Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μαζευτούν τώρα όλοι ελληνο-τσολιάδες να γράψουν πόσο κακοί είναι οι Γεμρνανοί. 

οκ...πες μας οτι ειναι και μητερες τερεζες τωρα να σε βγαλω στο διαπασων !!! τετοια σχολια αξιζουν τιμητικες αναρτησεις να το βλεπουν ολοι παγκοσμιως !!! παντως καλα τους εκανε ο αμερικανος και τους παει κωλοφερατζα ,ετσι παει ......οταν κουνας δαχτυλο να ξερεις που και σε ποιον το κουνας ......

• Super Moderators
Δημοσ.

Fun fact 2:

Η Bugati ανήκει και αυτή στην VW

Προφανώς, γι' αυτό το έγραψα :P

Για να είμαστε και εντός του θέματος λοιπόν θα κλείσω με μια κουβέντα που είχε πει ο Τσόρτσιλ:

"Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις το λόγο. Το ξέρουν αυτοί"

Να συμπληρώσω κι εγώ μια κουβέντα που είχε πει ο Σωκράτης:

"Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε στο internet..."

• Like 1
Δημοσ.

Ασε μας ρε αγορακι μου με τις ρητοριες σου.οποια συμφωνια και αν εγινε συμετειχαμε και μεις.Εμεις οι ιδιοι θελαμε κ καναμε τετοιες συμφωνιες, κανενας δε κανει μονομερως συμφωνιες και κανεις δε μας αναγκασανε να παρουμε μερος θελαμε κ το καναμε.Ελιωσε πια αυτη η καραμελα οτι παντα μας φταινε ολοι οι αλλοι.Πρωτα εμεις φταιμε.Τα εχετε βαλει με τη VW, Bosch, Siemens.Στη τελικη ας ειμασταν αξιοι κ μεις να δημιουργουσαμε τετοιες εταιρειες αλλα με τι μυαλο οταν η μονη μας εννοια ειναι πως θα βλαψουμε τον διπλανο μας κ πως θα πιτσιλισουμε καμια χαζογκομενα.

ποιος συμμετειχε ? εσυ ? εγω ? ποιον ακριβως αναφερεσαι ? δηλαδη βγηκε κανεις και σε ενημερωσε για συμβασεις επισημα τι εχει υπογραψει η ελλαδα και η γερμανια και εσυ ειπες ΝΑΙ ?? σου ειπε κανεις οτι ο Ακης οταν αγοραζε οπλισμο απο γερμανια θα τσιμπουσε και κατι μιζες 1 δις τα οποια θα τα πληρωσεις εσυ και εγω ?? τι λες ρε φιλε ? θα μας τρελανεις ?? το οτι ψηφιζεις κυβερνηση δεν νομιμοποιει την οποια παρανομια κανει ενας πρωθυπουργος,υπουργος κλπ κλπ .......σε λιγο θα πεις οτι αυριο μπορει να βγει ο πρωθυπουργος και να βγαλει νομο καθε πρωτη του ετους 100 παρθενες να επιλεγονται τυχαια και να βρισκονται στο μεγαρο μαξιμου για οργια λογω εορτασμου του νεου ετους ....και εσυ θα μας πεις ....ας προσεχαμε που τον ψηφιζαμε και οτι εμεις φταιμε ......οτι να'ναι !!!

• Like 1
Δημοσ.

ποιος συμμετειχε ? εσυ ? εγω ? ποιον ακριβως αναφερεσαι ? δηλαδη βγηκε κανεις και σε ενημερωσε για συμβασεις επισημα τι εχει υπογραψει η ελλαδα και η γερμανια και εσυ ειπες ΝΑΙ ?? σου ειπε κανεις οτι ο Ακης οταν αγοραζε οπλισμο απο γερμανια θα τσιμπουσε και κατι μιζες 1 δις τα οποια θα τα πληρωσεις εσυ και εγω ?? τι λες ρε φιλε ? θα μας τρελανεις ?? το οτι ψηφιζεις κυβερνηση δεν νομιμοποιει την οποια παρανομια κανει ενας πρωθυπουργος,υπουργος κλπ κλπ .......σε λιγο θα πεις οτι αυριο μπορει να βγει ο πρωθυπουργος και να βγαλει νομο καθε πρωτη του ετους 100 παρθενες να επιλεγονται τυχαια και να βρισκονται στο μεγαρο μαξιμου για οργια λογω εορτασμου του νεου ετους ....και εσυ θα μας πεις ....ας προσεχαμε που τον ψηφιζαμε και οτι εμεις φταιμε ......οτι να'ναι !!!

Όχι αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά όταν την έχει κάνει και το ξανά ψηφίζεις τότε είσαι συνένοχος στην όλη υπόθεση και πολλοί από αυτούς ξέραμε τι κάνανε.. Μας βόλευε όμως γιατί ταυτόχρονα φρόντιζαν να βολεύουν και ανθρώπους για να κλείσουν στόματα και να κερδίσουν ψήφους.. Άστο ρε φίλε μη το ψάχνεις δε φταίνε μόνο αυτοί μη τρελαθούμε κιόλας... Ο Τσοχατζόπουλος και το κόμμα του ήταν 40 χρόνια κυβέρνηση αν αυτό δεν είναι συνενοχή τότε τι είναι;

Δημοσ.

οκ...πες μας οτι ειναι και μητερες τερεζες τωρα να σε βγαλω στο διαπασων !!! τετοια σχολια αξιζουν τιμητικες αναρτησεις να το βλεπουν ολοι παγκοσμιως !!! παντως καλα τους εκανε ο αμερικανος και τους παει κωλοφερατζα ,ετσι παει ......οταν κουνας δαχτυλο να ξερεις που και σε ποιον το κουνας ......

Ένας ακόμη που αισθάνεται περήφανος ως Έλληνας, διότι οι Αμερικάνοι, πάνε κωλοφεράτζα (έμαθα και μια νέα λέξη σήμερα) την VW. 

Έχει μια λογική η σκέψη σου. 

Δημοσ.

Ένας ακόμη που αισθάνεται περήφανος ως Έλληνας, διότι οι Αμερικάνοι, πάνε κωλοφεράτζα (έμαθα και μια νέα λέξη σήμερα) την VW. 

Βρε πολλοί αισθάνονται και καλά κάνουν. Να δω όμως αν χρειαστεί να φύγει ο οποιοσδήποτε από τη χώρα του γιατί εκείνη θα τον διώξει αν θα αισθάνονται το ίδιο...

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν αισθάνεται κάποιος ή όχι περήφανος που είναι Έλληνας. 

Αλλά αν αισθάνεσαι έτσι επείδη ο πρίγκπας της Ζαμπίας, βρήκε της μπανάνες της Τανζανίας σάπιες, υπάρχει ένα θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

"Προς το παρόν προσφέρει ορισμένες λύσεις για τους Ευρωπαίους πελάτες της, όμως όχι για τους Αμερικανούς πελάτες της."

Η VW θα αποζημειωσει τους Αμερικανους πελατες της, οχι ομως τους Ευρωπαιους

http://www.drive.gr/news/kosmos/i-vw-den-tha-apozimiosei-eyropaioys-pelates

Φυσικα, αλλο ΗΠΑ, αλλο Γερμανικη Ευρωπαικη ενωση.

Δημοσ.

στειλε διευθυνση να σου στειλω ενα λουκουμα ....τον κερδισες σαϊνη μου !!!

θε

Δεν έχει σημασία αν αισθάνεται κάποιος ή όχι περήφανος που είναι Έλληνας. 

Αλλά αν αισθάνεσαι έτσι επείδη ο πρίγκπας της Ζαμπίας, βρήκε της μπανάνες της Τανζανίας σάπιες, υπάρχει ένα θέμα. 

Θεμα θα υπηρχε εαν η VW δεν ειχε πουλησει στην Ελλαδα και χαιρομασταν με τα της Αμερικης Vs VW.....αλλα οταν εχει πουλησει καποιες χιλιαδες με το ιδιο θεμα οπως στο Αμερικα και βλεπεις οτι το κρατος σου ειναι ανικανο να διεκδικησει το αυτονοητο ....τοτε εχουμε να κανουμε με τις ιδιες σαπιες μπαμπανες που πουληθηκαν στις ΗΠΑ και στην χωρα την οποια βρισκεσαι(και λεω βρσικεσαι γιατι μπορει να μην εισαι ελληνας ) . εσενα προφανως σου αρεσει να τρως τις σαπιες και να χαιρεσαι ......συμφωνως με την δικη σου οπτικη του θεματος οπως την εθεσες περι μπανανας και τανζανιας !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από 20 χρόνια μπεμπας πήγα σε γαλλικό και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Το ίδιο προσπαθώ και για άλλα προιόντα,όπου μπορώ.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως μετά απ τετοιο σκάνδαλο θα περίμενα μια επιθετική εκστρατεία με χαμηλά επιτόκια promos κτλ κτλ... Αλλά δεν ...:-) τα ίδια και τα ίδια...:-)

Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από 20 χρόνια μπεμπας πήγα σε γαλλικό και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Το ίδιο προσπαθώ και για άλλα προιόντα,όπου μπορώ.

Προβληματα με τα σασμάν εχουν αυτα.

Πολλα λεφτα στα service...

Δημοσ.

Προβληματα με τα σασμάν εχουν αυτα.

Πολλα λεφτα στα service...

Ενα C2 παντως που εχω απο το 2004 ,δεν εχει βγαλει τιποτα πλην κατι καμμενα λαμπακια σε στοπ και πορειας ....βλαβες μηχανολογικες μηδενικες και απο ηλεκτρολογικα αναξιες αναφορας !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...