Mifune Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Θέλω να βάλω το 3G dongle του ΟΤΕ σε ένα router ώστε να μοιράσω internet σε 3 PC με UDP ή wireless. Ποιό router να πάρω?Έβλεπα το TP-Link TD-W8970 στα 60ευρώ. Είναι αξιόπιστο?
vdeseris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Προσωπικά έχω πάρει 2 TP-LINK TL-MR3020 και εδώ και 3 χρόνια λειτουργούν απροβλημάτιστα. Παίρνει ρεύμα και από πρίζα αλλά και από usb (πχ αναπτήρας αυτοκινήτου, laptop, powerbank κλτ). Άσχετο αλλά τι πακέτο δεδομένων έχεις και θα παίρνουν 3 pc internet? Βέβαια αν θέλεις να δώσεις και στα 3 με καλώδιο δεν γίνεται με αυτό που σου προτείνω. Μέχρι ένα δίνει μόνο
Mifune Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Προσωπικά έχω πάρει 2 TP-LINK TL-MR3020 και εδώ και 3 χρόνια λειτουργούν απροβλημάτιστα. Παίρνει ρεύμα και από πρίζα αλλά και από usb (πχ αναπτήρας αυτοκινήτου, laptop, powerbank κλτ). Άσχετο αλλά τι πακέτο δεδομένων έχεις και θα παίρνουν 3 pc internet? Βέβαια αν θέλεις να δώσεις και στα 3 με καλώδιο δεν γίνεται με αυτό που σου προτείνω. Μέχρι ένα δίνει μόνο To 20GB, δέν έχει μεγαλύτερο Tο θέλω για browsing , skype, λίγο gaming με το οccasional youtubing. Προφανώς θα πρέπει να μανατζάρουμε το data usage λίγο αλλά δέν υπάρχει άλλη δυνατότητα στο μέρος που μένω. Τα 2/3 PC πρέπει να είναι συνδεμένα με UDP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα