panaggiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπερα στο forum, ειμαι 19 χρονων και σκεφτομαι να αγορασω ενα δικυκλο. Σε 1 μηνα γινομαι 20, και τοτε σκοπευω να βγαλω το διπλωμα, οποτε τα επιτρεπτα απο τον νομο cc ειναι 250-300. Ξερω οτι η επιλογη του οχηματος σχετιζεται με πολους παραγοντες τους οποιους θα αναλυσω: 1)Η χρηση της μηχανης θα ειναι εξολοκληρου σχεδον εντος πολης (μενω θεσσαλονικη και η μεγαλυτερη διαδρομη που ΙΣΩΣ χρειαστει να κανω εκτως ειναι μεχρι τις σερρες=85 χμ και την χαλκιδικη=80χμ, 1-2 φορες τον χρονο αλλα υπαρχει και αυτοκινητο για αυτην την διαδρομη οποτε δεν καιγομαι να παω με την μηχανη) 2)Με ενδιαφερει παρα πολυ η οικονομια του οχηματος, κυριως σε καταναλωση και σερβις, καθως θα μετραει 13000-15000χμ τον χρονο εντως πολης αλλα και σε παγεια εξοδα (ασφαλεια-τελη). 3)Δεν με νοιαζει να εχει νευρο η γκαζι, δεν προκειτε να κανω ουτε κοντρες ουτε να βγαλω την Κ@@@@ μου πανω της, την χρειαζομαι για να πηγαινω απο το σημειο Α στο σημειο Β. 4)Αισθητικα δεν μου αρεσουν τα παπια, αλλα τρελαινομαι για street μηχανες. 5)Η ασφαλεια μου με ενδιαφερει οσο και η οικονομια 6)Θα χρειαστε να κανω και διαδρομες δικαβαλο, με κοπελα και μικρες αποστασεις χωρις ανηφορες. 7)Τελος θα προτιμουσα να βρω κατι μεχρι 1500 ευρω, γιατι θα χρειαστω κιαλα για κρανος-στολη-συναγερμο Λαμβανοντας υποψη τα παραπανω εχω καταληξει στα: Honda cbf 125 και cbr 125r, κλεινοντας στο 1ο λογω τιμης και καταναλωσης. Θα ηθελα την αποψη σας για το αν θα με καλυψουν τα 2 αυτα μηχανακια, και βεβαια αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο!! Διαβαζω σε διαφορα forums οτι τα 125 ειναι λιγα και να παω σε 250, να δω για ninja και cbr 250. Γιαυτο να λαβετε υποψη σας οτι ειμαι φοιτητης και με ενα budget 450-500 ευρω τον μηνα απο την δουλεια δεν μου περισεβουν παρα πολλα για να τα πινει η μηχανη! Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα