atheatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την συνδρομή. Η ταινία είναι κάτι που πέρασε από το μυαλό μου αλλά από ότι ξέρω το σύμπτωμα της χαλασμένης καλωδιοταινίας είναι η λευκή οθόνη με τον φάκελο και το ερωτηματικό. Έτσι δεν είναι; Στην δική μου την περίπτωση βγαίνει η λευκή οθόνη με το prohibitory sign σε συνδυασμό με όλα τα προαναφερθέντα θέματα. Αν το πρόβλημα έγκειται στην καλωδιοταινία του σκληρού, δεν θα έπρεπε (πέρα από το σχετικό σύμβολο) να κρασάρει εν ώρα καλής λειτουργίας; Αν όχι, υπάρχει κάποιος τρόπος να εκκινήσω το Mac με εξωτερικό σκληρό προκειμένου να απομονώσω αυτό το ενδεχόμενο; Ανέκαθεν τα Mac μπουτάρουν απο εξωτερικό σκληρό. Δεν έχεις παρά να εγκαταστησεις σε αυτόν το λειτουργικό και να το επιλέξεις κατα την εκκίνηση ή απο το start up disk,στο system preferences.
billycob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η επιλογή του εξωτερικού θα παραμένει η ίδια και μετά απο απενεργοποίηση του Mac προκειμένου να ελέγξω αρκετές φορές την εκκίνηση; Όσον αφορά την καλωδιοταινια και τα συμπτωματα τι πιστεύεις; Ευχαριστώ, Β
atheatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η επιλογή του εξωτερικού θα παραμένει η ίδια και μετά απο απενεργοποίηση του Mac προκειμένου να ελέγξω αρκετές φορές την εκκίνηση; Όσον αφορά την καλωδιοταινια και τα συμπτωματα τι πιστεύεις; Ευχαριστώ, Β Αν έχει ρυθμίστει ως δίσκος εκκίνησης απο τις προτιμήσεις συστήματος, ναι θα ξεκινάει απο εκεί. Μοιάζουν τα συμπτώματα σαν να χάνεται ο σκληρός για λίγο.
billycob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αν έχει ρυθμίστει ως δίσκος εκκίνησης απο τις προτιμήσεις συστήματος, ναι θα ξεκινάει απο εκεί. Μοιάζουν τα συμπτώματα σαν να χάνεται ο σκληρός για λίγο. Θα το ελέγξω και θα επιστρέψω, Ευχαριστώ φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα