Προς το περιεχόμενο

Τώρα μπορείτε να τρέχετε το Bash shell και Ubuntu Linux binaries εγγενώς στα Windows 10

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Parenting να κανεις στα παιδια σου αν εχεις η οταν αποκτησεις και οχι σε μενα. Δευτερον, δεν ειχα πιστεψε με την παραμικρη διαθεση να ασχοληθω με τον καθενα προσωπικα. Και η διαθεση ορισμενων εδω μεσα οχι ολων φυσικα ηταν να γυρισουν να προσβαλουν τις αποψεις μου και να πουν οτι γραφω βλακειες και λοιπα. Δεν σε ειδα εκει να παρεις θεση, η λεξη μαλακια σε πειραξε;

Κανε μου τη χαρη λοιπον

Ποιος σου ειπε οτι γραφεις βλακειες και ποιος σε προσβαλε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διαβασε την απαντηση που δοθηκε Μάρ 31 2016 08:14 μμ.

"Ειναι λεει βλακεια να περιμενω η μικροσοφτ να δωσει καποια εφαρμογη στην κοινοτητα του λινουξ. "

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι επειδη πιστευω σε αυτη τη βλακεια αρα ειμαι και βλακας.

Επισης δες ποσες φορες πηραν το πρωτο μου ποστ εδω και απαντησαν χωρις ουσιαστικα να χρειαζοταν. Εγω οτι ειχα να πω πηγαιναν αποκλειστικα για την μικροσοφτ και οχι για τους χρηστες εδω

Στον ινσομνια ατάκες σε φάση: "Ελεύθερο os, Microsoft, big brother, OneDrive,spying, μας παρακολουθούν, bla bla bla" και στην τσέπη smartphone που "δεν" τους το παρακολουθεί η καλή Apple ή η αγία Google :')

#enadakrikilaeiapotomatimou

@bspus: Καταρχην να πω οτι για καποιο λογο η παραθεση δεν δουλεψε.

Ειπαν αρκετοι τουλαχιστον 2-3 οτι η μικροσοφτ με την κινηση της προσπαθει να παρει κομματι πιτας απο oracle κατα συνεπεια και απο το κομματι που εχει και η mysql. Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι που σε κανουν να πιστευεις οτι η ms sql ειναι η καλυτερη βαση δεδομενων που υπαρχει, τουλαχιστον ετσι δειχνει οτι πιστευεις. Αν κανω λαθος συγγνωμη απο μερους μου.

Απο εκει και περα, η mssql ειναι οτι καλυτερο εχει γραψει η μικροσοφτ μεχρι σημερα. Ειναι το μονο προιον με τα λιγοτερα bugs και τα λιγοτερα vulnerabilities σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Δες ομως τι τρεχει στο χρηματιστηριο του Λονδινου η της Αμερικης. Δεν ειναι mssql πιστεψε με.

Οσο για το αλλο που λες περι store μπορει να το διαβασα λαθος και να μην καταλαβα τον τροπο που το ειπες. Ζηταω συγγνωμη για αυτο.  Απο εκει και περα ομως, ειναι λογικο και αυτο που λες? Αναφερεις οτι το πρωτο πραγμα που κανεις μηχανικα ειναι η απεγκατασταση του store... και πες οτι desktop ειναι και εχει καποιες εφαρμογες διαφορετικα. Στο κινητο σου το ιδιο κανεις? Εγω εχω το lumia 640 αν απεγκαταστησω το store μετα τι θα κανω? Μονο για τηλεφωνα θα το εχω?

Στον ινσομνια ατάκες σε φάση: "Ελεύθερο os, Microsoft, big brother, OneDrive,spying, μας παρακολουθούν, bla bla bla" και στην τσέπη smartphone που "δεν" τους το παρακολουθεί η καλή Apple ή η αγία Google :')

#enadakrikilaeiapotomatimou

Πλακα ειχε το μυνημα σου... δεν το πολυ καταλαβα στο τελος. Παντως να σε ενημερωσω οτι εχω μικροσοφτ κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...