Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε κάνα μήνα περίπου θα αγορασω κάρτα γραφικών (gtx 970) και είμαι ανάμεσα σε 2 υλοποιήσεις . Η 1η είναι της msi και η άλλη της gigabyte η g1 . Το θέμα μου όμως είναι αν θα την χωράει το κουτί που έχω (bitfenix Comrade Window) .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε κάνα μήνα περίπου θα αγορασω κάρτα γραφικών (gtx 970) και είμαι ανάμεσα σε 2 υλοποιήσεις . Η 1η είναι της msi και η άλλη της gigabyte η g1 . Το θέμα μου όμως είναι αν θα την χωράει το κουτί που έχω (bitfenix Comrade Window) .

Ευχαριστώ

έχω ακριβώς το ίδιο set με την msi , με μητρική msi g150 gaming series , μια χαρά θα σου χωράει.

Δημοσ.

Msi>gigabyte>asus

Η asus το μονο premium που εχει ειναι η τιμη

επειδη ειχα και τις 3,

asus>msi>gigabyte.Aπο ποιοτητα κατασκευης μεχρι παρελκομενα(πχ κουτι κ.τ.λ)

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει οτι review και να ψαξεις αυτο λεει, μιλωντας παντα για overclockability, noise levels, θερμοκρασια..

Αλλα αμα εχει καλυτερο κουτι και περισσοτερα καλωδια η asus τοτε ναι πασο εχετε δικιο...δεν.

• Like 4
Δημοσ.

Αποψη σου και μονο.

επειδη εχω την 970 και το ειχα ψαξει ανελεητα. Αν και φιλος της asus (<-sxedon fanboy) επελεξα την giagbyte g1 . Ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο φιλος msi>gigabyte>asus ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΛΟΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΑ. και αυτο προκυπτει απο ψυξη των μνημων και δυνατοτητα OC .

οπως επισης η asus αν θυμαμαι δεν εχει 2 καλωδια τροφοδοσιας.. και ελαφρως χειροτερη ψυξη των μνημων

Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη αλλα απο που και ως που η Msi πανω απο την gigabyte???Ξεχνατε τα προβληματα στις Msi 970 με τους ανεμιστηρες/αυτοκολλητο πανω κλπ????Το ιδιο και οι Asus???Τα περισσοτερα Rma για 970(οπως και για 290)ηταν σε Asus καρτες γραφικων.Και η gigabyte εβγαλε προβληματακια αλλα ηταν τα γνωστα με Coil whine που τα εχουν σχεδον ολες οι καρτες...

Δεν γινεται ομως με τα προηγουμενα προβληματα που εμφανιστηκαν να βλεπω και παραπανω σχολια περι Asus ως η καλυτερη και παει λεγοντας.

Η αληθεια ειναι οτι οι Msi στην Nvidia μερια ειναι οντως αξιολογες καρτες οπως και οι gigabyte. Για τις Asus παντως γενικα εχει πεσει παρα πολυ η ποιοτητα τους τα τελευταια χρονια ειτε σε καρτες γραφικων(εκτως των Platinum εκδοσεων),ειτε σε μητρικες,ειτε σε οθονες κλπ.

παρε της asus  φιλε μου πολυ καλυτερη υλοποιηση

Και αυτο προκυπτει απο που ακριβως??

επειδη εχω την 970 και το ειχα ψαξει ανελεητα. Αν και φιλος της asus (<-sxedon fanboy) επελεξα την giagbyte g1 . Ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο φιλος msi>gigabyte>asus ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΛΟΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΑ. και αυτο προκυπτει απο ψυξη των μνημων και δυνατοτητα OC .

οπως επισης η asus αν θυμαμαι δεν εχει 2 καλωδια τροφοδοσιας.. και ελαφρως χειροτερη ψυξη των μνημων

Και ακριβοτερη τιμη.Κατα τα αλλα ''καλυτερη''  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

τα reviews τοτε εδιναν την msi ελαφρως καλυτερη απο gigabyte αλλα την gb ως καλυτερο vfm 

η asus ηταν αρκετα πισω και το μονο που την εσωζε ηταν οι αθορυβοι ανεμιστηρες (αυτο δεν το καταλαβα ποτε... και η gigabyte ειναι παντελως αθορυβη οτι και να κανεις πανω της...)

Δημοσ.

τα reviews τοτε εδιναν την msi ελαφρως καλυτερη απο gigabyte αλλα την gb ως καλυτερο vfm 

η asus ηταν αρκετα πισω και το μονο που την εσωζε ηταν οι αθορυβοι ανεμιστηρες (αυτο δεν το καταλαβα ποτε... και η gigabyte ειναι παντελως αθορυβη οτι και να κανεις πανω της...)

Μαντεψε ομως τι κοιταζουμε εμεις σαν αγοραστες μιας και οι δυο καρτες(Msi και gigabyte)κλοκαρουνε καλα.Προφανως και την χαμηλοτερη τιμη. Και στην Ελλαδα ειδικα τον πρωτο καιρο που ειχε 429ευρω απο το Πλαισιο(γιατι ηταν απο τα λιγα καταστηματα που φερνανε τοτε την Msi)και με το προβλημα με τους ανεμιστηρες,ε δεν μπορω να την θεωρησω καλυτερη.

Τωρα αν εχει διορθωθει το προβλημα αυτο και μιας και παιζουν στα ιδια χρηματα ουτε παλι την θεωρω καλυτερη,απλα λεω οτι ''διαλεγεις οποια σου αρεσει μιας και ειναι ιδιες''.

Δημοσ.

MSI πιο μπροστα ή στα ισα με Gigabyte και μετα Asus.....Τις 2 πρωτες τις ειχα την Asus την ειχε φιλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...