SteveWisejohn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Είμαι στη φάση για αγορά κινητού LG !!! Να πάω στο G4 η μήπως στο V10 . Να τονίσω ότι για τη διαφορά των 120eur δε με απασχολεί . Ποιά είναι η γνώμη σας ;;; Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Είμαι στη φάση για αγορά κινητού LG !!! Να πάω στο G4 η μήπως στο V10 . Να τονίσω ότι για τη διαφορά των 120eur δε με απασχολεί . Ποιά είναι η γνώμη σας ;;; Ευχαριστώ Η διαφορα των 120περιπου ευρω που δεν σε απασχολει ειναι και το σημαντικοτερο ολων. Μιλαμε για κοντα 50% παραπανω τιμη απο το G4 και δεν την λες και λιγη. Προφανως και ολοι θα πουν V10 λογω νεοτερου μοντελου και 4gb ram. 1
blueangel3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 LG V10, λόγω σοβαρών προβλημάτων του LG G4...το οποίο για του λεφτά του άξιζε απόλυτα. 1
Swimmer21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι, αλλα θα παρω G4 μονο και μονο λογω χαμηλοτερης τιμης και επειδη "μου αρεσει" πιο πολυ απο τη 1η στιγμη που το ειδα.. Αν μπορουσα να κανω υπομονη αλλο 1 μηνα (3 μηνες ηδη περιμενω) θα επαιρνα το V10 στα 380 που θα ειχε φτασει αλλα και θα ειχα μαζεψει περισσοτερα χρηματα για την αγορα.. Το V10 ειναι κινηταρα, εχει τα παντα, απο αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων μεχρι διπλη selfie camera, ατσάλι στα πλαινα, και 4GB RAM.. Το μονο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι το μεγεθος του (σαν Nexus 6 περιπου), το βαρος που εχει (καποιοι το αισθανονται βαρυ κινητο) αλλα και το οτι δεν εχει ερθει στην Ελλαδα σαν μοντελο (αν χρειαστεις αντικατασταση πχ δεν γινεται, αν και σπανια να σου παθει κατι).. Το G4 μαθαμε το προβλημα του, εχει θεμα με το Software που απο οτι φαινεται με hard reset και ΜΗ επαναφορα δεδομενων απο τη Google κατα το setup του κινητου, ισως και να μην το παρουσιασει και ποτε απο εκει και περα.. Κατα τη γνωμη μου, αν εισαι οκ με τα "αρνητικα" του V10 και δεν σε νοιαζει το οικονομικο, παρε το V10. 1
SteveWisejohn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ τους φίλους για τη γνώμη τους , Γνωρίζουμε αν η έκδοση του v10 των 32gb βλέπει κάρτα πάνω απο 128gb ;;
Swimmer21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ τους φίλους για τη γνώμη τους , Γνωρίζουμε αν η έκδοση του v10 των 32gb βλέπει κάρτα πάνω απο 128gb ;; Μεχρι 2000GB (2TB)
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 To v10 παιδια εχει ερθει επισημα στην χωρα μας ;;
SteveWisejohn Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και τι συμβαίνει που δεν έχει έρθει επίσημα ;;;; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγύηση κτλ κτλ
Swimmer21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και τι συμβαίνει που δεν έχει έρθει επίσημα ;;;; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγύηση κτλ κτλ Οχι τιποτα.. Μονο δεν δικαιούσαι αντικατασταση συσκευης αν παθει κατι (και στο LG G4 δεν δικαιουσαι), αλλα σερβις κανονικα
SteveWisejohn Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι να μη φθάσουμε στο σημείο αντικατάστασης , δείχνει πολύ σοβαρό το v10 Και χωρίς τα προβλήματα το G4.... Ελπίζω να με βγάλει παλικάρι όπως και το G2 μέχρι και τώρα !!!!!
panos- Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εγώ θα πρότεινα το V10 αν δεν σε πειράζει η τιμή του. Έχει τον αναγνώστη και έχει μεγαλύτερη RAM. Επίσης είναι λίγο πιο καινούριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα