Προς το περιεχόμενο

χαμος στις usb! δεν αναγνωριζει gamepad

monty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 3 συσκευες σε usb:

Μια ταμπλετα της Wacom, δουλευει μια χαρα.

Ενα bluetooth dongle της Οmnius. Δουλευει μια χαρα, αλλα στο boot κανει ενα μπιπ. Οταν δεν ειναι συνδεδεμενο, δεν κανει μπιπ. :D

Ενα gamepad Saitek 2500. Το πηρα σημερα. Μετα την εγκατασταση των drivers μου λεει να το συνδεσω, για να γινει το configuration, αλλα δεν το αναγνωριζει. "Κολλαει" στην οθονη της εγκαταστασης, δεν κανει ουτε shutdown. Στην επανεκκινηση δε, οταν ειναι συνδεδεμενο το gamepad, κανει αλλο ενα μπιπ (το συνολο 2 μαζι με του bluetooth). Επισης, οταν κανω απεγκατασταση τους drivers του gamepad, "χανονται" και οι drivers της ταμπλετας και του bluetooth, οποτε πρεπει να τους ξαναεγκαταστησω

Στο site της Saitek λεει οτι τετοιο προβλημα μπορει να εχουν οι καινουργιοι drivers. Εγω ομως εχω την προηγουμενη εκδοση που υποτιθεται οτι λειτουργουν κανονικα

Βιαζομαι να παιξω Pro Evolution, γιατι κουραστηκα με τα πληκτρα! Σε οποιον με βοηθησει θα αφιερωσω το πρωτο μου γκολ με το gamepad! :D :D :D

Δημοσ.

Μετα απο προσπαθεια κατι εγινε με το gamepad. :)

Πρεπει να εχω εγκατεστημενους τους καινουργιους μαζι με τους παλιους drivers.Οταν ειναι μονο οι παλιοι δε βγαζει το ονομα του gamepad στον device manager.

Τωρα με απασχολουν τα μπιπ κατα το boot! Με ενοχλουν δηλαδη.

Γιατι ακουγονται? Δε μου βγαζει κανενα μηνυμα λαθους στην εκκινηση (εκτος κι αν δεν προλαβαινω να το διαβασω)

Δημοσ.

Kalo einai na bgalis ta alla efoson pezoun ke na afisis sto usb mono game pad. Efoso dis me poious drivers pezi stosta kai to game doulevi sosta ksanavazis ta ipolipa usb devices kai i think u got it.

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα και εγω! Μολις εκανα την εγκατασταση και εκλεισα το Pc παω μετα απο λιγο να το ανοιξω και τσουπ Μπλε οθονη στα ΧΡ στην εκκεινηση των windows. Reset και παλι τα ιδια! Μολις το εβγαλα απο την USB ο υπολογιστης μπηκε στα Windows. Απεγκατασταση των Drivers και εξω απο την πορτα!!!!!!

Δημοσ.
Kalo einai na bgalis ta alla efoson pezoun ke na afisis sto usb mono game pad. Efoso dis me poious drivers pezi stosta kai to game doulevi sosta ksanavazis ta ipolipa usb devices kai i think u got it.

Το εκανα κι αυτο, αλλα δε βοηθησε ιδιαιτερα. Μια χαρα παιζει το gamepad τωρα, απλα ειναι αυτα τα μπιπ στο boot. Οταν ξεκιναω με τις συσκευες, δεν ακουγεται τιποτα. Οταν ξεκιναω με gamepad η/και bluetooth στις usb, κανουν μπιπ.

Δημοσ.
Ta mpip proerxonte apo to mobo kai eki prepei na prosanatolisis tin erevna sou gia na dis to logo gia ton opio sou to kani afto. Kalo gaming kai polla gol.

Ευχαριστω, τα γκολ αρχισαν ηδη να πεφτουν βροχη,αν και στην αρχη τρομαξα λιγο(μονο 2-1 με την Αυστρια?)

Διαβασα καπου οτι στα motherboards της Asus (εχω το P4P800 deluxe) κανει τοσα μπιπ οσα και οι συσκευες usb εχεις συνδεδεμενες. Εχει κανενας αλλος το ιδιο "προβλημα"?

Αν ειναι φυσιολογικο, γιατι δεν κανει ακομα ενα μπιπ για την ταμπλετα που εχω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...