kotsalan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, σε ένα dell laptop η οθόνη είναι λευκή τι φταίει; Την έχω βάλει σε εξωτερική οθόνη και δουλεύει κανόνικα. ευχαριστώ.
kotsalan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 η οθόνη έχει πρόβλημα..θέλει αλλαγή. Ευχαριστώ για την απάντηση. δεν είναι η καλώδιοταινία.
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. δεν είναι η καλώδιοταινία. δεν νομίζω να είναι καλωδιοταινία..κάτι έχει καθίσει με βάρος επάνω στο λάπτοπ-οθόνη,και έχει δημιουργήσει αυτό που βλέπουμε. 1
kotsalan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 δεν νομίζω να είναι καλωδιοταινία..κάτι έχει καθίσει με βάρος επάνω στο λάπτοπ-οθόνη,και έχει δημιουργήσει αυτό που βλέπουμε. Αυτός που το έχει μου είπε ότι άνοιξε τερμα την οθόνη.
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 99 % ειναι πρόβλημα της οθόνης και θέλει αλλαγή για σιγουριά ομως σύνδεσε και ενα εξωτερικό monitor , ενοεί οτι άνοιξε τέρμα το καπάκι της οθόνης μεχρι πίσω ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα