Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί προσφέρει το S7 σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό; Την κυρτή οθόνη και την κορυφαία κάμερα. Αν αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά για εσένα και δεν σου είναι απαραίτητο το S-pen, τότε μπορείς να κάνεις την αλλαγή.

Προσωπικά δεν αλλάζω το Note 4 με τίποτα, αν δεν έχει S-pen. 

Ποια κορυφαια καμερα???Δηλαδη Lg/microsoft κλπ δεν εχουν κορυφαιες καμερες σε αντιστοιχα χρηματικα μοντελα??

Δημοσ.

Ποια κορυφαια καμερα???Δηλαδη Lg/microsoft κλπ δεν εχουν κορυφαιες καμερες σε αντιστοιχα χρηματικα μοντελα??

Yποτειθεται το s7 εχει την καλυτερη καμερα που υπαρχει τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Yποτειθεται το s7 εχει την καλυτερη καμερα που υπαρχει τωρα...

Να με πιασουν τωρα τα γελια ή μετα???Και με το που βγει το G5 Θα λεμε οτι θα εχει αυτο την καλυτερη καμερα...Λες και ο μεσος χρηστης προκειται να καταλαβει αλλαγες στην καμερα μεταξυ πχ G4 και S7...

Ε ρε τι κανει το marketing...

Δημοσ.

Να με πιασουν τωρα τα γελια ή μετα???Και με το που βγει το G5 Θα λεμε οτι θα εχει αυτο την καλυτερη καμερα...Λες και ο μεσος χρηστης προκειται να καταλαβει αλλαγες στην καμερα μεταξυ πχ G4 και S7...

Yποτιθεται... διαβασε λιγο τι ακριβως εγραψα

Δημοσ.

πως μπορώ να σου στείλω μια φώτο που έβγαλα το βραδυ με το s7 για να σε πάρουν τα κλάματα...!!!

Δημοσ.

πως μπορώ να σου στείλω μια φώτο που έβγαλα το βραδυ με το s7 για να σε πάρουν τα κλάματα...!!!

Για ποιο λογο ακριβως???Για να δικαιολογησει το S7 τα διπλασια χρηματα απο G4 και S6(απο το δευτερο λιγοτερα).Δεν νομιζω οτι ο μεσος χρηστης ειναι τοσο ψειρας με αυτα οσο το παρουσιαζουν/δειχνουν εδω στο insomnia,αυτο ηταν και το point μου.

Εγω δεν θα το εκανα, λογω της ηθικης καταναλωτη που ειπες και πιο πανω

Προσωπικα εγω βαλει ενα οριο χρηματων στα τηλεφωνα, 350-400 το πολυ, δηλαδη ακομη κι αν μπορω να παρω ενα κινητο της ταξης των 700 και παρ ολα αυτα να ειμαι ανετα στα οικονομικα παλι δεν θα το κανω γιατι θεωρω οτι ειναι ξευτιλα τιμες και θελω αυτο που παιρνω να αξιζει τα λεφτα που δινω

Αλλωστε πιο πολυ και εγω σε αυτο συμφωνω.

Καθε χρονο πλεον τα ιδια και τα ιδια.Βγαινουν ολες οι ναυαρχιδες και κατευθειαν στα τεχνολογικα forum τις προηγουμενες τις βγαζουν σχεδον αχρηστες,με κατι δικαιολογιες οπως καλυτερη φωτογραφικη.Λες και οι προηγουμενες ναυαρχιδες ξαφνικα εχουν χαλια καμερα επειδη βγηκαν οι νεες.

Δημοσ.

Για ποιο λογο ακριβως???Για να δικαιολογησει το S7 τα διπλασια χρηματα απο G4 και S6(απο το δευτερο λιγοτερα).Δεν νομιζω οτι ο μεσος χρηστης ειναι τοσο ψειρας με αυτα οσο το παρουσιαζουν/δειχνουν εδω στο insomnia,αυτο ηταν και το point μου.

Δεν ειπα οτι το s7 δικαιολογει τα λεφτα του, ουτε οτι εχει μεγαλες διαφορες απο το g4 και s6, αλλα θεωρητικα το s7 εχει την καλυτερη καμερα σε κινητο, χωρις να λεω οτι τα περσινα εχουν κακες καμερες, ή οτι το s7 αξιζει λογω της καμερας του, αλλα εστω και για λιγο εχει την καλυτερη καμερα, που νομιζω λογικα ειναι, οσο προχωραμε θα βελτιωνονται ολο και περισσοτερο οι συσκευες

Δημοσ.

Παιδια εγω εκανα ακριβως αυτη την αλλαγη, και

1 η καμερα ειναι μετριοκαλη, δεν αξιζει ολο αυτο το χαιπ

2 οσοι το θελετε περιμενετε λιγο. Εγω που το πηρα το μετανοιωσα, γιατι απο 799 επεσε στα 712 σε 2-3 εβδομαδες και ακομα συνεχιζει!.... καταρα ειναι αυτα τα samsung πια (για αυτους που τα αγορασαν νωρις)

2 οσοι το θελετε περιμενετε λιγο. Εγω που το πηρα το μετανοιωσα, γιατι απο 799 επεσε στα 712 σε 2-3 εβδομαδες και ακομα συνεχιζει!.... καταρα ειναι αυτα τα samsung πια (για αυτους που τα αγορασαν νωρις)

Δημοσ.

και που να δεις σε κάνα δημινο που θα το βάλουν στα υπερεδοτουμενα (και θα το βάλουν έχει η cosmote συμφωνία με sammy). Μπορεί να μην γουσταρω τα i phone αλλά 800 και πάνω μόνο για αυτά θα έδινα και μόνο λόγο μεταπώλησης με αξιοπρέπεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...