Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Toyota 3.0D-4D VIGO του 2006. Ο μηχανικός μου μου είπε μια συμβουλή να κάνω ώχτε να μην έχω ποτέ πρόβλημα με την τρόμπα πετρελαίου. Αυτό που μου είπε να κάνω είναι να έχω μισό ντεπόζιτο γεμάτο και να ρίξω μέσα 1 γαλόνι καθαρο πετρέλαιο(κηροζίνη) και στην συνέχεια να γεμίσω το ντεπόζιτο. Με αυτό το τρόπο μου είπε θα καθαρίση την τρόμπα.

Θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πραγματικά πολύ καλά πάνω στο θέμα, γιατί φοβάμαι μήπως προκαλέσει κάποιο άλλο πρόβλημα ...

Δημοσ.

Προσωπικά, δεν θα έριχνα τίποτα μέσα στο ντεπόζιτο.

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνεις?

Στο φορτηγό πάντως την επισκεύασα την τρόμπα πετρελαίου.Υπάρχουν οι λεγόμενοι "τρομπάδες"

Δημοσ.

σχεδον 200 000 χωρίς να έχει κάποιο θέμα το αυτοκίνητο... έτσι θα κάνω και γώ μαλλον δεν θα ρισκάρω. ο μηχανικόε είναι μεγάλος σε ηλικία σίγουρα δεν μου το είπε για κακό αλλά πιστέυω είναι του στυλ "γιατροσοφια της γιαγιας"

Δημοσ.

Κοιτα οτι πρεπει να καθαρισεις τον ρεζερβουάρ καποια στιγμη σε αυτα τα χιλιομετρα θα στο συνιστούσα.

Δηλαδη θα πας να στο βγαλουν και να το πλυνουν,αυτο μεσα εχει ενα φιλτρακι, που με το βιοντίζελ γεμιζει γλιτσα.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι που πέρασα ΚΤΕΟ έπιασα συζήτηση με ένα ταξιτζή και μου είπε ότι για να περάσουν ΚΤΕΟ βάζουν καθαρό πετρέλαιο για να μη βγάζει πολλούς ρύπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...