Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Γερμανοί να κάνουν λαμογιά; Πέφτω από τα σύννεφα........

Και συ παραπάνω φίλε Μάριε μάθε να λες το κακό, κακό, ακόμα κι αν δεν είναι Ελληνικό! Φτάνει πια με τον μαζοχισμό, αυτομαστίγωμα των Ελλήνων, δείξτε βρε σεις περηφάνια!!!! Έχουμε αρνητικά αλλά δεν είμαστε ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που έχουμε θέματα σαν κοινωνία. Βγάλτε περηφάνια και εγωισμό για τα καλά στοιχεία μας που δεν είναι λίγα. Μην περιμένετε τον κάθε ξένο φιλέλληνα να μας υποστηρίξει, στηρίξτε τον εαυτό σας μόνοι σας. Κρίνετε τα αρνητικά, αυτό μας κάνει καλύτερους, όχι όμως σε βαθμό Μ@λ@κίας. Φτάνει πια βαρέθηκα τους πεσιμιστές και τους λάτρεις της όποιας ξενόφερτης υποκουλτούρας.

Και δεν είμαι αυτός που θα σας αρχίσει, με Σωκράτες, Πλάτωνες και τα ρέστα, αλλά Με Ρίτσους, Καβάφηδες, Καστοριάδηδες, Σαμαράκηδες, Ελύτες, Καζαντζάκηδες, Γιαννάρες, κ.τ.λ. Υπάρχει πνεύμα Ελληνικό και όσο και αν σας φαίνεται φαύλο, ο Έλληνας ακόμα διδάσκει πολιτισμό, τον άνθρωπο σαν κέντρο της ζωής και όχι τους αριθμούς, το λέω χρόνια τώρα και ήλθε να επιβεβαιωθεί με τον τρόπο που συμπεριφερθήκαμε, Κράτος και Πολίτες στους λαούς που έχουν ανάγκες, ενώ Η "πολιτισμένη" Ευρώπη κλείνει σύνορα

Η VW είχε πλαστές εκπομπές ρύπων. Αυτό, πώς σε κάνει εσένα εθνικά υπερήφανο;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μαζευτούν τώρα όλοι ελληνο-τσολιάδες να γράψουν πόσο κακοί είναι οι Γεμρνανοί. 

Απόσο μπορώ να σκεφτώ, στη χώρα σου, άρα και σε σένα προκάλεσαν πολύ μεγάλο κακό, μερικά παραδείγματα είναι η χούντα που σκοτώσανε και κλέψανε ολόκληρη την χώρα, Siemens που συνέβαλε σε ότι βρώμικη συμφωνία υπήρξε προς όφελος της καταπατώντας τα δικαιώματα ολόκληρων των Ελλήνων, VW άλλο ένα παράδειγμα που ο μεγαλύτερος κλάδος εισοδήματος της Γερμανιας είναι η αυτοκινητοβιομηχανία της και συγκεκριμένα το μεγαλύτερο ποσοστό έχει η ίδια η VW που κατά τύχη σου λέει ψεματα και βγάζει πολλά λεφτά από αυτό(πάλι εις βάρος της χώρας σου).

Αν αυτό το σκάνδαλο αφορούσε καμιά ομάδα ή κανα ποστ του στυλ  "iPhone vs s7" πρώτος θα έπαιρνες θέση.

Επεξ/σία από tsagk21
  • Like 1
Δημοσ.

Πόλεμος λόμπι είναι.Και αυτά τα δικαστήρια τραβάνε πάνω απο μια 5ετία.Οι γερμαναράδες αντέξαν την πρώτη κρούση απο την άλλη πλευρά του ατλαντικού.Έρχεται όμως και άλλη,αυτή τη φορά με την DeutzeBank.Οι σάυρες εχουν παράγωγα τρισεκατομμυρίων χωρίς αντίκρυσμα.Η Κίνα που είναι και ο παγκόσμιος πιστωτής ΟΛΩΝ,έκανε ψευτοreset το περασμένο καλοκαίρι και εχασε 1,5 τρις ευρω το χρηματηστήριο της. Όσα και λεφτά να κόψουν στην Ευρωπαική Τράπεζα δεν φτάνουν να την σώσουν.

Εν ολίγης,για να μη κουράσω γιατί είναι λίγο πολύ γνωστά,θα ζήσουμε μεγαλεία...

Ποιός Soible,ποια Στικούδηηη....

• Like 1
Δημοσ.

Iphone, ναζί, κουλτούρα, Ελλάδα, VW. Ποιός να το πίστευε ότι αυτές οι λέξεις θα συγκροτούσαν πρόταση, πόσο μάλλον επιχείρημα. 

Δημοσ.

Για τη καταντια μας για ολα φταιει η γερμανια.στη δικαιολογια ειμαστε πρωτοι γιαυτο ειμαστε για τον .... καβαλα.ειμαστε χειροτεροι απο αυτους σε ολα σε τιποτα δεν ειμαστε αξιοι κ φταιμε μονο εμεις.καμια ευρωπη κ κανενας δε φταιει για τον πατο που εχουμε πιασει.μονο κακο κανουμε στο συνολο.

Δημοσ.

Κρατάω αυτό:

"Η Volkswagen προσπαθεί εδώ και έξι μήνες να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο του Dieselgate, χωρίς να έχει παρουσιάσει λύσεις για όλους τους πελάτες της. Προς το παρόν προσφέρει ορισμένες λύσεις για τους Ευρωπαίους πελάτες της, όμως όχι για τους Αμερικανούς πελάτες της..."

Ποιες λύσεις δώθηκαν στους Ευρωπαίους πελάτες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα VW ειναι ετσι και αλλιως ασυμφορα απο το 2000 και μετα, μια και καινε περιπου ενα λιτρο λαδι καθε 1500-2000 χιλιομετρα. Και οχι μονο τα VW αλλα και τα μεγαλα Audi.

Και να μην μιλησουμε για τα μικρα turbo και τις καδενες στα μεγαλυτερα VW. 

Οσοι αγοραζουν τα σαραβαλα τους, καλα να παθουν. Ιαπωνια και παλι Ιαπωνια.

Δημοσ.

μπογδανε, εσυ εισαι?

:P

και συνεχιζουμε να κρινουμε ολοκληρους λαους και πολιτισμους απο τις πραξεις μιας χουφτας πονηρων και δολιων οντων που υπαρχουν διασπαρτοι σε ολο το συμπαν!

Όχι λυπάμαι, δεν είμαι ο Μπογδάνος είμαι ο Νικήτας.

Καλά όλα αυτά που γράφεις και συμφωνώ μαζί σου ως ένα σημείο. Όμως η κουβέντα πάει για πολιτικοποίηση και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοια κουβέντα. Φίλε υπάρχει ένα σχέδιο ολοκληρωτικής καταστροφής και για άλλη μια φορά από ότι φαίνεται οι Γερμανοι ετοιμάζονται να καταστρέψουν πάλι κόσμο και εμείς απλά κατεβάζουμε βρακια. Για ποιο πνεύμα μιλάς αυτά παλιά στο Τέξας όχι πια, πραγματικά απορώ πως περάσαν τέτοια μυαλά από το τόπο μας τόσα χρόνια και τώρα έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε. Αυτά που αναφέρεις είναι μικρές αναλαμπές στη κακή νεοελληνική μας ιστορία φίλε γιατί αν κοιτάξεις πίσω μετα τη μεταπολίτευση είμαστε για τα κλάματα. Η Ελλάδα όσο κυβερνιέται από πρόδοτες ήταν είναι και θα είναι πιόνι των μεγάλων δυνάμεων....

Πολιτική είναι όποια συζήτηση έχει να κάνει με πολίτες. Αν μία παραπλάνηση των πολιτών προκαλεί πολιτική συζήτηση, καλώς. Τι δουλειά έχει το Τέξας, εννοείς παρελθόν; Ο Γιαννάρας ζει, Ο Σαμαράκης ζούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο Καζαντζάκης πριν από μερικές δεκαετίες, το ίδιο και ο Ελύτης και ο Καστοριάδης. Και μετά την μεταπολίτευση πολλοί από αυτούς. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε, εδώ πέρα, θέλετε να μου πείτε ότι δεν έχει ποιότητα νου ο άνθρωπος που γεννιέται στην Ελλάδα; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα Ελλήνων επιστημόνων, μόνο που δυστυχώς λόγω κατάστασης οι περισσότεροι φεύγουν πλέον. Στο χέρι μας είναι να βάλουμε στις θέσεις εξουσίας ανθρώπους ικανούς. Αυτό πρέπει να αλλάξει. 

Η VW είχε πλαστές εκπομπές ρύπων. Αυτό, πώς σε κάνει εσένα εθνικά υπερήφανο;

Δεν με ενδιαφέρει το θέμα να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα κατά τη γνωστή παρομοίωση. Δεν μου όμως αρέσει το αυτομαστίγωμα Μάριε, αυτό λέω. Βλέπω τα αρνητικά. Όχι ΜΟΝΟ τα αρνητικά. Όταν αναμασάμε μόνο τα αρνητικά και δεν βλέπουμε τα θετικά τότε όλη η πλάση μαυρίζει. Δείτε τα θετικά παραδείγματα και πάρτε δύναμη από αυτά. Τα αρνητικά τα ξέρουμε όλοι οκ με το να τα κλωθογυρίζουμε απλώς, στο μυαλό μας δεν κάνουμε τίποτα.

Ρώτα ένα Ιταλό να σου πει κάτι για τη χώρα του. Θα ξεκινήσει με το "Bella Italia" και θα συνεχίσει με τη ferrari, τη lamborgini, το ποδόσφαιρο, τα τυριά, τα κρασιά, τη μόδα, τα ιταλικά παπούτσια, το ιταλικό ελαιόλαδο, κ.τ.λ. Πρώτα τα θετικά θα σου πει για τη χώρα του. Δεν θα τον ακούσεις να σου πει πρώτα για τον Μπερλουσκόνι, για τον Μουσολίνι, για την Τσιτσιολίνα (βουλευτής διετέλεσε η κυρία), για την διαφθορά στη χώρα του, για την cosa nostra, κ.τ.λ. Γιατί; Γιατί είναι υπερήφανος γι αυτό που είναι. Μήπως δεν ξέρει τα αρνητικά της χώρας του; Όχι φυσικά, αλλά την αγαπά γι αυτό που είναι και την προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Αυτό είναι που δεν κάνουμε εμείς. Αναπαράγουμε μόνο και πάντα τα αρνητικά. Πουλάνε βέβαια και στις ειδήσεις και στις παρέες. Αυτός ο τρόπος σκέψης πρέπει να αλλάξει.

• Like 3
Δημοσ.

Για τη καταντια μας για ολα φταιει η γερμανια.στη δικαιολογια ειμαστε πρωτοι γιαυτο ειμαστε για τον .... καβαλα.ειμαστε χειροτεροι απο αυτους σε ολα σε τιποτα δεν ειμαστε αξιοι κ φταιμε μονο εμεις.καμια ευρωπη κ κανενας δε φταιει για τον πατο που εχουμε πιασει.μονο κακο κανουμε στο συνολο.

συγνώμη που παραθέτω το post σου αλλα αν το σκυλί και το παιδί τα καλομάθεις δεν φταινε αυτά αλλα οι γονείς και τα αφεντικά ,και κάτι άλλο γιατί να έχουμε τύψεις ,επειδή θέλαμε μια πιο άνετη ζωή,δεν το κατάλαβα γιατί πρέπει να είμαστε μεροδούλι -μεροφάι ?

γεννιόμαστε για να βασανιζόμαστε ?

δηλαδή οι γερμανοί και οι ελβετοί ειναι πιο μάγκες και είμαι πολύ κατά για το οτι κάποιο έχουν αποφασίσει να υπάρχουν στον χάρτη και οι λεγόμενες τριτες χώρες.....

Δημοσ.

Αν ρωτήσω ένα Ιταλό, γιατί είναι υπερήφανος, δεν θα μου πει διότι η VW έκανε σκάνδαλα. 

Μάθε να τοποθετήσε ανάλογα με το θέμα και μην τα μπλέκεις όλα. 

Fun fact:

Η Lamborghini ανήκει στην VW. 

Δημοσ.

<p>Αν ρωτήσω ένα Ιταλό, γιατί είναι υπερήφανος, δεν θα μου πει διότι η VW έκανε σκάνδαλα. </p> <p> </p> <p>Μάθε να τοποθετήσε ανάλογα με το θέμα και μην τα μπλέκεις όλα. </p> <p> </p> <p> </p> <p>Fun fact:</p> <p>Η Lamborghini ανήκει στην VW. </p>

Θα τοποθετούμαι όπου θέλω και όπως θέλω

φίλε μου, ιδίως μάλιστα όταν δεν προσβάλλω κάποιον. Αν δεν θέλεις να προσπερνάς τις τοποθετήσεις μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απόσο μπορώ να σκεφτώ, στη χώρα σου, άρα και σε σένα προκάλεσαν πολύ μεγάλο κακό, μερικά παραδείγματα είναι η χούντα που σκοτώσανε και κλέψανε ολόκληρη την χώρα, Siemens που συνέβαλε σε ότι βρώμικη συμφωνία υπήρξε προς όφελος της καταπατώντας τα δικαιώματα ολόκληρων των Ελλήνων, VW άλλο ένα παράδειγμα που ο μεγαλύτερος κλάδος εισοδήματος της Γερμανιας είναι η αυτοκινητοβιομηχανία της και συγκεκριμένα το μεγαλύτερο ποσοστό έχει η ίδια η VW που κατά τύχη σου λέει ψεματα και βγάζει πολλά λεφτά από αυτό(πάλι εις βάρος της χώρας σου).

Αν αυτό το σκάνδαλο αφορούσε καμιά ομάδα ή κανα ποστ του στυλ  "iPhone vs s7" πρώτος θα έπαιρνες θέση.

Ασε μας ρε αγορακι μου με τις ρητοριες σου.οποια συμφωνια και αν εγινε συμετειχαμε και μεις.Εμεις οι ιδιοι θελαμε κ καναμε τετοιες συμφωνιες, κανενας δε κανει μονομερως συμφωνιες και κανεις δε μας αναγκασανε να παρουμε μερος θελαμε κ το καναμε.Ελιωσε πια αυτη η καραμελα οτι παντα μας φταινε ολοι οι αλλοι.Πρωτα εμεις φταιμε.Τα εχετε βαλει με τη VW, Bosch, Siemens.Στη τελικη ας ειμασταν αξιοι κ μεις να δημιουργουσαμε τετοιες εταιρειες αλλα με τι μυαλο οταν η μονη μας εννοια ειναι πως θα βλαψουμε τον διπλανο μας κ πως θα πιτσιλισουμε καμια χαζογκομενα.

Δημοσ.

Πολιτική είναι όποια συζήτηση έχει να κάνει με πολίτες. Αν μία παραπλάνηση των πολιτών προκαλεί πολιτική συζήτηση, καλώς. Τι δουλειά έχει το Τέξας, εννοείς παρελθόν; Ο Γιαννάρας ζει, Ο Σαμαράκης ζούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο Καζαντζάκης πριν από μερικές δεκαετίες, το ίδιο και ο Ελύτης και ο Καστοριάδης. Και μετά την μεταπολίτευση πολλοί από αυτούς. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε, εδώ πέρα, θέλετε να μου πείτε ότι δεν έχει ποιότητα νου ο άνθρωπος που γεννιέται στην Ελλάδα; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα Ελλήνων επιστημόνων, μόνο που δυστυχώς λόγω κατάστασης οι περισσότεροι φεύγουν πλέον. Στο χέρι μας είναι να βάλουμε στις θέσεις εξουσίας ανθρώπους ικανούς. Αυτό πρέπει να αλλάξει. 

Μου αρέσει που είσαι αισιόδοξος αλλά δεν αρκεί. Αυτός ο τόπος για να ισιώσει θέλει βούρδουλα φίλε μου και άσε τους πολιτισμούς και τη ποιότητα ανθρώπων στην άκρη προς το παρών. Δε φταίνε μόνο οι πολιτικοί για ότι περνάμε για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας... Βλέπεις εσύ κανένα άνθρωπο ικανό στην εξουσία για να ξέρω, εκτός και αν ζεις σε άλλη χώρα. Εδώ "ανεβαίνουν" αυτοί που μας βολεύουν γιατί έστι έχουμε μάθει και αυτό δεν αλλάζει... Για αυτό σου λέω η κατάσταση μόνο με βουρδουλα αντιμετωπίζεται... Όσο αναφορά το "τέξας" ναι είναι σχήμα λόγου εννοώ παρελθόν.

Η κουβέντα είναι πολύ μεγάλη που πάμε να ανοίξουμε και δε μας φτάνει ένα ολόκληρο forum για να τη τελειώσουμε... Για να είμαστε και εντός του θέματος λοιπόν θα κλείσω με μια κουβέντα που είχε πει ο Τσόρτσιλ:

"Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις το λόγο. Το ξέρουν αυτοί"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...