Click4Money Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Έχω ένα Toyota 3.0D-4D VIGO του 2006. Ο μηχανικός μου μου είπε μια συμβουλή να κάνω ώχτε να μην έχω ποτέ πρόβλημα με την τρόμπα πετρελαίου. Αυτό που μου είπε να κάνω είναι να έχω μισό ντεπόζιτο γεμάτο και να ρίξω μέσα 1 γαλόνι καθαρο πετρέλαιο(κηροζίνη) και στην συνέχεια να γεμίσω το ντεπόζιτο. Με αυτό το τρόπο μου είπε θα καθαρίση την τρόμπα. Θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πραγματικά πολύ καλά πάνω στο θέμα, γιατί φοβάμαι μήπως προκαλέσει κάποιο άλλο πρόβλημα ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω αν ισχυει αλλα πως θα την βαλεις μεσα και που θα την βρεις ??
Click4Money Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Στο ντεπόζιτο καυσίμων θα την βάλω μου είπε, πουλάνε αρκετοί
NT1G Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πια είναι η θεωρία πίσω από την κηροζίνη που κάνει καλό στην αντλία του πετρελαίου;
meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Προσωπικά, δεν θα έριχνα τίποτα μέσα στο ντεπόζιτο. Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνεις? Στο φορτηγό πάντως την επισκεύασα την τρόμπα πετρελαίου.Υπάρχουν οι λεγόμενοι "τρομπάδες"
Click4Money Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 σχεδον 200 000 χωρίς να έχει κάποιο θέμα το αυτοκίνητο... έτσι θα κάνω και γώ μαλλον δεν θα ρισκάρω. ο μηχανικόε είναι μεγάλος σε ηλικία σίγουρα δεν μου το είπε για κακό αλλά πιστέυω είναι του στυλ "γιατροσοφια της γιαγιας"
Liverpool89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Κοιτα οτι πρεπει να καθαρισεις τον ρεζερβουάρ καποια στιγμη σε αυτα τα χιλιομετρα θα στο συνιστούσα. Δηλαδη θα πας να στο βγαλουν και να το πλυνουν,αυτο μεσα εχει ενα φιλτρακι, που με το βιοντίζελ γεμιζει γλιτσα.
Invader Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το καλοκαίρι που πέρασα ΚΤΕΟ έπιασα συζήτηση με ένα ταξιτζή και μου είπε ότι για να περάσουν ΚΤΕΟ βάζουν καθαρό πετρέλαιο για να μη βγάζει πολλούς ρύπους.
Invader Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Kerosun και αυτό που εχουν χύμα μερικά βενζινάδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα