Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήγα στον οτε πριν περίπου ένα μήνα για να κάνω συμβόλαιο για ιντερνέτ. Αφού λοιπόν έκανα το συμβόλαιο και πέρασαν περίπου 10 μέρες και δεν είχε έρθει τεχνικός του οτε σπίτι μου πήγα η ίδια στα γραφεία τους. Τέλος πάντων μου είπαν ότι δεν ήρθαν γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για να μου δώσουν. Εν το μεταξύ η σπιτονοικοκυρα μου μου είπε ότι σχεδόν πάντα το σπίτι μου είχε τηλέφωνο, δηλαδή ο προηγουμενος ενοικιαστής είχε σύνδεση. Το σπίτι έχει κανονικά βύσμα και καλώδιο για τηλέφωνο. Και ρωτώ, τι μπορεί να παιζει; Σκοπεύω να πάω να ρωτήσω μέσα στη βδομάδα και η ίδια.

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να σου απαντησω οσο πιο απλα γινεται χωρις τεχνικους ορους κλπ.

Η περιοχη που θελεις να βαλεις Internet και κατά συνεπεια και τηλεφωνο εχει πχ 100 γραμμες διαθέσιμες για να διαθεσει , αν τις εχει διαθεσει ηδη και τις 100 καταλαβαίνεις ότι απλα δεν γινεται , τωρα για το αν ειχε τηλεφωνικη γραμμη το σπιτι αυτό σημαινει ότι μολις εγινε η ακυρωση της γραμμης αυτή δωθηκε σε καποιον που ειχε κανει αιτηση οποτε και την πηρε , ελπιζω να σε καλυψα.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο κέντρο και το σπίτι έχει πολύ καλή τιμή, οπότε αυτό είναι λίγο δύσκολο μιας που σπουδάζω σε νησί που βρίσκεις πολύ δύσκολα καλό σπίτι. Θα περιμένω μέχρι την επόμενη εξεταστική. Λογικά θα φύγουν άτομα και θα ανοίξουν γραμμές.

Δημοσ.

Είμαι στο κέντρο και το σπίτι έχει πολύ καλή τιμή, οπότε αυτό είναι λίγο δύσκολο μιας που σπουδάζω σε νησί που βρίσκεις πολύ δύσκολα καλό σπίτι. Θα περιμένω μέχρι την επόμενη εξεταστική. Λογικά θα φύγουν άτομα και θα ανοίξουν γραμμές.

Εσυ αυτό που πρεπει να κανεις είναι να κρατησεις την αιτηση που εχεις κανει γιατι κρατας και την προτεραιοτητα σε περιπτωση που βρεθει γραμμη, μην την ακυρωσεις. Επισης μπορεις ανα διαστήματα πχ ανα 15 μερες να τους κανεις και ένα τηλεφωνο μηπως και εχει ελευθερωθεί καμια γραμμη , ξερω είναι λιγο σπαστικο . 

Δημοσ.

Εσυ αυτό που πρεπει να κανεις είναι να κρατησεις την αιτηση που εχεις κανει γιατι κρατας και την προτεραιοτητα σε περιπτωση που βρεθει γραμμη, μην την ακυρωσεις. Επισης μπορεις ανα διαστήματα πχ ανα 15 μερες να τους κανεις και ένα τηλεφωνο μηπως και εχει ελευθερωθεί καμια γραμμη , ξερω είναι λιγο σπαστικο . 

Πριν απο λιγο μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε η κοπελα οτι η αιτηση μενει ενεργη 2 μηνες, οποτε υπομονη μεχρι τοτε

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου είναι έλλειψη ακραίου δικτύου και χρειάζεται υπομονή. Και επειδή μπορεί να καθυστερήσει πάρα πολύ, στη θέση σου, θα κοιτούσα να βολευτώ με διαφορετικό τρόπο πρόσβασης μέχρι -και όποτε- βρεθεί κάτι διαθέσιμο.
(αυτό για τους 2 μήνες πράγματι ισχύει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...