underdogg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ποια καρτα gpu φοραει το συγκεκριμένο; NVIDIA GTX 765M με 2 GB NV14E-GE J55PH
delakias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 8 Beeps ειναι η κάρτα γραφικων. Πηγες να κανεις καποιο overclock με custom bios? Δοκιμασε να την βγαλεις την καρτα και να ποσταρεις μονο με την intel 1
underdogg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 8 Beeps ειναι η κάρτα γραφικων. Πηγες να κανεις καποιο overclock με custom bios? Δοκιμασε να την βγαλεις την καρτα και να ποσταρεις μονο με την intel όχι δεν πείραξα κανένα setting. *θα την βγάλω και θα δω σας ευχαριστώ όλους για τις ιδεες θα δοκιμάσω κάποια πράγματα αύριο
underdogg Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) updatediscrete vga εκτός ✓καλώδια των οθονών ✓καμία διαφορά. 8 beeps σταθερά. Είδα κάτι πολύ κουλό. Βγάζω το καλώδιο της οθόνης, τον ανοίγω και δεν ανοίγει. παρατήρησα ότι δεν δίνει το τροφοδοστικό, κλείνει και λαμπάκι του. βγάζω από την πρίζα ξαναβάζω κι επανέρχεται. κύκλωμα ασφάλειας δεν είναι αυτό; και τι έχει να κάνει με την οθόνη;... Λοιπόν, μετά από τηλεφώνημα που έριξα σε ένα μαγαζί το οποίο το πρότεινε φίλος από την σελίδα (να 'ναι καλά) ο τεχνικός μου είπε ότι στα R5 κρατάει vrm λόγω επεξεργαστή και δεν κάνει reset με βγάλσιμο της μπαταρίας. μου λέει βάζουν καινούριο cpu πάνω για να κάνει reset . τεσπά μετά απ΄΄ολα αυτά θα το πάω εκεί για διάγνωση, μου είπαν ότι είναι και δωρεάν. δεν έχω τίποτα να χάσω. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από underdogg
underdogg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το γύρισα από το σέρβις το μπ***ελάκι μου! Καμμένη μητρική κάπου/κάπως που δεν διορθώνεται. Το παρέλαβε γνωστός μου για μένα γιατί δεν άδειαζα. Υποθέτω δεν είναι κάποιος πυκνωτής ή κάποιο εύκολο ολοκληρωμένο γιατί τα παιδιά εκεί ήταν πολύ κομπλέ και μου έιπαν ότι γενικά αλλάζουν οτιδήποτε είναι δυνατό να αλλαχθεί πάνω στην mobo. Πρότειναν καινιούρια μητρική με 300€ (χωρίς κέρδος από τη πλευρά τους ) -να σημειωθεί το επίσημο σέρβις ζητάει 350 - αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω.Κατασκευή '13 m17-r5 , i7 ivy 4 πυρήνες, gtx 765M, 750gb hdd, m2 ssd, 16gb ram. 300ευρώ ή να παίξω ένα refurbish στο R3 Που έχω με καμμένη vga; προς τα εκεί το κόβω πάντως. θα τσεκάρω αν κάνει η 765 πάνω στη μητρική του r3 και θα το φορτώσω με σκληρό, ssd κλπ. ραμ και cpu μάλλον πούλημα όσο όσο και η lcd κιτ από ebay να γίνει stand alone. ίσως την παλιά vga του r3 την φουρνίσω (amd 6990m blackcomb) Δράμα η εμπειρία μου με τα aw. δεν αγγίζω ποτέ ξανά, ό,τι χειρότερο έχω δει. 2 λαπτοπ πάνω σε ups και σταθεροποιητή, σε βάσεις coolermaster και με μέτριο gaming, Στην διετία 1-2 μηνες μετά την εγγύηση, το ένα με καμμένη μητρική το άλλο με καμμένη κάρτα. ΠΕΤΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα