν εχουν ηδη αγορασει LG αν δεν παινεψουν το σπιτι τους.......) Εγω εχω TV απο 3 διαφορετικες εταιριες σπιτι. Κατσε να τις υπερασπιστω. Ωραια λογικη.....Και η Lada φτιάχνει αυτοκίνητα και η BMW. Και μια από τις δύο είναι καλύτερη όπως και να το κάνουμε.Η Lg επέλεξε να προχωρήσει με το IPS λόγω του παθητικου 3d (μόνο εκεί μπορούσε να μπει το fpa φίλτρο.) καθώς επένδυσε πολλά σε αυτό. Το 3d όμως πεθαίνει και τα εργοστάσια για τα IPS έχουν φτιαχτεί. Ο μόνος τρόπος για να προωθήσει η Lg τν στην αγορά είναι το SMART που έχει δώσει βάση και οι χαμηλές τιμές κτήσης. Η εικόνα είναι σε δεύτερη μοίρα. Μόνο με oled θα μπορέσουν να μιλήσουν σοβαρά.Δεν το λέω εγώ μόνο, αλλά σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με εικόνα. Διαβάστε και κάνα av forum η κάνα review. Η ακόμα καλύτερα κλείστε τα φώτα και δείτε σε IPS. Στα μαγαζιά όλες μια χαρά είναι. Δυστυχώς. ΥΓ. Δηλαδη στις φωτο που το βλεπετε πεντακαθαρα, παλι θεμα κολληματος ειναι ε? Google it: ips black levels και διαβαστε μονοι σας. Απο τν στιγμη που υπαρχουν προιοντα στο ιδιο ευρος τιμης με ανωτερες επιδοσεις, θεωρω χαζομαρα να μην το προτιμησω,. Just logic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα