Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή golf 5

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το 1.4 ... Στα χαρτιά η διαφορά τους είναι κανενα λίτρο για αυτό το υπολόγισα στα 8.5 με 9.

Κακός κάναμε θέμα για άλλη μια φορά την κατανάλωση οου ειναι κατι που δεν απασχολεί.

οκ απλα να ξερεις η διαφορα στην καταναλωση παιζει σε πολλα δεδομενα βαρος σκαφους/επιδοσεις(αλογα)/κυβικα(ποσο ζοριζεται ο κινητηρας για να πιανει αυτα που πιανει),αλλα η διαφορα δεν παιζει τοσο χαμηλα, στο λιτρο δηλαδη.

Απλα να ξερεις πως εαν παρεις διλιτρο δεν το ξεφορτωνεσαι ευκολα οποτε πρωτα αποφασισε εαν θελεις επιδοσεις η οικονομια.Το κυριοτερο αυτο ειναι γιατι αν πας σε οικονομικο οπου δεν σε ενδιαφερει το γκαζι παιζουν πολλες κατηγοριες 4χ4,λιμουζινα κτλ κτλ.

Εαν πας για επιδοσεις σε αυτο το μπατζετ λιγοστευουν κατα πολυ οι επιλογες σου και οποτε θα ειναι ποιο ευκολο να βρεις.

Το γκολφακι ειναι κλασικη επιλογη και συνηθως δεν μενουν πολλοι δυσαρεστημενοι,μπορεις να δεις και για scirocco το οποιο ειναι ομορφο αμαξι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το οποίο Scirocco είναι ίδιο με το Golf 5 εσωτερικά.

Σημαντική αλλαγή όντως.

βρέ λεβέντη εχει καμμιά σχέση εξωτερικά τό golf μέ τό scirocco ???? εσωτερικά εχεις δίκιο ειναι τό ιδιο εξωτερικά ομως ειναι η νυχτα μέ τήν ημέρα ...οταν περνά ενα scirocco τό κυτάζεις κ τό ξανακυτάζεις , οταν περνά golf αδιαφορία ( κ γι αυτό ειναι κ ενα λόγος πού τά scirocco κρατάνε υψηλές τιμές σάν μεταχειρισμένα σέ σύγκριση μέ τα golf )

οταν περνά ενα scirocco τό κυτάζεις κ τό ξανακυτάζεις ,

Αυτό και τα Pagani.

Το αμάξι από μέσα θα το βλέπει.

Να λέγαμε τουλάχιστον για κανένα Scirocco R να είχε κάποιο νόημα.

Σημερα που ημουν σε ελαφρως πηγμένη Βουλιαγμενης θυμηθηκα το φόρουμ

classifieds-179314-0-02533500-1459552167_thumb.jpg

Μετα εδειξε και 7 για λιγο, και μολις ανοιξε ο δρομος επεσε.

Εν τω μεταξυ η βενζινη ειναι οπως φαινεται πριν τη μεση μια γραμμη και το trip ειναι απ οταν γέμισα.

Ενας πρόχειρος υπολογισμός παίρνοντας ως δεδομενα οτι η βενζινη ειναι στο μισο και τα χλμ 340, μου βγαζει καταναλωση 7.3

(Παιρνει 50λιτρα)

Οποτε και...μαθηματικα τα νουμερα βγαινουν εκει που τα θεωρουσα :D

Σημερα που ημουν σε ελαφρως πηγμένη Βουλιαγμενης θυμηθηκα το φόρουμ

Μετα εδειξε και 7 για λιγο, και μολις ανοιξε ο δρομος επεσε.

Εν τω μεταξυ η βενζινη ειναι οπως φαινεται πριν τη μεση μια γραμμη και το trip ειναι απ οταν γέμισα.

Ενας πρόχειρος υπολογισμός παίρνοντας ως δεδομενα οτι η βενζινη ειναι στο μισο και τα χλμ 340, μου βγαζει καταναλωση 7.3

(Παιρνει 50λιτρα)

Οποτε και...μαθηματικα τα νουμερα βγαινουν εκει που τα θεωρουσα :D

Ε περνά το μια φορά πάνω από τα 10, έτσι για να λες ότι το σκίζεις  :P

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αν αλλάξουν τα τέλη του 2017 όπως λένε , το 6αρι διλιτρο θα πληρώνει ποιό λιγα απο το δικό μου. Το κέρατο τους σε γιατρούς να τα φάνε.

Μαργαριτα με 120 στο κοντερ και cruise control ενεργοποιημενο σε ευθεια εθνικης οδου χωρις ανηφορες-κατηφορες ποσο γραφει;Εχω την περιεργεια να το συγκρινω με το δικο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...